Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 6:17 pm Předmět: |
|
|
No uz odbihame od tematu, ale...
...pokud mluvis o tech NB hracich, kteri jdou na HB v Britu, PK je tam sundaji, oni si jdou pro nove veci a opet na HB kde opet umrou, pak treba zebrat a znova na HB...
... jinak si nedovedu predstavit, ze prijdou o pytlik a priste tam jdou znova s pytlikem.
Ja osobne pytlik prestal take nosit az v okamziku, kdy mi ho (asi 300 regu od kazdeho) ukradli kdysi davno v Deceitu - coz je pro klerika docela ostuda, zebrat regy a spellbook ) - ale zkratka dostal jsem pres prsty tak jsem toho nechal.
No tak dostanou ve stokach pres prsty a bud se pouci, nebo ne - ale to neni muj problem, protoze meli velice dobrou prilezitost k tomu, se poucit.
Kdo videl dil The Simpsons o tom, jak Liza porovnava krecka s Bartem, tak me asi chape  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ian Handsmaster Ettin

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:39 pm Předmět: |
|
|
Poslyšte další příběh tentokráte o cinkotu a rozutíkání žluťoučkých kulatých třpytivých nesmyslů.
Já coby řemeslník na ne zrovna mistrovské úrovni, do která my zbývá ještě mnoho času, trávím veškerý čas výrobou předmětů, které se dají rozprodat. Za utržené peníze musím platit školu pro svoji dceru Harkonenku, které se stále učí mágem, a ze zbylých peněz nakupuji suroviny potřebné pro zvládnutí umění krejčovského. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st srpen 18, 2004 9:20 am Předmět: |
|
|
Jako krejcimu ti doporucim vetsi stada ovecek, popripade staci rici, chovam ovecky upletenou latku pra¨chsproste striham na bandy, takze pokud budes chtit, klidne ti budu latku vymenovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ian Handsmaster Ettin

|
Zaslal: st srpen 18, 2004 6:16 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Ti za radu Vážený Gate Keepre a ještě jedno veliké poděkování za Tvuj skutek který si provedl velmi dávno. Bylo to v době kdy jsem ja a mozna i Ty vyšel z prvniho dolu a byli jsme v bludišti pro novacky. Velmi si mi tam pomohl. Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 11:07 am Předmět: |
|
|
Neni za co, urcite by jsi to udelal taky, i kdyz opravdu nevim, co mas na mysli. Ja jsem vzdz rad pomahal kazdemu..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ian Handsmaster Ettin

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 11:52 am Předmět: |
|
|
Dobrá popíši přesně situaci která se stala před 13měsíci.
Poprvé když jsem viděl z UO něco jínýho než byl vstupní důl, jsem pobíhal s Ianem v NB dungu (ach ty zlatý časy začátku). Hned při první srážce s pavoukem jsem zemřel i se všemi věcmi co jsem měl. Pak jsem od tebe dostal veškeré potřebné nářadí pro crafta a dobrou radu. Tady nic nezmůžeš jdi do země britanijské. Nebít Tvé pomoci nikdy bych asi pořádně UO hrát nezačal. a co se týče pomoci nováčkům, pokud nějakého potakám co má problémy rád mu pomohu nejen slovi ale i klidne základními potřebami do začátku.
E: Omlouvám se OT. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 3:30 pm Předmět: |
|
|
A do tmy se nese výkřik hnaný větrem...
Newbie Dungeon byl SUPÉÉÉR !!! _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 9:27 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Newbie Dungeon byl SUPÉÉÉR !!! |
Neznám lepší dungeon než byl ten NB. Kdyby ještě existoval,
nebylo by tu tolik prudičů a jim podobným existencím. Byla hloupost ho zrušit. No ale tohle už je hodně OT tak raděj mlčím. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 9:28 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Newbie Dungeon byl SUPÉÉÉR !!! |
*zamáčkl slzu* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|