Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 2:54 pm Předmět: |
|
|
Postaci kdyz je ted ucet na klepech vazany na ucet ve hre vyzadovat dodrzovani RP a v jinem pripade - blokovat ucet na vyvesce(, ci trestat ve hre?)
a rovnou udelat filtr a prispevky obsahujici "rofl, lol" ani nezverejnovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 3:40 pm Předmět: |
|
|
Reox DoHR napsal: |
Dle mého soudu by nepomohlo ani dvacet dalších fór. Čoklík taky zvedne nožičku u každého patníku.. tak nějak jsou na tom spameři. Jedny moderované klepy pro řízení RP dění postačí. Další diskuse se mohou vést už na jakémkoliv jiném foru bez dohledu GM. |
Druhé nonRP fórum by bylo nemoderované. Bylo by pro lidi, co nehrají RP, ale chtějí pokecat s osotatními. Je totiž pravdou, že moc lidí nenavštěvuje třeba fórum imperium (a tam je navíc jakási nemoc, která se projevuje chorou myslí - to není mé tvrzení, ale stotožňuji se s ním). Takže bych těmto lidem dal nonRP fórum ať si tam kecají. V jiných fórech je mnoho topiců, které jsou na něco zaměřené, ale nový návštěvník než by se podíval, jestli je někde topic, kde by mohl napsat svůj problém, tak založí topic nový - a hele, chaos je na světě, chaos a nepřehlednost, která pak odrazuje od dalších návštěv. Takhle by se tam řešily aktuální problémy lidí ale nonRp. Vzhled by byl stejný jako Rp vývěsky.
Takhle nějak to velmi dobře funguje na Dark Paradise 2.
Já bych tím nechtěl "vyhnat" spamery z RP vývěsky, ale chtěl bych dát možnost pokecu lidem, kteří nehrají RP. Všichni tady RP hrát nebudou nikdy, takže pokud by jedna komunita měla svou vývěsku a druhá ne, tak by ti nonRP hráči začali zase hulákat, že chtějí taky něco takového, atd.
Podívejte se teď na RP vývěsku, mnoho lidí si myslí, že je to místo, kde si mají stěžovat na jiné hráče, upozorňovat na špatné chování atd. To sice není špatná vize, ale ti lidé to neumí (nechtějí) psát v RP. Takže se to jen hemží výrazy typu NB, Kill, lol, rofl a mnoho dalších, které jistě všichni dobře známe.
Když se podíváme na nynějśí příspěvky, uvidíte, že je tam polovina lidí, co néco napíše a druhá půlka na to reaguje RP, aby dali na jevo, že tohle tam nechtějí, ale narazí jen na nepochopení. Právě ta polovina nonRP by se měla přemístit jinam, ne mazat, ale přemístit. Pak se tyto dvě skupiny nebudou hádat, jedni slovy "tak tuhle řeč neznám" a druzí "pořád je to lepší než ty vaše kraviny".
Jako příklad uvedu onen post ohledně skillu, který je potřeba na tamování zvířat. V rámci RP jsou ta čísla nesmysl a nepatří tam, ale je pravda, že lidem (nováčkům) to mnohdy velmi pomůže. Je taky pravda, že tyhle informace jsou jistě k nalezení na fóru, ale po pravdě mnoha lidem se to tam nechce hledat a věřím, že mnozí ani neví, že to tam mohou najít. Takže se raději zeptají přímo na fóru, o kterém vědí, že tam lidé chodí a čtou ho - zeptali se na RP vývěsce, ale jenom proto, že nemají pod "Dvorními klepy" možnost kliknout "pokec" (nonRP vývěsku).
Tak proto jsem zastáncem druhé vývěsky... děkuji všem, co si tohle přečetli až do konce. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 3:56 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Postaci kdyz je ted ucet na klepech vazany na ucet ve hre  |
Vilge, pisni mi prosimte na icq az budes mit cas dohodnout se na te vyvesce. Diky
sorry za off-topic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 4:32 pm Předmět: |
|
|
Vilge jestli budes chtit s tou vyveskou pomoci tak se na me muzes obratit. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 9:22 pm Předmět: |
|
|
E:
(reakce na Reoxe, jen jsem mel dalsi prispevky na dalsi strane, toho jsem si nevsiml a tady to uz rekl Ursus, tak prominte )
Spatna uvaha.. Pro Rp to jiste staci, ale nerpari, ti nemaji kde vyjadrit svuj nazor (ci spam) nez na Rp foru.. I kdyby chteli jen napsat, jak je nekdo nastval (Hryziak).. Samozrejme to muzou napsat na jina fora, ale ty nejsou vsemi ctena, zijici, na strankach Dp.. Tak to proste zkuste, moc prace to myslim nebude (az na zatez serveru mozna), pokud bude vysledek nulovy, zruste to, ale verim tomu, ze to fungovat bude. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 10:43 pm Předmět: |
|
|
Ja si myslim ze kdyz seto bude sledovat tak by to slapalo. Ale jdeo to jestli moderator na to bude mit cas. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reox DoHR Skeleton

|
Zaslal: po červenec 12, 2004 9:03 am Předmět: |
|
|
Je to jen můj názor. Balt by k tomu mohl říct víc. Myslím že se tohle téma v GM týmu v minulosti diskutovalo. _________________ exThe First Erja |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po červenec 12, 2004 10:28 am Předmět: |
|
|
Pokud je mi známo, tak právě to dobré srdíčko *zamáčkl slzu* Johauna byla taky pro, když jsme to spolu probírali.
Mimochodem moderátor bude někdo z GM, nebo hledáte někoho? *nenápadně se podbízí*  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út červenec 13, 2004 12:38 pm Předmět: |
|
|
Můj názor je asi takový, že by se měla udělat nonRP vývěska a tu třeba moderovat (ale není to nutné) a nonRP příspěvky na Klepech postihovat. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po červenec 26, 2004 12:06 pm Předmět: |
|
|
Už jste viděli nové skvělé RP, které vytyčil mistr Slowman?
Když tak koukám na klepy a vidím jeho smysl pro hru, trak se červenám a doufám, že taky budu jednou tak dobrý RP hráč jako on...
Teď trochu vážně. Chci se zeptat (nejspíše otázka na GM), jestli bude Slowman (a jemu podobní) nějak postihnut, nebo jestli si mám ze své milované postavy udělat PK, které bude tyhle lidi postihovat? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|