Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: so srpen 14, 2004 3:38 am Předmět: OOT: Nemůžu se připojit a kdyžtak se sotva hnu |
|
|
*s šílenstvím v očích a beznaději se pokouší o zoufalý pokus*
Někteří z vás vědí, že semnou v UO nemůžou počítat. Toto píšu spíše pro ty, jenž o mém problému nevědí a také trošku doufám, že by si toho mohly všimnout GM a třeba by něco věděli.
Je po 4 hodině ráno a já jsem před půl hodinou koupil mapy u jednoho vendora a celou dobu je hážu do atlasu.... jen pro představu jak mi to rychle běží. Až to dopřeházím, jdu zase spát, protože to nemá cenu.
Má situace:
Jsem na jakémsi překládaném ADSL vedené kemě mikrovlnou. Rychlost připojení 64Kb. Aktuální rychlost podle testu na www.dsl.cz je 61,9Kb.
Aktuální průměrný ping na 195.146.99.135 je po nekolika opakováni max 26ms. Počet lidí na DP 53.
A přesto se nemůžu v DP hnout... nebo spíše udělám 2-3 kroky a pak asi 1minutu nic.(výtuh) pak se odkousnu a zase můžu něco málo udělat.
Na začátku měsíce jsem to sváděl na ztrátu paketů. To se evidentně zlepšilo, když jsem si stěžoval.... bez zlepšení.
Ještě před týdnem jsem mohl alespoň takto v noci hrávat na DP... dnes už ne a vlatně je toto 3-4 den, kdy nemůžu jet ani v noci. Přes den se nepokouším připojovat. Snad jen když někdo něco potřebuje od crafta, tak jen na nezbytně nutnou chvilku.
Zkoušel jesm použít kamošovu IP, kde má rychlost 128Kb... podle očekávání, bezvýsledně.
Zkusil jsem na druhý HDD nainstalit čistý systém a dát tam pouze UO.... nic. Zatuhlost přetrvala.
Dočetl jsem se na stránkách DP o prográmku, který sleduje Pingy a ukládá je do souboru, z kterého dokážete určit kvalitu připojení. Podle těch čísel co tam byly, tak bych řekl, že to bylo docela v klidu a neposlal sem to vám GM.(nechtěl jsem vás tím obtěžovat, protože....)
Protože jsem se také dočetl o jakýchsi SOCKS. Stáhnul a nainstalil jsem si to co ste tam měli doporučené a zkusil se prokousat proxinou.
Když jsem zadal proxinu, kterou mi dal poskytovatel, abych si ji nastavil v exploreru, tak jsem byl úplně bez odezvy při pokusu patchnuti UO. Když jsem tam zvolil váš doporučený port 1080, tak to alespoň napsalo, že se nemůže připojit.
Psal jsem mejl poskytovateli, aby se na to podíval a na proxině, nebo na servru si nastavil možnost těchto (nejspíš protokolů) SOCKS. Pak jsem tam volal.... a mají do 15tého dovolenou.
Proto jsem vám neposílal ten soubor a také nic moc nepodnikal.... až teď. Protože stejně mi je divné, že mi ještě před nedávnem UO jela přes noc a teď ne. Když jela aspon v noci, tak sem se s tím smířil. V září jedu zpátky na kolej a tam (pevně doufám) budu mít net na pokoji.
Teď mě děsně užírá, že net mám, ICQ jede dobře, kecám s lidma z UO a přesto si nemůžu zahrát, ani nijak potrénit.
Chtěl bych, jeslti o tom někdo něco ví, ať mi poradí. Nebo ať měGM utěší, že těmi protokoly SOCKS se to určitě zlepší..... už tu totiz naskakuju na zeď.
Rozepsal sem se hodně, ale jsem vážně zoufalej a psané slovo je jedinej kontakt s lidmi z UO.
*Celý nešťastný odešel zase spát* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|