Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so leden 10, 2004 7:01 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem take Adeptem a tak to bylo mysleno . Jinak je treba dobre, ze se tu objevila ta adresa.. je take casti 'navodu'. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so leden 10, 2004 8:09 pm Předmět: |
|
|
Jak zájemce o členství tak i Adept má právo na přidělení svého zástupce. Jen se Franta musí se členy dohodnout kdo si koho vezme a ten to pak musí udělat.
Timeo není volný - mám ho na starosti já. I když teď když na Ultime moc nejsem je to trošku problém. Ale věřím že Timeo si nějaký čas sám vystačí...pokud bys chtěl Timeo něco projednat, jsem k dispozici. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po leden 12, 2004 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jasne, v pohode, zatim si fakt vystacim. A pokud bych nejak mohl pomoci (neoficialne) s nekym, budu rad. Stejne vetsinu zajemcu potkavam. Akorat by mi nekdo jeste musel trosku osvetlit, co vse to obnasi. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po leden 12, 2004 9:21 pm Předmět: |
|
|
Jak řekl jistý mág guildy Sanct Lor: "Pozoruj a uč se."
Také by se hodilo: "Čti a uč se."
http://www.carr.wz.cz/indx.htm // Sekce Věci bojovníka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: po leden 12, 2004 9:30 pm Předmět: |
|
|
Hmm, koukam, temer to same jako u Dvoru Lorda Elrica, i nektere komentare. Skoda, ze nenapsali, ze je to prevzate.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po leden 12, 2004 9:35 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Hmm, koukam, temer to same jako u Dvoru Lorda Elrica, i nektere komentare. Skoda, ze nenapsali, ze je to prevzate.. |
Ja se teda na web Dvora Lorda Elrica nedíval, takže nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: po leden 12, 2004 9:37 pm Předmět: |
|
|
to je ta stranka o kousek vyse... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po únor 09, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
Hmm...ty rady u Lorda Elricka jsou dobré...rád jsem se přiučil, ale tohlencto mě dostalo:
Monstra jsou tupá a jdou přímo, když vás potvora honí přes 4 místnosti a běhá lepší cestou než vy tak to je GM . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po únor 09, 2004 8:06 pm Předmět: |
|
|
Neco podobneho jsme jednou zazili... drak umrel a hned byl novy.. umrel a hned byl novy... ale pobili jsme je vsechny a v tu chvili se objevila magicka brana... *vzpomina na stare casy* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|