Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 8:16 pm Předmět: Historie podruhe = prohresky |
|
|
Tak jsem se nudil a podival se do starych prohresku na DP. Super!
Elrohir - Poruseni pravidla o treninku pred bankou, neznalost pravidel. 48 hod. jail na nastudovani pravidel, pred propustenim test z pravidel Dp.
Ali.Landry - Vulgarni mluva ve hre, na vlastni zadost hrace jail 720 hodin. Na vlastní žádost dále rozšířen o +720. Pro slabší matematiky je to celkem 1440 hodin což odpovídá 60 dnům klidného života bez UO. GM Xeen Za dobre chovani propustena 29.4
GM LoLitka - Nevhodné jméno, postava přejmenována. Až to zjistí bude ráda . Gm Xeen.
Johauna - Zavřena z osobních důvodu na týden. (Nedostatečné plnění partnerských povinností ) ) GM Xeen.
Ardeth - Za nedostatečné zabezpečení guildovního pokladu a díky tomu přidělání spousty práce GM, jail 240 hodin. The First
AFK - Johauna, Reox, Stoupa (EI ), Boban of Lat-Nam (Anatomy), PokyWolf (EI), Thoukou (EI), DDT (BS),...
Akorat jsem si uvedomil, ze ty prohresky jsou uplne uzasna tabule. Zaznamenal jsem tam nekolik znamych jmen z roku 2001... jsem vubec netusil, ze nekteri kamaradi hraji tak dlouho. A mozna se budete divit, ale lituju, ze tam sam nemam nejaky prohresek z mladi holt hrisnici v zapomneni neupadnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 9:04 pm Předmět: |
|
|
Musím žalovat na věćné sluníčko Dp 1, které už bohužel na UO zapadlo , Johaunu. Ty AFk makra - všechno je to z brzkých ranních hodin - chuděrka usnula  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 3:54 am Předmět: |
|
|
Ted je 4:54 rano,beham chudinka dokola a dokola,Uz nikdy se tam nevratim! _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ona Johauna ma vubec hodne prohresku, take jsem to procital od zacatku..  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ten co neprasi Headless
|
Zaslal: po srpen 23, 2004 8:04 am Předmět: |
|
|
Jenom jsem vam chtel sdelit, to co jsem videl a zaslech, tak ten udajny Thoukou je postava kterou vlastni ten samy hrac co ma Woxe,Jahudku,Magiuse a dnes i prodava za real. Jsou to duverne informace a i me nabizel sosky za 1000 kc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ten co neprasi Headless
|
Zaslal: po srpen 23, 2004 8:27 am Předmět: |
|
|
Este jedna malickost. Ishana koupil, zablokoval ho balt. To uz asi vite. 1 sosku uz prodal nabizi levneji 800 kc za druhou.
Este jsem se chtel omluvit ze pisu tak trochu OT. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|