Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Reox DoHR Skeleton

|
Zaslal: st srpen 11, 2004 7:28 am Předmět: |
|
|
Musím Ti Vile protentokráte odporovat. Temperament je skutečný ris naprosté většiny východňárských holek. To bys u nás prostě nenašel. Vžádném případě ne v takovém masovém měřítku. Kdo z Vás narazil na opravdu divokou temperamentní holku? Povaha našich žen je prostě jiná a temperament se v nich musí docela pracně probouzet.
(To víš že tě miluji Elein, nemusíš pořád číst všechno:)) _________________ exThe First Erja |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá srpen 13, 2004 11:28 pm Předmět: |
|
|
Hele nechci vám brát vaši ohnivou diskuzi nad ženskejma různých národností, ale není to maličko OT? .
Ale co, když všichni tak já taky...
Slovenština se mi čte uplně vpoho, taky mi občas doma něco slovensky uklouzne ale jinak se mi tenhle jazyk nějak blbě poslouchá  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elein Headless
|
Zaslal: ne srpen 15, 2004 2:00 am Předmět: |
|
|
Reox DoHR napsal: |
Povaha našich žen je prostě jiná a temperament se v nich musí docela pracně probouzet.
(To víš že tě miluji Elein, nemusíš pořád číst všechno:)) |
Nezlobte se na me, ale na tohle musim chte nechte reagovat. Pac kdyz sem to cetla, tak sem se tu rezala smichy.
Jen doufam ze muj temeperament ve me nikdo probouzet nemusi:)))
(Ja porad ctu kdyz stiham, coz se za posledni dva mesice rist neda:(( S temperamentem i bez nej te taky miluju Reo:)) ) _________________ Elein, Camarilla
"Kdyz tancis s dablem, dabel se nikdy nezmeni. Dabel zmeni tebe." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|