Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:19 pm Předmět: |
|
|
Někde by se mohly objevit jaké nadávky jsou považovány za trestu hodné. Viděl jsem lidi nadávat tak, aby to zapadlo do RP. Trestáni nebyli, protože slova nebyla tak tvrdá. Proto by mě zajimalo, jestli je třeba výraz "blbec" postihován. Podle mě by neměl být (nebo jen někdy).
Chápu, že tady hraje dost mladých hráčů, ale klid. Viděl jsem mnoho mladých dětí, které za 10 minut vzaly do pusy tolik sprostých, jaké já nepoužiji ani za měsíc. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:22 pm Předmět: |
|
|
Prostě je pravda, že lidi si za to ve velké většině můžou sami a pokud to nepřiznají, je to akorát k smíchu.. teda spíš k pláči  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:26 pm Předmět: |
|
|
No pokud byl pouzit stejny filtr jako minule, tak bych se o slova jako "blbec" opravdu nestrachoval.
RP nadavka? No to mohou byt vicemene vsechny, ne?
OT: Nejvetsi problem RP je ten, ze prudici se za nej mohou skvele schovat prece krast, urazet, zesmesnovat - to je RP. Pokud neveris, zkus vstat od pocitace a projit se po ulici  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:28 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že tímto nikoho neurazím ani nerozlítím, kdyžtak to smažu
seznam sprostých slov, která se postihují (prozradil mi GM Kaj):
cura+chuj+kokot+prdel+pica+pico+picu+pici+mrd+chcij+chcat+jeb+
kund+debil+kreten+kurv+kurev+kurwa+srat+srac+seru+sere+zasran
+hajzl+buzera
Edit (Vilgerius): rozdelil jsem to na vic radku
Díky  _________________ She sleeps well... in heaven.
Naposledy upravil Lauriel dne so srpen 21, 2004 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že je. Ale přecejenom pár nadávek RP neokecáš. Je pár dosti drsných, které mají kořeny ve středověku. Přesto, zase i RP musí mít v tomthle směru jisté meze. Za urážku na ulici bys mohl někoho napadnout... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:30 pm Předmět: |
|
|
Lauriel díky. Tenhle seznam mě docela zajímal. Je dobře, źe tam jsou různé variace na známé výrazy. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:39 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak. Když tě někdo ve skutečnosti urazí, co uděláš? Dáš mu co proto Když tě urazí modrý hráč zde? Ve většině případů můžes dělat jen malinko nebo vůbec.
Btw: nemám ve zvyku srovnávat reál se hrou a dělat to nebudu, jen jsem chtěla poukázat na to, že zde se nadávky většinou dají trestat jen tímto způsobem a proto s tím, dá se říci, souhlasím. Ne na 100%, ale tak na 90% ano  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:42 pm Předmět: |
|
|
TRESTEJTE TRESTEJTE TRESTEJTE!!!!!
Ehm nechal jsem se unést .
Já s tou akcí na 110% souhlasím a kdyby se trestalo mnohem tvrději,
budu mít radost. Pokud tvrdě potrestáte správného člověka, shardu to pomůže. Těm co dodržují pravidla se nic nestane. A to je správný.
Škoda jen že se na seznamu objevil i Tim, Flekův cler a ještě další lidé které znám a kterých si vážím. No kluci, makejte makejte, zasloužili jste si to ale já vás chci zase zpátky.
Ten seznam postihovaných slov bych rozšířil. Hodně moc.
A až budu mít potřebu někomu nadávat tak použiju svoje oblíbené Sakra Brae ( ), kurňa a pro označení pitomců "majitel orkského mozečku" _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wotan Headless

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:46 pm Předmět: |
|
|
*vrrrrr*
Doporucuji neco jako: smrdi/vypada/mluvi/tvari se/.. jako kocka! _________________ Werewolf Wotan, bratr Vilgeria |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 4:46 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
... pro označení pitomců "majitel orkského mozečku" |
No, počkej, to si odskáčeš.
(omlouvám se za OT, ale musím reagovat ) _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|