Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scarlos Skeleton
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 5:23 pm Předmět: Nebudu pár dní k zastižení !!! |
|
|
Tentokrát musí vynechat mnou jinak velmi oblíbené RP protože s ním bych toto asi nedal dohromady. Vážení přátelé, dodělává (a asi brzy dodělá) mi větrák v počítači, čiliže se mi tam všechno přehřejvá a nestojí o to aby se rozbilo ještě něco dalšího, chtěl bych proto omluvit svoji nepřítomnost a jakékoli mé zviditelňování se ve Spolku či na jeho Foru. nevím jak to bude dlouho trvat ale snad se za pár dnů zase uvidíme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 8:53 pm Předmět: |
|
|
Klídek, tady je každý mimo  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 10:07 am Předmět: |
|
|
Ja ne Time aspon myslim, pac sedim u uo denne tak 8 hodin ne-li vic. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út srpen 10, 2004 9:06 pm Předmět: |
|
|
Rikam, ze je kazdej mimo  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá srpen 13, 2004 11:30 pm Předmět: |
|
|
Když jsme u těch větráků tak mi taky nějak blbne a asi bych ten přehřátej počítač měl malinko šetřit ale na UO jsem závislej takže budu hrát do doby než vyhořím nebo se odhodlám vydržet pár dní bez UO a dát kompl do opravny. Jestli se to někdy stane tak to napíšu do omluvenek. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: so srpen 14, 2004 1:45 am Předmět: |
|
|
A co si takhle zabudovat novej vetrak? Otazka deseti minut. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so srpen 14, 2004 4:04 am Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
A co si takhle zabudovat novej vetrak? Otazka deseti minut. |
Ještě ten komp mám v záruce, tak do toho nechcu hrabat. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|