Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scarlos Skeleton
|
Zaslal: st srpen 04, 2004 5:10 am Předmět: Víte to s tou myší ??? |
|
|
Ahoj milý přátelé. Nedávno jsem něco objevil, možná je to banalita a je to k ničemu, ale mě se ti zrovna hodilo. Když jsem si párkrát procvakal tlačítka u myši tak jsem znenadání začal chodit sám od sebe (omlouvám se že to není RP ale tady to nejde). Ke všedmímu použití to asi nebude ale jak říkám, mě se to zrovna hodilo, když jsem nösil po 400 Vendorovi ingoty a nemohl jsem běžet. Tot vše, zkuste to ale myslím že vy už to víte, nebo je to taková pitomost, že to sem ani nepatří.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st srpen 04, 2004 5:32 am Předmět: |
|
|
Ked naraz stlacis prave aj lave misytko tak sa prepne walk na mouse cursor. Celkom fajn. Vypina sa to pravym klikom. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: st srpen 04, 2004 10:14 am Předmět: |
|
|
Muzes si to vypnout v otpions. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st srpen 04, 2004 12:05 pm Předmět: |
|
|
Na moje toulky přírodou jsem to využíval celkem hojně. Je to fajn věc.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 12:53 am Předmět: |
|
|
Pathfinding, jedna z nejhorsich veci, co znam... Treba nekde v dungeonu, nejak hloupe poklikam a Timeo si to naturuje primo mezi monstra. A ja nevim, jak to zastavit:(. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 9:55 am Předmět: |
|
|
Prokliknes pravy levy tlacitko a aktivujes to. Pak staci jen kliknout na pravy a je to pryc. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 11:32 am Předmět: |
|
|
Bacha na věc, nepleťte dohromady dvě věci!
Když stisknete pravé a levé tlačítko myši zároveň, bude vám to chodit samo za kurzorem bez držení tlačítka chůze. Pravým se to zase vypíná.
Pathfinding je něco jiného. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 12:04 pm Předmět: |
|
|
Time? neotevre se ti nekdy tabulka pathfinging? a nebezi ti to samo ?
to vypnes v asistovy a to ultimacky normalne jde.. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 10:17 pm Předmět: |
|
|
Following je neco jineho, pathfinding take, to vim. jen ten hloupy path.. nejde jen tak vypnout (vetsinou skonci tak, ze tam dojde:)).. Zadna tabulka se neobjevi, objevi se napis Pathfinding! a jde.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 10:31 pm Předmět: |
|
|
Ja si ho vypnul v Options a od ty doby jsem ho nemel ani jednou. |
|