Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Toiron Headless
|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 10:17 pm Předmět: |
|
|
Kubajz s nama defakto hraje uz rok a za tu dobu si ziskal mou duveru, takze ja jsem taky Pro  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ardent Harpy
|
Zaslal: st prosinec 29, 2021 8:16 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
sice ted loguju jen pres poledne pokud vubec, ale hrajes v te nasi DC smesce uz dost dlouho, takze i ja jsem mela moznost te videt v akci....
Co se herniho umu tyce neni zde zadnych pochyb.
Co se tyce toho ostatniho, nezbyva nez doufat, ze uz jsi dost star a nadesel cas pro pohodu, klid a nevymsleni blbosti. _________________ vtěrka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gilisek Headless
|
Zaslal: st prosinec 29, 2021 9:45 am Předmět: |
|
|
Ardent napsal: |
Ahoj,
sice ted loguju jen pres poledne pokud vubec, ale hrajes v te nasi DC smesce uz dost dlouho, takze i ja jsem mela moznost te videt v akci....
Co se herniho umu tyce neni zde zadnych pochyb.
Co se tyce toho ostatniho, nezbyva nez doufat, ze uz jsi dost star a nadesel cas pro pohodu, klid a nevymsleni blbosti. |
Děkuji ardent za postik. Co se týká blbosti a jiných podobných věcí,tak musím říct že od doby co jsem u vás na Diskordu se tomu vyhýbám  _________________ kladivoun ... ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|