Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peleg Skeleton
|
Zaslal: po březen 25, 2019 7:55 pm Předmět: Peleg |
|
|
....
Naposledy upravil Peleg dne út září 21, 2021 12:14 pm, celkově upraveno 4 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: po březen 25, 2019 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Pelegu,
no, nebudu chodit kolem horký kaše..
UO vždy mělo takový svý kouzlo nejen z toho herního pohledu, ale i z pohledu co se přihlášek, zvyklostí a podobných věcí týče.
Dnes už se asi od přihlášek, který bych si představoval já, trochu upustilo, ale furt bych rád zachoval určitou úroveň.
Myslím, že u nás se hraje spíše na kvalitu lidí než na kvantitu a pokud chceme ten trend zachovat, tak podle toho musíme i lidi, kteří s námi chtějí hrát, vybírat.
Přihláška je momentálně to jediný, podle čeho tě můžeme zhodnotit a momentálně z toho, co jsi sesmolil vůbec dobrý pocit nemám.
Za mě určitě momentálně ne. Pokud máš opravdu zájem se přidat zrovna k nám, tak začni, prosím, tím, že investuješ trochu více času do psaní přihlášky a ať to nějak vypadá.
A ještě dotaz - proč sis vybral zrovna nás? Díky  _________________ Lorcan (Gangrel)
Godfrey (Iškariot)
Leoric (Rytíř magie)
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peleg Skeleton
|
Zaslal: út březen 26, 2019 1:06 pm Předmět: |
|
|
Ahoj mrzí mě že jsi dal zatím ne. Jsem novým hráčem to chápu. Tak není nic moc o čem psát. Guildu Spolek mi doporučil brácha Ultra. Něco jsem o sobě a ÚO doplnil editnul jsem to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomCatus Mummy

|
Zaslal: út březen 26, 2019 5:19 pm Předmět: |
|
|
Po tom doplneni je to vcelku OK. Zadny RP hody sice, ale ne kazdej je psavec. Mne zajima, planujes hrat nejak dlouhodobe? Nebo je to jen shoda okolnosti ze ted je vhodna konstelace? _________________ TomCatus (gangrel)
Lonewolf Jr. (druid)
Vitoslav (ostrostrelec) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ardent Harpy
|
Zaslal: út březen 26, 2019 5:35 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
možná jsi Miltena správně nepochopil. Nejde mu ani tak o množství informací v přihálšce, jako o její styl.
Zkus se podívat po starších přihláškách, možná z toho trochu poznáš...
Jinak za mne osobně by zajímala tvá dávná historie - Dohr - jaké si pamatuješ hráče, proč jsi tam nezůstal? _________________ vtěrka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ultra Skeleton
|
Zaslal: út březen 26, 2019 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vítám tě,
Přihláška je krátká ale vzhledem k tomu, že jsi přestal tenkrát hrát to chápu, že není moc co rozepisovat. jinak doufám, že tě kluci mezi sebe vezmou a dají ti to, co dali mě skvělou partu lidí na hraní. Přeju hodně štěstí  _________________ Ultragreen - Gangrel
Promiteles - Cleric
Scofield - Destroyer
Beldar - Mag
Mukl - Craftman |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: út březen 26, 2019 10:31 pm Předmět: |
|
|
No vidíš, díky, hned je to lepší. Minimálně oproti těm 4 řádkům, co tady byly prvně..
10.09.2006 11:43 Jorgen 01793c - Roztomila cholericka page. Autorovi doporucejeme studenou sprchu, prasky na uklidneni a hrani piskvorku. Acc smaza, blokace ip.
Předpokládám, že zmíněnej prohřešek byl ještě v dobách mládí a ty už jsou pryč.  _________________ Lorcan (Gangrel)
Godfrey (Iškariot)
Leoric (Rytíř magie)
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
-=Eo=- Orc

Založen: 06. 03. 2018 Příspěvky: 168 Bydliště: Vesper, Jhelom
|
Zaslal: út březen 26, 2019 10:47 pm Předmět: |
|
|
Nazdar Peleg,
no sme tu particka zavislakov na UO.
Kazdopadne za mna, pokial chces nejako normalne dungovat s vampikom, tak treba spravit klany a stone gangrela, bezpodmienecne.
S klerom chces zostat u bez speckoveho, alebo planujes do buducna nejaku specializaciu? ak, tak aku?
Dik s pozdravom Eo. _________________ Eowen - Chcíplá dobrá víla
Trampala - Red Dwarf Vezeň
Pan Valdemar - Čo ja tebe skazal
Refleximus - Ochočovateľ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peleg Skeleton
|
Zaslal: st březen 27, 2019 11:41 am Předmět: |
|
|
Ahoj. Děkuji za odezvy. 🙂
Bohužel prohřešek se stal v době mladí a mám v plánu hrát dlouhodobě. Tedka je více času, což je pravda že bych se rád zapojil do nějakého toho dungeonu. Je mi jasné že je u vampa nutné dodělat Stone.
Musím proměnit elixír of blood v TK. A pak by se to dalo zajít.
Je pravda že rp příběhy nejsou moji silnou stránkou, ale rád si to také přečtu. 😉
U klerika bych časem určitě rád nějakou specku . Nechám si od Vás kdyžtak poradit.Kdyžtak se klidně na něco zeptejte. Rád odpovím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ultra Skeleton
|
Zaslal: st duben 17, 2019 8:58 am Předmět: |
|
|
Tak jak to tady vypada? Nějak se nic neděje  _________________ Ultragreen - Gangrel
Promiteles - Cleric
Scofield - Destroyer
Beldar - Mag
Mukl - Craftman |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|