Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: ne září 12, 2004 6:22 pm Předmět: |
|
|
Tak sem si Gaim nainstaloval, vypada to vazne mnohem lip nez Miranda, zatim sem teda neprisel jak se posilaj hromadny msgs, doufam ze to jde Jinak tam jde zpatky Miranda _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: ne září 12, 2004 6:32 pm Předmět: |
|
|
Ja mám též ICQ 2003B _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne září 12, 2004 8:22 pm Předmět: |
|
|
Já mám ICQ 4.1 a taky si nestěžuji...teda až na pár drobností...třeba, že když mi někdo napíše, tak většinou umřu ) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne září 12, 2004 8:55 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
teda až na pár drobností...třeba, že když mi někdo napíše, tak většinou umřu ) |
Tomu rikam drobnost : ) ja mam Trilian se skvelym Skinem a sem v pohode.... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po září 13, 2004 12:09 am Předmět: |
|
|
Icq pro, nejnovejsi, nevim kolik.
Ad. Ursus:
Vyresis spustenim souboru Dataconv. exe, nebo conv.exe, nebo neco takoveho. Ma to ikonku offline kytky, chvili to trva, ale vrati vse zpet. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|