Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Vadilo by vám, kdyby vaše postava měla jméno určené někým jiným, nebo vám bylo dáno na výběr z určitých jmen? |
Vadilo by mi to. |
|
81% |
[ 22 ] |
Přežil bych to. |
|
0% |
[ 0 ] |
Pokud by jméno bylo pěkné, přivítal bych to. |
|
14% |
[ 4 ] |
Je mi to úplně jedno, nejde o jméno, ale o činy. |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 27 |
|
Autor |
Zpráva |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 10:42 pm Předmět: |
|
|
Moje postava moje jmeno.
A obzvlaste v On-line hrach.  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 8:18 am Předmět: |
|
|
Volba jména je vždy těžká. Většinou hodně přemýšlím, než se rozhodnu, jelikož jméno má dotvořit celkový obraz postavy. Proto Shadow, ten který se schovává ve stínech před sluncem a čeká ve stínech na nepřítele, aby mu zasadil smrtelnou ránu. _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reox DoHR Skeleton

|
Zaslal: út srpen 10, 2004 8:29 am Předmět: |
|
|
V online RP hře je jméno významnou částí postavy a lescos o ní vypovídá. Na shardu, kde bych měl omezenou volbu výběru jména bych nehrál, protože to naznačuje nedobrý přistup GM k RP pojetí hry. _________________ exThe First Erja |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 9:22 am Předmět: |
|
|
Reox DoHR napsal: |
V online RP hře je jméno významnou částí postavy a lescos o ní vypovídá. Na shardu, kde bych měl omezenou volbu výběru jména bych nehrál, protože to naznačuje nedobrý přistup GM k RP pojetí hry. |
Podle mě je to právě naopak, jelikož jedině předvybranými jmény se zaručí Rp na serveru...myslím tím jména, nebudou sprostá a tak...já bych to prostě u hardcore Rp shardu viděl v poho:o)) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 10, 2004 10:28 am Předmět: |
|
|
Pockej - tim ze nekomu das "rp" jmeno z nej neudelas RP hrace.
Tim, ze nekdo si zvoli nejake jmeno uplne mimo aspon vis, ze mu mas rovnou vysvetlit, o co na tom shardu jde. Kdyz mu jmeno vygenerujes, zjistis ze je mimo o neco pozdej...
ke me - jmeno meho rangera, vampira, krafta, paladina i maga byla vymyslena z nahleho popudu - zkratka blik cvak a byla. A nedal jsem na ne (u paladina a krafta stale nedam ) dopustit, protoze NAPADLA ME, a ja JA ty postavy hraju.
Vygenerovane jmeno? Vcem vam pomuze? Na RP Shardu ztizi vyhledavani novacku, kteri RP presne nepochopili? A nejaky klad to ma take?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 6:59 pm Předmět: |
|
|
No abych se priznal, ja sve jmeno nevymyslel sam, dostal jsem postavu pred asi dvema roky od sveho znameho, protoze jsem zacinal hrat. Situace byla o neco vic slozitejsi ale to neni dulezite. Rad bych si toto jmeno vymyslel sam, ale bohuzel to tak neni. I tak na nej nedam dopustit a "taham" ho vsude sebou ...
Pridelene jmeno jen kdyz me osobne vyhovuje, ale radsi si jmena vybiram sam ...
Jinak situaci ze na dp byl dalsi Arkon a tvrdil ze hraje dele nezli ja, jsem zazil a neni to prijemne. Ale shodou okolnosti a spetky stesti jsem onu postavu dostal do ruky a nepustil ji. Dotycnemu bylo pouze 13 let (mimochodem tvrdil ze hraje 4 roky, coz by zacinal v 9 ... o tom dost pochybuji) a svuj account s heslem mi poskytl sam bez natlaku ... neni to sice idealni vytvoreni postavy, ale jsem rad ze jiz dalsi Arkon se na shardu ani nikde jine nevyskytuje (co zatim vim) a o to mi slo ... _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 10:43 pm Předmět: |
|
|
To ja si svoje Jmeno vymyslel uplne sam proste mi prislo takove "dobre"
"jednoduche"...
Treba se mi strasne libi Jmeno Asmodai ( je to jmeno vraha ktery v mem zebricku "hodnych vrahu"vede a chova se tak dobre) (Vim ze nekdo uricte o nem bude rikat ze je to spina a tak.. ale dokud nebude delat jenom same "Dobre veci" co se tyka me,bude jeden z mach "hodnych vrahu") rad bych se na nej prejmenoval ale to by bylo takove divne to bych nechtel...
*Docela ho mrzi ze to nevymyslel drive..*
Jinak je Asmodai Jmeno ? nake nemecke nebo tak ? Nebo je to jen smyslenka? _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 10, 2004 11:03 pm Předmět: |
|
|
Fleku Fleku...:o)))
Jinak Asmodai je známé jméno a ten náš Asmodai z DP si ho určitě nevymyslel. Je to démonské jméno a to tak "známé", že mělo vliv na křesťanstvý i judaismus. Myslím že má nějaké Perské kořeny, ale tím si nejsem úplně jistý.
Každopádně v judaismu je jeho postavení takové, že se démon Asmodai zamiloval do nějaké divky a zabíjel její manžele o jejich svatební noci. Je tam ještě takovej detail, ale ten tu nebudu psát protože Flek je ještě malej ;o)) (nene, Fleku, to je vtip). No a pak se ta holka zamilovala do nějakýho kluka, jemuž pomáhal Archanděl Rafael, který ho naučil jak se s démonem vypořádat. Ten klučina tak učinil a Asmodai utekl do Egypta kde ho Rafael uvěznil.
No a pak tedy samozřejmě nelze přehlédnout význam Asmodaie v demonologii jako takové. Je to démon chtíče a neovladatelné touhy. Bývá zobrazován jako monstrum s torzem člověka, kozýma hohama, třemi hlavami (lidská, beraní a býčí) a hadím ocasem. Jo a jezdí na manticorovi. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 11:15 pm Předmět: |
|
|
Arkon napsal: |
ale jsem rad ze jiz dalsi Arkon se na shardu ani nikde jine nevyskytuje (co zatim vim) a o to mi slo ... |
Ufff * oddychl si * po precteni tveho prispevku me popadla hruzna panika okamzite jsem si sel zkontrolovat jmena svych hrdinu v ruznych "singleplayerovych" RPG hrach.
A co jsem nenasel Arakon a Anarkon ale Arkon nastesti ne ... jde jen o to, ze fantasy jmena jsou .. fantasy jmena a mivaji spolecny zaklad a to byvaji predevsim koncovky. A vysledne jmeno je v mem pripade potom jenom slepeninou nekolika fragmentu u kterych je dulezite aby to dohromady dobre "znelo".
Prave v tom je kouzlo spravneho fantasy jmena : Nejenom ze ma "znit" ale melo by taky vystihovat zakladni povahove rysy. Vemte si jmena elfu umi polhadit, jsou casto poeticka naopak jmena trpasliku byvaji jako kdyz uderite kladivem, nebo svalite soudek piva, orkove zase zneji tvrde nekdy az hloupe, jmena demonu musi byt znit neprirozene nebot jsou z jineho sveta kazdopadne nejsem zastancem nazoru ze co je "english" je fantasy, jak si nekteri milne domnivaji. Protoze prava fantasy by se vubec nemela upinat na jakoukoliv rec nebo zasady mela by byt uplne samostatna ...ovsem ... to neni samo osobe mozne nebot jsme lidi a na fantasy si jen "nedokonale hrajeme"
Ono nakonec ruku na srdce fantasy je vlastne neco, co semele vsechny kultury a vedeni dohromady a vyplivne je zase ven v co mozna nejkompaktnejsi podobne. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
Naposledy upravil Sharlon Emir dne út srpen 10, 2004 11:18 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 11:18 pm Předmět: |
|
|
Ses tak chytry... (Ten Ftip byl blbej :p mam toho za sebou vic nez bys rek..)
zkuste se vyjadrit k Asmovi,jak na vas zapusobil,mile,zle udalosti.. a tak. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|