Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
« Dratekk » Lizardman
Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 211 Bydliště: Venku na paloucku u lesa (Czech_Paradise)
|
Zaslal: so červenec 25, 2020 4:52 pm Předmět: Návrat z katakomb ( Dratekk ) |
|
|
Zdravím přátelé ze Spolku .
Jsem velice rád už venku ! a mezi svými přáteli jsem moc vděčný.
Svůj trest jsem si odseděl dost dlouhou dobu. Začalo to ,že jsem přestal věřit na bohy a ignoroval jsem jeho přítomnost. A ještě jsem si cinkal lahvičkami . To už nevydržel a odnesl mě bůh ví kam pod zem. Špatné časy jsou už za mnou a už bude jen líp. Těším se až budeme bojovat po boku a vzájemně se doplňovat v taktice a vylepšovat dovednosti . Chtěl bych ještě oznámit že s mým příchodem občas uvidíte bratry a sestru. První a nejstarší a velice zkušený válečník (Warior), - Drobekk, který není zase tak malý (Wampire),- Performance je jediná sestra která šije , vaří i kladivem se občas ohání. A poslední nejmladší Unkvizitor , který se hold nepovedl . Jak Krysa z kanálu vylezl . Nainstaloval jsem si Discord : Inkvizitor#2526 . Brzy se jistě uvidíme . Dáme si vínečko a nějakou uzeninu . Mlask ..
Váš oddaný přítel
Dratekk lovec pokladů _________________ -- Lovec pokladu --
-- Clen Spolku -- |
|
Návrat nahoru |
|
|
Glum Lizardman
|
Zaslal: čt červenec 30, 2020 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tak teda vitaj!!! _________________ Glum - guardian
Mithrandir - cleric
Jeremy - golem master
Petr V - gangrel
Mr.fail - vampír
Lisa - ostrostrelkyňa
Ratking - krysa
Darkman - shaman |
|
Návrat nahoru |
|
|
caleb Mirror Spider
Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: ne srpen 09, 2020 7:44 am Předmět: |
|
|
Ahojd Dratkku, dekuju zes si sem napsal info o navratu.
At se ti dari a az budes na DC pisni, poslu ti znovu pozvanku _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|