Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 1:46 am Předmět: Hnus |
|
|
Puvodne jsem to chtel napsat do zrcadlove sine, ale byl bych rad, aby si to precetlo co nejvice lidi..
Tohle mi ted vypravel kamarad.. Strucna verze:
Guilda Crusaders, clenove guildy Unicorn, Charmed jdou spolecne na vypravu do Shame...(dojdou az k pokladu ktery asi je).
Pak Guilda Crusaders vyzabiji ostatni ucastniky vypravy, oberou o vse, odejdou.
Asi neni co dodat. Snad jen, jestli tohle nebude resene, tak nevim. Vetsi hnus jsem nezazil, ani neslysel. Kdybych byl ucastnik, tak by to asi byl muj konec na Dp.
E: Kodex Crusaders : http://www.warden.dharma.cz/crusaders/kodex.php
Zajimave cteni _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 2:09 am Předmět: Re: Hnus |
|
|
Nenacházím slov, jestli je tohle skutečně pravda, tak horší čin jsem v Uo ještě nezažil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 2:39 am Předmět: |
|
|
Slyšel jsem o tom od účastníka výpravy, ale stejně jsem nevěřil...jak tohle může někdo udělat? _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 10:09 am Předmět: |
|
|
Nevim.. neni k tomu komentar.. Ale jeste byhc chtel rici, ze tohle je jen jedna strana mince. Sice si nejak nedokazi predstavit tu druhou, ale to ji neubira na existenci. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 10:18 am Předmět: |
|
|
A vite skutecne ze to provedli? Je nejaky dukaz, napr foto? Tomuhle moc neverim, dokud bych nevidel vyfocene ze je zabiji, pac Crusaderi jsou znama guilda a pochybuju o tom ze by neco takoveho udelala ... ale co je dnes nemozne ? _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 11:50 am Předmět: |
|
|
ako povedal arkon nic nie je nemozne.ale predsa sa mi nezda ze by crusaders boli schopny nieco take spravit.a taketo zavazne obvinenie by sa malo presetrit,nech kazdy vie na com je _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 12:06 pm Předmět: |
|
|
Osobně bych se nedivil už opravdu ničemu, ale než k tomu zaujmu stanovisko, rád bych slyšel vyjádření druhé strany. Ono je taky možné, že chce jen někdo pošpinit jméno této guildy.
Vezmeme-li to RP, pak dokonale zahráli Lawful Evil.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so červenec 24, 2004 1:04 pm Předmět: |
|
|
co takto napisat niekomu z crusaders,nech sem napise ich oficialne stanovisko?pomohlo by to vyrisit tuto neprijemne zalezitost.je to hlavne v ich zaujme. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: so červenec 24, 2004 6:58 pm Předmět: |
|
|
Jo, to by bylo fajn, je potreba mit obe strany. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|