Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Mág vs. Necro
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magovske magicke roby maji AR podle mne az moc veliky. Kovove uz ocividne tolik ne, ale pridavaji tak i tak, ne? Co vse vubec pridavaji kovove roby? Neni problem sehnat jakekoliv magovske roby.

U nekro top brnka nevidim duvod ho pri te cene nosit. Treba u wara to smysl ma, dela ho to o dost 'drsnejsim', u nekra smysl nevidim. Krome pozovani na trhu Smile. Ono vubec ancient komplety nevidim lidi nposit. Ja v zivote nosil maximalne ancient bone, kdyz jsem jako zacatecnik potreboval doplnit nekro (plus jeste robka a obcas anc. skeleton) - to ted uz nemam duvod nosit. Az budou mit nekro robky armor, tak se to mozna zmeni. A skladacka (plus 10 n), anc. skeleton (+ 6) by znamenal death wort za male naklady. Az na ten naklad na skladacku Smile
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No on je tu spíš problém s Fame. Já standartně nosim Ancient Skeleton, ale už se mi jednou stalo že jsem umřel a pak musel zbytek dungeonu jít nahej protože jsem to nějak neodhadl. Z tohohle hlediska je lepší Liche. Fame ale potřebujou i mágové na jejich + róby.
Jinými slovy to že má necro kosti není oproti mágovy výhoda...ale asi ani nevýhoda. Prostě to má jinak.
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak...
Ja chodim dungy obleceny v lichu, akorat me zasoby se ztencily na jeden dva komplety.
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jste blazni co z toho mate ze chodite v lichu jen mrazeni v zadech ze o nej prijdete . . . Dojdu to same co vy v lichu s holym zadkem nebot se nebudu muset o nic bat Cool

Smrt je jediná životní jistota!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Necro AR nepotrebuje ponevadz je defensivni a drzi se vzadu, jste summoneri ne??? Kdeztio mag je chudak bo se musi vsude cpat a zdit aby si necrousi mohlki pekne v klidu summonerovat Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak to je zajimavy nazor, ktery jsem jeste neslysel Very Happy
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedrigern napsal:
Necro AR nepotrebuje ponevadz je defensivni a drzi se vzadu, jste summoneri ne??? Kdeztio mag je chudak bo se musi vsude cpat a zdit aby si necrousi mohlki pekne v klidu summonerovat Twisted Evil

Zrvona pred chvili jsme sli Shame a ve chvili kdy se mi za zadkem objevi 3 harpie nebo jeste lepe Chaleonsti ptacci tak je necromancer naproto nepouzitelny stejne tak jako mag bez morfu.

Smrt je jediná životní jistota!
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jeje tam nam skoro kazda potvora da IK. A me tam pekne stvali Evil or Very Mad

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Přendat necrovi 10 z DEX do STR, dát mu teleport, VAO, sebrat mu normální summy kromě koně a slepice, dát mu necro ekvivalent škorpiona, morf nedávat (a když, tak jen třeba něco jako quest pro recesi, ne na posílení), sebrat mu explosion a zužitečnit zvedání monster...

Ale no tak Confused

No nic, chtel sem sem psat co vsechno by ch za maga chtel zas ja, ale to je o nicem. Vezmu to realisticky - nejdrive bych pockal na revizi zbroji. Snad uz nekdy ted v nejblizsich tydnech by mohla nastat.
Potom bych zacal debatovat o pridavani STR, ARmoru u maga a podobnem. Ostatne Adamant roba ma AR cca 40, takze asi jako +25tka, akorat bez naroku na fame. Pokud to doplnim +25 capkou, +25 botkami a +25 rokavicemi dosahnu nejakych 54 max. S VUSem to vidim tak na 75-80. Je to hodne silny ARmor, to jiste, ale k cemu to magovi je v tech chvilich, kdy se k nemu neco velkeho dostane? (k nicemu) A pokud se k nemu dostane spider king, nebo jeste neco slabsiho tak neni potreba takovahle vybava. Jak uz tu nekdo napsal tak se "zbroji" za 200K udela mag v dungu naprosto stejnou praci jako se "zbroji" za 3K. Ano v PvP to asi vyznam ma a treba warr asi mozna missne. Otazkou je jestli se pri zahlednuti takovehle vybavicky vsichni nepratele nespoji a nevyberou si za cil prave takovehleho maguse. A proti 3 param za sekundu se neco dela jen tezko...

Dale omilany problem zdi... Ano mag ma jednoduchou, levnou a rychlou zed - bez debat. U maga, ktery jde tezsi dung (pride, shame) je predpoklad ze z hlavy hodi za dung tak odhadem 30 zdi - zbytek (pride asi 300) jsou svitky. Na posledni akci v Pride jsem si nesl 500 svitku na zed, z cehoz mi 320 zbylo a to jsme sli 3 magove) Takze o noseni svitku bych nemluvil - mag si nosi zdi...

Dal bych rad upozornil, ze necro nikdy nepujde misto maga, at uz morfy ma nebo ne, uz z toho duvodu ze jeho zed i hozena ze svitku je proste moc pomala. Mag ze svitku zdi jako dabel a necra by nestvury uflambovaly tam, kde musi mag zdit okamzite...

No dal - morf - o tom uz jsem mluvil jinde a zpristupnil bych do kouzla morf nejakeho silnejsiho tvora.

Shrnu to, necro ma to co ma mit krom morfu. Necro v dungu neni na zdeni a pokud je schopny, jeho hrac za nej umi hrat, ma s sebou vybavu (takze neni drzgresle) vezmu ho do dungu rad. Vsak on se tam uplatni i kdyby jen pomahal magum. Cilem neni vytvorit povolani, ktere bude lamat dungy samo, ale spolupracovat...

PS : K tomu co psal nekdo na zacatku (kdyby se mag naucil ovladat 4 hady....) On by to mag umel, poradim necromantovi, aby si misto 4 chytrych Skeleton Warrioru vyvolala ony 4 hady, kteri jsou "blby jak trumpeta" a zkusil si je ovladat. Had (mezi nami) je sumon, ktery rad meni cil svych utoku po kazdem kousnuti (nebo 5 ubehnutych polickach) a s oblibou pozira ostatni hrace. (predevsim magy)

Proste - zkus si nekde v dungu ovladat 4 hady a jeste k tomu zdit, schvalne kolik ti hadi sezerou nestvur a kolik spoluhracu...
Mortaelth
Ettin

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, ono to s tou "chytrosti skeleton warru" neni az zas tak slavne, zkus si to nekdy, staci 2 - 3 SW´s a kdyz si je nepojmenujes, nemas sanci je uhlidat. Nebo jestli mi nekdo poradi jak na to, budu rad ;o) Rekl bych ze jsou horsi nez hadi
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

Přejdi na: