Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Dvorní klepy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2004 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To by se mělo změnit právě možností zákazu vstupu.
Právě Johauna, která fórum moderovala naposledy, mazaly tyto příspévky docela pravidelně, ale lidi tam díky tomu začali v afektu psát horší horší reakce, což Johaunu naštvalo (možná si pamatujete tu aférku s "naštvaným moderátorem"), a pak to téměř vzdala. Už neméla sílu to mazat, protože věděla, že jeden smazaný příspěvek bude mít za následek 5 dalších. Tak se z mazání několikrát denně stalo jedno mazání za pár dní.
Ten, koho RP baví, by tohle dělal jistě velmi rád. Osobné bych tŕeba byl i proto, že místo mazání všech přípsévků, by moderátor mohl některé přípsévky sám přepsat do RP. Zní to sice strašně, ale třeba mě osobně by to bavilo... neříkám všechny příspěvky, ale některé (třeba ten Neonkův o novém fóru pro mladé hráče, ten měl svůj smysl, takže ten by si zasloužil přepsání do RP (což se taky stalo, ale půvpdní tam bohužel zůstal)).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2004 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

te je ucet na vyvesku vazany na ucet ve hre, takze podle me by to prudice melo omezit, pripadne jim dat block na vyvesku - ono registrovat si novy acc na DP jen kvuli tomu, abych na vyvesku napsal "ktery vul me bloknul" neni moc user-friendly Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reox DoHR
Skeleton

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad1) Johauna je hodné srdíčko. Asi nechtěla někomu bloknout klepy.., ale jak vidno někdy se to prostě udělat musí.(Dobrá zpráva.. Xeen se uzdravil!!)

Ad2) to Hell: to je přesně to co GMkům nejvíce ubírá elánu něco dělat. Na forech je jejich snaha cupována na kusy spamery typu "Smradlavá stoka"..., kteří neocení nikdy nic. Ať uděláš cokoliv, je to špatně, nebo oni by to uměli lépe. I to nejotrlejší GM a železná nátura je časem prostě udoláno, uhlodáno, pošpiněno. Narovinu řeknu že jsem šokován, že toto forum zatím nespadlo na obvyklou spamerskou úrpveň. To je taky důvod proč sem píšu a nažím se vysvětlovat. Protože tu vidím otevřené hlavy, které mi za to stojí.

Ad3) Jak jsem byl informován, nové Dvorní klepy se zatím stále za chodu dodělávají, a prozatím neobsahují funkce pro práci moderátora.. musíme tedy počkat..
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že se vám toto fórum líbí. Jen, aby se o něm nedozvěděli oni flameři. Tohle je ostatně jediné fórum, které čtu několikrát denně.

Xeen, že se uzdravil? Tak to je ta nejlepší zpráva, co jsem za poslední týden slyšel!!! Už jsem těm dvěma chtěl psát, co s nimi je.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Narovinu řeknu že jsem šokován, že toto forum zatím nespadlo na obvyklou spamerskou úrpveň. To je taky důvod proč sem píšu a nažím se vysvětlovat. Protože tu vidím otevřené hlavy, které mi za to stojí.

No, je to parada. Asi je to tim, ze tady by se obycejny spamer ci jine individum nebavilo, k tomu o tom nevi... Nepamatuju se, ze bych tu od vzniku fora kdy precetl prispevek, ktery by sem nepatril (spamersky a tak).
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
Jen, aby se o něm nedozvěděli oni flameři.

Ja uz to jsem Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak s tim se da taky neco delat ne ? Odceho tu jsou moderatori. A kdyz tu nekdo bude psat spamy tak se mu smaze ucet a je to ne ? Jde jen o to ze by nekdo musel udelat. Kdyby se to stalo samozrejme a to se snad nestane.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady, kdyby neco bylo, s tim problem nebude, na klepech by se to melo vyresit, ale myslim, ze nejlepsi by bylo udelat jeste jednu stejnou vyvesku, ale nonRp, myslim, ze by se to pak ciste a samo oddelilo, bez problemu.
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koněcně někdo, kdo smýšlí stejně. Timeo, já tohle říkál už dávno a opakovaně. Taky si myslím, že by se to oddělilo.
Reox DoHR
Skeleton

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dle mého soudu by nepomohlo ani dvacet dalších fór. Čoklík taky zvedne nožičku u každého patníku.. tak nějak jsou na tom spameři. Jedny moderované klepy pro řízení RP dění postačí. Další diskuse se mohou vést už na jakémkoliv jiném foru bez dohledu GM.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 6 z 10

Přejdi na: