Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
kam chci odejit? |
rp shard ala manawydan |
|
46% |
[ 18 ] |
pvp shard ala defiance |
|
0% |
[ 0 ] |
nechci jit nikam, libi se mi kde sem |
|
53% |
[ 21 ] |
|
Celkem hlasů : 39 |
|
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:27 pm Předmět: |
|
|
No - ja cekam, ze MW bude drive nez za stoleti. Chci jit zkusit MW. Necci nekde zacinat od nuly abych sotva se tam vyhrabu se zase stehoval? Ne, dik
krome toho DP mam pres vsechny jeho neduhy - a ze jich je - rad. Jsem tam doma. Howgh. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:37 pm Předmět: |
|
|
Takže, omlouvám se za offtopic. Ale koukám, že tady všichni čekají na Manawydan, což mě těší a doufám, že vás tento shard nesklame.
Takže dnes jsem se ptal na to, kdy začne alfatest.
Podle všeho by mohl začít do konce září.
Ale pozor toto je orpavdu neoficiální zpráva, kterou bych asi neměl uvádět, protože nechceme 10x posunovat termíny.
Nicméně doufám, že to takto bude (a že mi za to neutrhnou hlavu ). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 9:31 pm Předmět: |
|
|
OT: Pokud vsichni pracuji pro MW s takovou vervou, s jakou jsem pro nej "pracoval" nekdy v lednu ja, tak se ho dockame za deset let  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 9:36 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
OT: Pokud vsichni pracuji pro MW s takovou vervou, s jakou jsem pro nej "pracoval" nekdy v lednu ja, tak se ho dockame za deset let  |
Toho bych se nebál, všichni momentálně mají něco na práci a většina shardu už je na papíře, do týdne se začne se skripty. Jak ty dlouho potrvají nemám tušení, protože do tohohle nevidím. Ale dnes mi bylo sděleno, že do měsíce by to mohlo být. Délku alfy neodhaduju, podle toho, jak dobře vše pošlape, pak bude i uzavřená BETA, kdy se rozjede ostrý provoz stále nemám tušení, záleží na tom, jak rychle půjdou testy.
Ale tohle je opravdu OT, takže pokud máte zájem o dalŠí podobné informace, tak to oddělte a založte jiný topic . Díky _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 5:16 pm Předmět: |
|
|
Já v tom mám jasno. DP je občas na bednu, ale pro ty co tu znám a mám to stojí za to vydržet.
Minimálně jedna jinak barevná postava než červená tu bude, sice zelená, ale bude.  _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anoint Ettin

|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 10:43 pm Předmět: |
|
|
Mno neviem ako vy, ale mna velmi bavi si robit vlastny shard... Ono s par kamaratmi robime ingame veci. Ked uz je dp nuda, tak scriptim nejake veci co ma napadnu, alebo slaveho . Zatial hracka pre par ludi, a mozno si pustime alfatest, ale nebude to nic slavneho, len pre srandu  _________________ Nadej umiera posledna ( spolu s clientom ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 8:28 am Předmět: |
|
|
ked o tom hovoris anoint,zo spolku sa nas tiez dalo par dokopy a ten shard, co mame je celkom fajn.v poslednom case DP dost zanedbavam,lebo mi to zerie vacsinu casu - scriptovat,testovat,scriptovat,testovat.atd.stan by vedel rozpravat  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 9:26 am Předmět: |
|
|
To už tady všichni děláme na nových shardech?  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 10:50 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anoint Ettin

|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 11:57 am Předmět: |
|
|
Mno tak dnes, po uspesnom spanku som zistil, ze som presedel skoro celu nad jednym scriptom . A je hotovy, az na 2 malicke bugy, eror v konzole sphery a nejaka blbost v hre... ... Ale ked ich neopravim tak mi bude na hofno  _________________ Nadej umiera posledna ( spolu s clientom ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|