Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá červen 11, 2004 2:49 pm Předmět: |
|
|
Mila lady Viconie, bohuzel, boj se jiz vydal za hranice cechu upiru do mesta Scara brae, kde dnes pod utokem temnych prisluhovacu (OORP: zatim jen npc) padali lidske obeti...byl jsem svedkem utoku na prvniho ze zradcu temneho, byl jim Deacon Frost....cekam kazdym okamzikem, ze jiz budu na rade ja....Temny musi padnout, jinak o napravu zpet do starych koleji nemuzeme ani uvazovat .... jakmile padne, jejich struktura a besneni skonci _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bodom Headless
|
Zaslal: pá červen 11, 2004 3:58 pm Předmět: |
|
|
*pribehol pri Spolek a zacal citat*
Skara brae? Moje rodne mesto? *so slzami na krajicku cital dalsie riadky*
*jeho tvar sa zmenila na rozzurenu*
*odcvalal do Skara Brae, kde nasiel na zemi vela preliatej krvi, krvi obyvatelov Skara Brae*
Ako sa len opovazuju, opovazuju spravit co i len skrabanec niektoremu z nich?
*vratil sa pri Spolek a prilepil dalsi odkaz*
Mila Viconia,
viem, bola to moja chyba. Nemal som konat tak unahlene a vybrat sa tam bez toho, aby som si zistil co sa tam deje. Moja zvedavost mi vsak nedala a ja som tam isiel nepripraveny. Na druhu stranu si myslim, ze aj keby som vedel do coho idem, nikdy by som necakal nieco tak kruteho! Vcera, po dlhych debatach s mojim bratom som upirom, ktori s touto chatrou nemaju nic spolocne, takmer odpustil. Po dnesnom utoku na moje rodne mesto, vsak pre mna znamenate hrozbu. Nevidim medzi vami rozdiel! Upir ako upir. A podla toho sa aj zachovam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá červen 11, 2004 5:38 pm Předmět: |
|
|
*kdesi na lidem i vampíry opuštěném sídle se pase krásný bílý kůň*
*je už pozdě, smráká se... všude klid a mír*
*kůň spokojeně řehtá, když mu po hřívě přejíždí žlutá ručka*
Neboj se, tady nás nenajdou. Ani lidé ani vampíři, zůstaneme tu sami, bude nám takhle dobře. Jejich svět je zlý. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá červen 11, 2004 10:20 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem odpoledne ve Scara Brae a byl to masakr.. Ale nebyla to demonstrace hrdych Presvedcencu a Temneho, ale jen demonstrace magicke sily Mana, ktera mu dopomohla seslat tupe a vrazdici bytosti.. Snazil jsem se v zaru boju zaprest s Manem rozhovor, ale branil se mu, za to se horlive snazil presvedcit prichazejici, zatim dobre, vampiry ..
(nonRp: Jsem nesmrtelny:)) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|