Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 5:25 pm Předmět: |
|
|
Magovske magicke roby maji AR podle mne az moc veliky. Kovove uz ocividne tolik ne, ale pridavaji tak i tak, ne? Co vse vubec pridavaji kovove roby? Neni problem sehnat jakekoliv magovske roby.
U nekro top brnka nevidim duvod ho pri te cene nosit. Treba u wara to smysl ma, dela ho to o dost 'drsnejsim', u nekra smysl nevidim. Krome pozovani na trhu . Ono vubec ancient komplety nevidim lidi nposit. Ja v zivote nosil maximalne ancient bone, kdyz jsem jako zacatecnik potreboval doplnit nekro (plus jeste robka a obcas anc. skeleton) - to ted uz nemam duvod nosit. Az budou mit nekro robky armor, tak se to mozna zmeni. A skladacka (plus 10 n), anc. skeleton (+ 6) by znamenal death wort za male naklady. Az na ten naklad na skladacku  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 5:30 pm Předmět: |
|
|
No on je tu spíš problém s Fame. Já standartně nosim Ancient Skeleton, ale už se mi jednou stalo že jsem umřel a pak musel zbytek dungeonu jít nahej protože jsem to nějak neodhadl. Z tohohle hlediska je lepší Liche. Fame ale potřebujou i mágové na jejich + róby.
Jinými slovy to že má necro kosti není oproti mágovy výhoda...ale asi ani nevýhoda. Prostě to má jinak. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 5:43 pm Předmět: |
|
|
Asi tak...
Ja chodim dungy obleceny v lichu, akorat me zasoby se ztencily na jeden dva komplety. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 8:05 pm Předmět: |
|
|
Jste blazni co z toho mate ze chodite v lichu jen mrazeni v zadech ze o nej prijdete . . . Dojdu to same co vy v lichu s holym zadkem nebot se nebudu muset o nic bat  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 9:47 pm Předmět: |
|
|
Necro AR nepotrebuje ponevadz je defensivni a drzi se vzadu, jste summoneri ne??? Kdeztio mag je chudak bo se musi vsude cpat a zdit aby si necrousi mohlki pekne v klidu summonerovat  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: po srpen 30, 2004 12:20 am Předmět: |
|
|
Jo tak to je zajimavy nazor, ktery jsem jeste neslysel  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: po srpen 30, 2004 9:27 am Předmět: |
|
|
Kedrigern napsal: |
Necro AR nepotrebuje ponevadz je defensivni a drzi se vzadu, jste summoneri ne??? Kdeztio mag je chudak bo se musi vsude cpat a zdit aby si necrousi mohlki pekne v klidu summonerovat  |
Zrvona pred chvili jsme sli Shame a ve chvili kdy se mi za zadkem objevi 3 harpie nebo jeste lepe Chaleonsti ptacci tak je necromancer naproto nepouzitelny stejne tak jako mag bez morfu. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po srpen 30, 2004 9:35 am Předmět: |
|
|
No jeje tam nam skoro kazda potvora da IK. A me tam pekne stvali  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po srpen 30, 2004 5:47 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Přendat necrovi 10 z DEX do STR, dát mu teleport, VAO, sebrat mu normální summy kromě koně a slepice, dát mu necro ekvivalent škorpiona, morf nedávat (a když, tak jen třeba něco jako quest pro recesi, ne na posílení), sebrat mu explosion a zužitečnit zvedání monster... |
Ale no tak
No nic, chtel sem sem psat co vsechno by ch za maga chtel zas ja, ale to je o nicem. Vezmu to realisticky - nejdrive bych pockal na revizi zbroji. Snad uz nekdy ted v nejblizsich tydnech by mohla nastat.
Potom bych zacal debatovat o pridavani STR, ARmoru u maga a podobnem. Ostatne Adamant roba ma AR cca 40, takze asi jako +25tka, akorat bez naroku na fame. Pokud to doplnim +25 capkou, +25 botkami a +25 rokavicemi dosahnu nejakych 54 max. S VUSem to vidim tak na 75-80. Je to hodne silny ARmor, to jiste, ale k cemu to magovi je v tech chvilich, kdy se k nemu neco velkeho dostane? (k nicemu) A pokud se k nemu dostane spider king, nebo jeste neco slabsiho tak neni potreba takovahle vybava. Jak uz tu nekdo napsal tak se "zbroji" za 200K udela mag v dungu naprosto stejnou praci jako se "zbroji" za 3K. Ano v PvP to asi vyznam ma a treba warr asi mozna missne. Otazkou je jestli se pri zahlednuti takovehle vybavicky vsichni nepratele nespoji a nevyberou si za cil prave takovehleho maguse. A proti 3 param za sekundu se neco dela jen tezko...
Dale omilany problem zdi... Ano mag ma jednoduchou, levnou a rychlou zed - bez debat. U maga, ktery jde tezsi dung (pride, shame) je predpoklad ze z hlavy hodi za dung tak odhadem 30 zdi - zbytek (pride asi 300) jsou svitky. Na posledni akci v Pride jsem si nesl 500 svitku na zed, z cehoz mi 320 zbylo a to jsme sli 3 magove) Takze o noseni svitku bych nemluvil - mag si nosi zdi...
Dal bych rad upozornil, ze necro nikdy nepujde misto maga, at uz morfy ma nebo ne, uz z toho duvodu ze jeho zed i hozena ze svitku je proste moc pomala. Mag ze svitku zdi jako dabel a necra by nestvury uflambovaly tam, kde musi mag zdit okamzite...
No dal - morf - o tom uz jsem mluvil jinde a zpristupnil bych do kouzla morf nejakeho silnejsiho tvora.
Shrnu to, necro ma to co ma mit krom morfu. Necro v dungu neni na zdeni a pokud je schopny, jeho hrac za nej umi hrat, ma s sebou vybavu (takze neni drzgresle) vezmu ho do dungu rad. Vsak on se tam uplatni i kdyby jen pomahal magum. Cilem neni vytvorit povolani, ktere bude lamat dungy samo, ale spolupracovat...
PS : K tomu co psal nekdo na zacatku (kdyby se mag naucil ovladat 4 hady....) On by to mag umel, poradim necromantovi, aby si misto 4 chytrych Skeleton Warrioru vyvolala ony 4 hady, kteri jsou "blby jak trumpeta" a zkusil si je ovladat. Had (mezi nami) je sumon, ktery rad meni cil svych utoku po kazdem kousnuti (nebo 5 ubehnutych polickach) a s oblibou pozira ostatni hrace. (predevsim magy)
Proste - zkus si nekde v dungu ovladat 4 hady a jeste k tomu zdit, schvalne kolik ti hadi sezerou nestvur a kolik spoluhracu... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: po srpen 30, 2004 6:27 pm Předmět: |
|
|
Mno, ono to s tou "chytrosti skeleton warru" neni az zas tak slavne, zkus si to nekdy, staci 2 - 3 SW´s a kdyz si je nepojmenujes, nemas sanci je uhlidat. Nebo jestli mi nekdo poradi jak na to, budu rad ;o) Rekl bych ze jsou horsi nez hadi _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|