Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nosferatu Walking Carcass
Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:01 pm Předmět: INVEX |
|
|
11.-15.10.2004 sa opat v Brne kona Invex. Tak ma napadlo, ze by nebolo od veci sa nejako dohodnut a stretnut sa tam. Pre mna je to do Brna 160km,co neni az takez hrozne a keby sme sa dohodli bolo by fajn to obehnut spolu a potom zapadnut do nejakej hospody ale len na jedno pivo...no mozno na dve _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bereg Sunrise Titán
Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:03 pm Předmět: Re: INVEX |
|
|
Ja jezdím na Invex kazdý rok, takze ani letos nebude vyjímka. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vilgerius Strašidlo
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:28 pm Předmět: |
|
|
No firma me tam nejspis nevysle brat si dovolenou kvuli ciste Invexu vazne nechci - ztrata casu. No a na sraz bych preferoval vikend to bych se mozna zkusil ukazat |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petko Lizardman
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 9:36 pm Předmět: |
|
|
No my chodime zo skoly, horsie je ze je to v rozpati 3dni(pondelok, utorok nehrozi) a rozhodnutie kedy sa pojde nezalezi na nas... No ale snad by to vyslo. Pocitam ze pojde aj Dargor a Talnir. _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ursus Titán
Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 9:43 pm Předmět: |
|
|
O mé účasti na Invexu rozhoduje množství slev u jednotlivých distributorů her a softwaru. Protože jinak je to pro mě nezajímavá schrumáž highttech blbostí (berte s rezervou).
Nemám rád místa, kde je hodně lidí. A tam se to mačká až to pěkné není.
Minulý ročník mě navíc velmi zklamal, protože v game hale jsem nenašel ani jednu hru, co bych dříve neviděl, turnaj mě nezajímal a bylo tam plno lidí. Zbytek Invexu byl převážně o domácích kinech, plasmových obrazovkách a projektorech (na které tam nebylo správné světlo)
Mimochodem, vy, co jste tam byli, všimli jste si, že většinu domácích kin nastavoval nějaký analfabet? Totální průšvih, byl jsem tam s člověkem, co je z téhle oblasti a málem jsem ho v mdlobách musel odnášet ven. Na televizích 16:9 deformovali obraz, byť již měl zůstat bezezměn, výsledkem byl totální hnus (hlavně Pán Prstenů tam byl skvěle zmršen). To je tak, když někdo neumí ani nastavit TV. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pajadin Wyrm
Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 11:27 pm Předmět: |
|
|
Já bych, jako každým rokem, měl jet... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
|
Necrostan Kyklop
Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 8:32 am Předmět: |
|
|
A jak se tam pozname ? _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wolf Despise Mage
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 8:52 am Předmět: |
|
|
Necrostan napsal: |
A jak se tam pozname ? |
Přijď tam ve skull helmě a poznáme tě _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nosferatu Walking Carcass
Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 10:20 am Předmět: |
|
|
No ak sa mame stertnut tak by sme mali ist v ten isty den, ze No a povedzme ze kazdy bude mat oblecene triko DP, to tam asi vela ludi mat nebude. A povedzme ze sa stretneme pred Games halou - a je po probleme. Hlavne aby sme tam boli kokretny den, v najhorsom pripade sa mozme dohodnut na mieste cez telefon _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Petko Lizardman
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 10:56 am Předmět: |
|
|
Nemam tricko dp jedine ze by som si vyrobil _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|