Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 5:35 pm Předmět: |
|
|
Nahodou milion v realu.. vyberu si stavebni sporeni a mam na garsonku 25 metru ctverecnich! Takze si k tomu vzit hypoteku, hned si koupim hezke 2+1 nekde za Prahou a stehuju se  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 7:11 pm Předmět: |
|
|
Lauriel ty ses tak roztomila....
*Vrnkyyyy* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 7:28 pm Předmět: |
|
|
V realu bych si koupil auto a nejake drobne bych si schoval na benzin servis atd a zbytek dal rodicum na doopraveni chalupy
V UO bych si udelal poradnou zasobu regu a tmr, zbytek si schoval na vselijake vydaje (najem,guildovne) kdyz aktivne nehraju tak at to mam z ceho platit. _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 8:09 pm Předmět: |
|
|
Já bych to v reálu vrazil do mí holky, kterou teď mám a do ňákýho fára...a potom, až bych zjistil, jakou jsem udělal kravinu, tak bych se zabil:)
V Ultimě kdybych měl milion bych z něj udělal 2 _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 9:22 pm Předmět: |
|
|
a) Zatim bych to nekam ulozil a sporil do te doby, nez bych nasel praci a tam koupil nebo postavil domecek.
b) Mit ted milion v UO, tak..... bych to urcite zase nejak utratil jako vzdy... Bival sem docela bohaty, ale pak sem si koupil par vecicek a ted se snazim prezit *smeje se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 11:00 pm Předmět: |
|
|
*vymňoukla*
A kdybych měla miliónů deset, nastěhovala bych se i s pelíškem do Terra Sanctum, určitě by se tam pro mě a mého kocourka našla nějaká opuštěná zahrada.. tam by to bylo krááááááááááásnéééééééééééé *zasněně kouká a trošku mrská ocáskem*, všude by skotačila naše koťátka, maličká a roztomilá a byl by tam jen klid a mír, Garrou by se tam určitě líbilo. Žádný dvojnožec by tam nevkročil.. jaky svatý klid *náhle jí rozzářená očka pohasla*
Ale to je jen můj sen... _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anoint Ettin

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 1:32 am Předmět: |
|
|
A.) zainvestoval by som pravdepodobne do poriadneho MTB "náčiní" potom zbytocnosti ako drahe jedlo, oblecenie atd...
B.) milion v uo hore dole. V dnesnej dobe to prd znamena. Jedine co by som si asi kupil, by bol pamatnik, pretoze asi Temny Raj cosoro opustim  _________________ Nadej umiera posledna ( spolu s clientom ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 1:34 am Předmět: |
|
|
Lauriel napsal: |
*vymňoukla*
A kdybych měla miliónů deset, nastěhovala bych se i s pelíškem do Terra Sanctum, určitě by se tam pro mě a mého kocourka našla nějaká opuštěná zahrada.. tam by to bylo krááááááááááásnéééééééééééé *zasněně kouká a trošku mrská ocáskem*, všude by skotačila naše koťátka, maličká a roztomilá a byl by tam jen klid a mír, Garrou by se tam určitě líbilo. Žádný dvojnožec by tam nevkročil.. jaky svatý klid *náhle jí rozzářená očka pohasla*
Ale to je jen můj sen... |
Ale od ceho ze jsou snad sny ?
Jedine ceho bych se tam bal, tedy krome rajskeho klidu. By byly skupiny rozvernych dobrodruhu, kteri by si mohl takovy pelisek splest a domnivat se, ze je to dar samotnych bohu. . . a nedej boze by si snad chteli odnest to sametove kreslo spolu s adamantinovou pohovkou ....
No tak trochej smelej zkus se na to zeptat bohu  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 3:15 am Předmět: |
|
|
Můj pelíšek by byl oddělený, aby do něj žádné dvounohé stvoření nemohlo vniknout...
A plánuji se zeptat až se vzdálím na odpočinek.. nyní mne čeká ještě mnoho dobrého i zlého, mnoho bojů a mnoho lovu. Mám svůj pelíšek na dostupném místě, sice není tak soukromé, ale je jen moje *zavrněla*
Do Terra Sanctum je horší přístup a jezdit tam vždy si odpočinout je na dlouhé cesty... chci tam být, až bude ta dobrodružná část mého života za mnou *pomalu odchází do pelíšku* _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 7:53 am Předmět: |
|
|
Lauriel napsal: |
...všude by skotačila naše koťátka, maličká a roztomilá a byl by tam jen klid a mír,... |
V tom by byl problém, ne? Slyšel jsem, že s tímhle máte jisté..ehm.. starosti. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|