Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nildor Ettin
|
Zaslal: so říjen 02, 2021 9:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
za mna prihlaska postacujuca, vsetko dolezite je napisane.
Za to, ze si hral PK ta odsuzovat nebudem, prislib, ze ich nebudes klikat mi staci.
S tymi prohreskami je to uz horsi, mam pocit, ze mas problem uznavat autority (GM, pravidla DP) a priznat si prehru.
Co sa tyka hry, tak tam nemam co vytknut. Herne vysoka uroven jak PVM tak PVP. Super pri organizovani dungu, vysoka trpezlivost pri prechode dungom, dungy uz znas snad poslepu .
Ja som za prijatie, ale urcite to bude chciet cas aby si presvecil ludi ktorych si pojizdel s PK, ze uz nic podobne nehrozi.
Taky zapracovat na tych prohreskach, to ze zistis, ze je mozne obist nastaveni hry je super, ale dulezitejsi potom je jak s tim dal nalozis. Mam skusenosti, ze ak nahlasis chybu v hre GMku tak netrestaju, ale su vdacny, ze pomahas zlepsit hru. _________________ Nildor - teuton paladin
Allthar - nekro
Gwarin - cler
Veron - destro war
Tamer - ostro rang
Helser - gangrel wanp
Kylius - mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peleg Skeleton
|
Zaslal: so říjen 02, 2021 10:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
za mě jsem pro šanci se mezi nás začlenit, souhlasím s Rayem že to může být delší proces. Získat důvěru nějakou chvíli trvá, obzvlášt pokud už s tebou kolegové mají špatné zkušenosti...
Znám tě teprve chvíli, zahrát umíš na vysoké úrovni, v tomhle ti není co vytknout.
Hrajeme for fun, což se mi na kolektivu líbí . Tak by to chtělo stejný úhel pohledu, a změnit přístup ke hře, viz. tvé prohřešky.
Ale chápu, že jsi ještě příliš mladý borec.
Good luck. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: ne říjen 03, 2021 8:00 am Předmět: |
|
|
Ahoj Bele,
jako obvykle budu trosku ukecanejsi, tak snad to zvladnes precist.
K prihlasce, u ni nemuzu kritizovat, informace podstatne v ni jsou a jak psal Ray vzhledem k veku.. Doporucuju ti ale precist si par histrockych prihlasek jinych clenu, mozna ti to vice napovi kdo jsou lide, kteri zde pusobi nebo pusobili.
K PK a jeho hrani. Muj nazor urcite neni u nas v guilde prevladajici, asi je to dano tim ze nemam rad mapkovani, netamuji, nechodim minidungy a netezim a tedy je moc nepotkavam, ale PK k DP patri, PK jsou vrazi (pouze ve hre doufam) a od nich necekam nic jineho nez to nejhorsi chovani. Asi si nekdy v minulosti potkal i me a mozna i pojel, netusim, neresim to, kopnu rerefnu a jedu dal, max se pokusim odkoupit link veci .
Problem asi je, kdyz je zname kdo jsi a ty se chovas jak si se choval a zejmena k lidem, kteri stebou mozna v budoucnu budou hrat.Asi bude slozitejsi a casove velmi narocne presvedcit lidi u nas ze omluvu a zmenu k nehrani PK myslis vazne, ale to je na tobe.
Co je horsi a ukazuje to na tvuj mlady vek (u tebe se to tim da jeste omluvit) jsou prohresky, jejich opakovani, respekt k nastaveni hry, k GM a kdyby ne k GM tak hlavne k pravidlum DP.
Osobne, na bugovani a zneuzivani pravdidel v takove mire nevidim nic co bych ve hre hledal, jednoduse proto ze je to podvadeni a cheatovani. Napriklad na co mi je Ada komplet, ktery si za 5s bugnu, kdyz pak neznam jeho cenu tim ze jsem pro jeho ziskani musel neco udelat, abych byl cool jako Mirek? Help?. Na co mi je dojit 10 dungu portenim, s buglou vahou, nebo blokovanim bednama, jedinej duvod je vybrat ten strasnej mamon.
V tomdle ohledu budes muset svuj pristup scela zmenit, protoze pokud by si nekdy chtel byt "zelenej", tak toto chovaji je scela mimo.
K tvemu odchodu od MG. Bele ty si bugoval, delal veci za ktere sis zaslouzil dle meho nazoru delete komplet vsech uctu co logujes. Myslim ze rok z5 sem ti psal, ze mas byt za svoji moznost hrani u MG rad a hlavne nedelat koniny, co budou opet ohrozovat jejich exsitnenci. GM je nemaji v lasce a prave toto svadi opet uvalit nejake tresty napric celou guildou. Nicmene, guilda to stebou mela resit a pripadne te vyhodit a u horsich prohresku klidne nahlasit GM, po tom co ti to predem oznami.
@Toirone, tak to zrejmne nebylo. Dle meho mnohem protsi (to ze Vapo donasel je 100%). Bela nikdo neudal, jak to pise. Sli EP1, nebyla tam truhla... Verim ze Vapo jako jeden z prvnich kricel at pisnou GM page ze to buglo, coz udelali. V mezicase, kdyz cekali na GM, tam kluci delali kraviny a nathli lavou Parovace z dvojky, rek bych ze to jsem jednou taky zkousel. Kdyz prislo GM, tak to zaclo resit ze tam delaji koniny, tu chvilku se asi nas hrdina Vapo lekl a zacal GM psat snad i co Beling nosi za velikost slipu, pac donaseni GM je cool, ses prece jejich velkej kamos ne? Tak to bylo vzdy ? (nebo to byl vzdy jen udavaci?). Guild rada MG to nasledne ututlala, a pro celny si pripravila pribeh hodny cestovani v case, tak se buduje duvera v guilde.
No a Spolek. Tvuj kontakt s nasi guildou je predevsim pres moji osobu, Nildora a Raye. Nerad bych aby sis udelal zkresleny obrazek o Spolku, protoze ani jeden z nas a urcite ne ja nejsme obrazem typickeho clena Spolku uz vubec ne tech prapuvodnich.
Spolek je v soucasnosti poskladan zejmena z lidi co maji rodiny, jsou to lide zamestnani a u hrani zde relaxuji, nehrajeme na tabulky s casem a vybirani TOP dungu, nepeskujeme se tu navzajem (ne tak casto ) za to kdo ma jaky equip, kdo ma jaky herni skill, pomahame si, sdilime prostredky (nemyslen, hele 6k salatu, tak to si ja 5k vezmu..), nikdo neni nad nikym, vsici jsme clenove a urcite i na voice projevu (krome me vugarity, na coz hrdy nejsem) se neurazime navzajem, urcite ne tak jak to byva v jinych vetsich skupinach na DP.
Kdyz je mensi aktivita, muze byt aktivnich jen 1-2 lidi a velky dung se nejde i pul roku, laviruje se na low dungach, solo hrani a mapkovani.
To jen k uplnosti aby si nebyl zklaman
S hranim s tebou PvM, organizovani dungu mam velmi dobrou zkusenost a myslim ze v tomdle smeru by si mohl jit prikladem i starsnim hracum na DP.
Shrnuto podtrzeno, za me bych ti dal sanci, dostat sanci ;].
Pocitej ale stim, ze to muze byt cesta na mesice a bude jen na tobe, jesli ukazes ze opravdu myslis zmenu pristupu a vyspeni v pristupu k hrani na DP vazne
Zaverem bych mel par dotazu, ktere prosim zodpovez zde pro vsechny:
Jaky je tvuj cil v hrani na DP?
Dokazes cekat na jeho dosazeni i delsi dobu, napriklad ziskani ada kompletu bude trvat mesice?
Opravdu si presvedcen, ze vymenou za clenstvi ve Spolku se vzdas svobody hrat PK?
Kolik si davas realne % sanci na to ze opravdu uz nebudes zneuzivat herni nastaveni, ze te to zas nebude lakat?
Jsme posledni moznost nebo pragmaticky snatek s guildou co mozna nekdy dokaze dojit TOP dung, pripadne mas jiny duvod jit k nam?
_________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009
Naposledy upravil caleb dne ne říjen 03, 2021 12:03 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sikáč Skeleton

|
Zaslal: ne říjen 03, 2021 9:54 am Předmět: |
|
|
Zdravím,
Mám takový pocit, že na mojí reakci kdekdo čeká, protože jsem asi největší hejtr pkček 😀. Ať už ve hře nebo v životě, vždycky jsem měl maximální odpor vůči neférovému a zlému chování. U tebe jsem v minulostí zaznamenal obojí. Nicméně ... Byly i světlé chvilky - sice jsi mě vylotil na mapce, když jsem se zasekl pod úrovní země a zabily mě monstra, ale cenné věci jsi mi vrátil... Nebo jsi mě upozornil, že mi propadá nájem ve chvíli, kdy jsem zrovna neměl moc čas a uo tak nesledoval a tím jsi mi zachránil můj skromný majetek.
Zároveň mi hodně záleží na naší guildě - všichni do jednoho tu jsou skvělí lidí, navzájem si pomáháme a hrajem tzv. "Na klid". Řekl bych, že máme snad i dobrou pověst a už vidím Psance co o nás budou psát, nebo si myslet ...tj jedno... Když vemem Belinga. 😀
Na druhou stranu... Každý by měl mít možnost dokázat, že se změní k lepšímu. Obzvláště s ohledem na tvůj věk je i částečně pochopitelné, že máš třeba místy nutkání dělat blbosti a připadal bych si blbě jako dospělý člověk, kdybych to zpětně nějak zbytečně moc řešil , když je to jen hra.
Ale jak jsem psal... Na naší guildě mi dost záleží a jsem pyšný na to jak férově hrajeme (kauza Darth Sikus je ojedinělá 😅) a proto bych rád řekl, že u nás platí nulová tolerance v případech, kdy zjistíme, že třeba něco schválně bugujes, děláš něco nemorálního nebo hraješ pk, což se shoduje s předchozím bodem 😀.
Velká výhoda u tebe je, že jsi dobrý hráč a máš dobré organizační schopnosti.
Za mě by byla nejlepší varianta ti dát možnost s námi hrát trochu víc svobodně než tomu bylo doteď a po čase to zhodnotíme, přehodnotíme, uvidíme.
Ve výsledku to lze brát jako výchovnou lekci - třeba u nás konečně poznáš co je správné. _________________ Luck is blind |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beling Headless
Založen: 02. 10. 2021 Příspěvky: 8 Bydliště: Zruč nad Sázavou
|
Zaslal: ne říjen 03, 2021 1:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Díky všem za odpovědí
Jaky je tvuj cil v hrani na DP? - ada chainy
Dokazes cekat na jeho dosazeni i delsi dobu, napriklad ziskani ada kompletu bude trvat mesice? - Klidne i rok
Opravdu si presvedcen, ze vymenou za clenstvi ve Spolku se vzdas svobody hrat PK? - Ano
Kolik si davas realne % sanci na to ze opravdu uz nebudes zneuzivat herni nastaveni, ze te to zas nebude lakat? - 99%
Jsme posledni moznost nebo pragmaticky snatek s guildou co mozna nekdy dokaze dojit TOP dung, pripadne mas jiny duvod jit k nam? - poslední asi ne ale spíš tu znám vetšinu aktivních hraču
Jinak nemám problém počkat až mi budou všichni veřit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: ne říjen 03, 2021 6:33 pm Předmět: |
|
|
Beling napsal: |
Ahoj,
Díky všem za odpovědí
Jaky je tvuj cil v hrani na DP? - ada chainy
Dokazes cekat na jeho dosazeni i delsi dobu, napriklad ziskani ada kompletu bude trvat mesice? - Klidne i rok
Opravdu si presvedcen, ze vymenou za clenstvi ve Spolku se vzdas svobody hrat PK? - Ano
Kolik si davas realne % sanci na to ze opravdu uz nebudes zneuzivat herni nastaveni, ze te to zas nebude lakat? - 99%
Jsme posledni moznost nebo pragmaticky snatek s guildou co mozna nekdy dokaze dojit TOP dung, pripadne mas jiny duvod jit k nam? - poslední asi ne ale spíš tu znám vetšinu aktivních hraču
Jinak nemám problém počkat až mi budou všichni veřit |
Dekuju Bele za odpovedi _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomCatus Mummy

|
Zaslal: út říjen 05, 2021 8:05 am Předmět: |
|
|
Prihlaska dobry po upravach.
Co se tyce hrani s tebou v dungu, nemam problem. Skill je, drajv taky.
Co se tyce zapadnuti do guildy. Vetsina z nas by mohla bejt tvuj rodic, nekteri i dedecek. Nejenom vekem, ale i mentalne (bez urazky). Takze popisovana prihoda z bloodu te u nas asi nepotka, stejne jako totalitni pristup...Nejenom diky generacnim rozdilum ale i tve minulosti "splynuti" asi nebude snadne. Nerikam ze nemozne a treba prekvapis vsechny vcetne sebe.
Long story short, jak pise Ray, ja bych zatim pockal jak to bude fungovat, nejaka zkusebni doba...
Jinak kdybys cokoliv potreboval resit/konzultovat klido DC nebo ICQ. _________________ TomCatus (gangrel)
Lonewolf Jr. (druid)
Vitoslav (ostrostrelec) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fanfik Skeleton
|
Zaslal: út říjen 05, 2021 9:17 am Předmět: |
|
|
Necital som tu uplne vsetko, ale zarazil ma tvoj hraci ciel - ada chainy... Toto je prave to zmyslanie, co si myslim, ze ta dostalo do problemov. Ak chces v Spolku uspiet snaz sa to zmenit. Ale zas nechcem moc sudit, aj ked mam na teba svoj nazor Lepsiu odpoved ti neporadim, to si musis uvedomit sam.
K celkovej situacii, by som povedal asi len tolko, ze ja som urcite zastanca druhych, tretich, 50tich sanci... Dolezite je z toho cloveka citit, ze sa chce zmenit a uvedomuje si co predtym robil zle. Myslim si, ze Beling je v podstate dobry chalan a vacsina veci bola sposobena tym, ze tu hral v podstate sam a s horsimi skupinkami ludi a nalepili sa ne neho tie klasicke DP sracky.
Takze, by som chcel apelovat aj na clenov Spolku, vezmite to ako obojstranny proces - my ho mame naucit ako sa u nas hra a tak isto sa on musi chciet ucit. Cize necakajme, ze sa zmeni ak mu nedame uprimne sancu a nebudeme otovreni... Nezabudajme, ze je to HRA a je to hlavne o ZABAVE. To, ze si tu obcas mozeme vyventilovat frustraciu a zanadavat ak nas pojazdi PK, je tiez sucast hry a v konecnom dosledku sranda pre vsetkych  _________________ Kde to som? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beling Headless
Založen: 02. 10. 2021 Příspěvky: 8 Bydliště: Zruč nad Sázavou
|
Zaslal: út říjen 05, 2021 10:44 am Předmět: |
|
|
Fanfik napsal: |
Necital som tu uplne vsetko, ale zarazil ma tvoj hraci ciel - ada chainy... Toto je prave to zmyslanie, co si myslim, ze ta dostalo do problemov. Ak chces v Spolku uspiet snaz sa to zmenit. Ale zas nechcem moc sudit, aj ked mam na teba svoj nazor Lepsiu odpoved ti neporadim, to si musis uvedomit sam.
K celkovej situacii, by som povedal asi len tolko, ze ja som urcite zastanca druhych, tretich, 50tich sanci... Dolezite je z toho cloveka citit, ze sa chce zmenit a uvedomuje si co predtym robil zle. Myslim si, ze Beling je v podstate dobry chalan a vacsina veci bola sposobena tym, ze tu hral v podstate sam a s horsimi skupinkami ludi a nalepili sa ne neho tie klasicke DP sracky.
Takze, by som chcel apelovat aj na clenov Spolku, vezmite to ako obojstranny proces - my ho mame naucit ako sa u nas hra a tak isto sa on musi chciet ucit. Cize necakajme, ze sa zmeni ak mu nedame uprimne sancu a nebudeme otovreni... Nezabudajme, ze je to HRA a je to hlavne o ZABAVE. To, ze si tu obcas mozeme vyventilovat frustraciu a zanadavat ak nas pojazdi PK, je tiez sucast hry a v konecnom dosledku sranda pre vsetkych  |
Ahoj fanfane díky za odpověď ale nejde o to mít Ada Chainy na trh ale brát ho do dungu at nemusím schanet furt nové brnění
Nechapu jak mě Ada rigmaily dostaly do problemu nikdy jsem neměl mining na postavě co hraju a Ada mi přetavoval Xondop nebo Wal nikdy jsem si Ada netavil sám
Btw všichni věříte Vapovi ty **** co nalhal gmkam? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fanfik Skeleton
|
Zaslal: út říjen 05, 2021 11:25 am Předmět: |
|
|
Beling, pride mi, ze ti stale unika pointa co sa ti tu ludia snazia vysvetlit.
Prestan sa vyhovarat, sprav trocha sebareflexie a zamysli sa co sa ti tu snazime povedat.
HINT: vygoogli si co znamena nadhlad, beries veci moc konkretne.
Je jedno ci chces ada chainy na trh alebo do dungu. Vravis, ze ich chces aby si si nemusel riesit nove brnka. Toto vychadza zo sobectva. Znamena to, ze budes drazit a prehadzovat vsetky ada ingy co v dungu padnu? Tu by si mal mysliet viac pre guildu, nez na svoje pohodlie... _________________ Kde to som? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|