Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sikáč Skeleton

|
Zaslal: ne listopad 04, 2018 9:18 pm Předmět: |
|
|
Podle přihlášky vypadáš na slušného člověka se smyslem pro RP, přesně takové lidi Spolek sdružuje. Stačí ti to jen dokázat/ukázat/potvrdit a myslím, že to půjde hladce.  _________________ Luck is blind |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po listopad 05, 2018 12:16 pm Předmět: Re: DarthKnight |
|
|
*Prohlíží si úhledné písmo a způsob uložení*
Zajímavé, dlouho jsem nic takového neviděl.
*Zabrblal si. Sedl si ke stolu, vzal pergamen a snažil se co nejlépe psát.*
Buď zdráv poutníče.
Chápu tvoji tíhu. Nepotkat takovou dobu ve světě živáčka s kým promluvit a podělit se o příběhy je zneklidňující. Mě takové situace vyhovují, ale je pravdou, že se pak mohu vždy vrátit sem a tu mě rádi vyslechnou a já je.
Jsme zvláštní skupina lidí, od klidných spáčů, až po horkokrevnou mládež. Přesto nás spojuje něco, co nejde snadno popsat. Tím pádem nelze i jednoduše ověřit, zda tento náš svět bude každému vyhovovat. Pouze čas ukáže, zda najdeme společnou mluvu a cestu.
Buď trpělivý a komunikativní.
Nechť tě Aethan provází.
*Vzal do ruky popsaný pergamen a chvíli si jej prohlíží*
Zase nahrabané a plné kaněk.
*Na čele mu vyskákala řada vrásek a ústa semkla do malé čárky. Po chvíli se ale uvolnil, stočil pergamen a přidal k odpovědím*
No co, lepší to stejně nebude, i když to budu psát posté.
*Otočil se a odkráčel do portu, kterým se dalo dostat i do jeho domu, kde hodlal upadnout do postele* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prcek Headless

|
Zaslal: út listopad 13, 2018 7:52 am Předmět: |
|
|
Bizon napsal: |
Zdravím Tě, DarthKnighte,
vítám Tě u nás a přeji Ti mnoho štěstí na spolkovní cestě. |
Děkuji
Sikáč napsal: |
Podle přihlášky vypadáš na slušného člověka se smyslem pro RP, přesně takové lidi Spolek sdružuje. Stačí ti to jen dokázat/ukázat/potvrdit a myslím, že to půjde hladce.  |
Děkuji, vynasnažím se
Frantisek napsal: |
*Prohlíží si úhledné písmo a způsob uložení*
Zajímavé, dlouho jsem nic takového neviděl.
*Zabrblal si. Sedl si ke stolu, vzal pergamen a snažil se co nejlépe psát.*
Buď zdráv poutníče.
Chápu tvoji tíhu. Nepotkat takovou dobu ve světě živáčka s kým promluvit a podělit se o příběhy je zneklidňující. Mě takové situace vyhovují, ale je pravdou, že se pak mohu vždy vrátit sem a tu mě rádi vyslechnou a já je.
Jsme zvláštní skupina lidí, od klidných spáčů, až po horkokrevnou mládež. Přesto nás spojuje něco, co nejde snadno popsat. Tím pádem nelze i jednoduše ověřit, zda tento náš svět bude každému vyhovovat. Pouze čas ukáže, zda najdeme společnou mluvu a cestu.
Buď trpělivý a komunikativní.
Nechť tě Aethan provází.
*Vzal do ruky popsaný pergamen a chvíli si jej prohlíží*
Zase nahrabané a plné kaněk.
*Na čele mu vyskákala řada vrásek a ústa semkla do malé čárky. Po chvíli se ale uvolnil, stočil pergamen a přidal k odpovědím*
No co, lepší to stejně nebude, i když to budu psát posté.
*Otočil se a odkráčel do portu, kterým se dalo dostat i do jeho domu, kde hodlal upadnout do postele* |
Již několik dní nenavštívil hraničář knihovnu se svitky. Když si to uvědomil, nasedl na nejrychlejšího oře a vyrazil kupředu. Jeho Smucka, tak statnému Mustangu říkal, pelášil s větrem o závod. Jen tak tak to před knihovnou ubrzdil. Hraničář seskočil dolu a šel k pergamenům.
Slova, jež viděl napsána inkoustem na pergamenech z kůže ho těšila. Na každý z nich odepsal.
Jeden však vyčníval, byl delší než ostatní. Na zápatí jméno František ml. Hraničář se posadil k dubové lavici a začal psát.
Buď pozdraven Františku ml. Zástupce představeného Spolku
Vážím si tvých slov. Vím, že v dnešní době je nejcenější komoditou světa čas. Ten si nikdo koupit nedokáže. Věřím, že se potkáme potkáme i s mečem v ruce.
Vynasnažím se!
Ať tě síla prová~~~●
A sakra. Mumlal si hraničář pod vousy, když viděl jak mu ujelo pero. Pozvedl svitek a plácnul se přes čelo. Snažil se kaňku vysušit, ale nepovedlo se. Doufal jen, že jeho odpověď bude čitelná.
Svitel zarolloval a vrátil jej zpět.
Zvedl se z lavice, zahalil do pláště a stratil se ve tmě noci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: so únor 09, 2019 11:16 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k nastale situaci - Lock.
Dekuji za pochopeni.
Pokud budes znovu aktivni ozvy se nekteremu celnovy guildy. _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|