Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sarig Headless
|
Zaslal: ne září 23, 2018 10:41 am Předmět: |
|
|
Glum napsal: |
Tak teda vitaj,ak je všetko tak ako si napísal,tak si tu správne.Nič tým nemyslím keď napíšem tak ako Milten že sme tu ako jedna rodina.Keďže sme nonPK guilda dúfam že to tvoje PK aj zostane tam kde je a najlepšie zmrazené. |
s tím zmrazením nevim, přeci jenom na ten výrobák a carto ho občas používám, ale jak jsem řekl, nevylezl jsem s tím z vlastního domu opravdu extrémně dlouho _________________ Sarig |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray Charles Mummy
|
Zaslal: po září 24, 2018 12:19 pm Předmět: |
|
|
Za mě dobrý poptal sem se okolo a vypadá to v pohodě s PK
ještě hraješ na housle?
Ináč vítej a GL. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarig Headless
|
Zaslal: po září 24, 2018 12:51 pm Předmět: |
|
|
Ray Charles napsal: |
ještě hraješ na housle?
Ináč vítej a GL. |
obcas  _________________ Sarig |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po září 24, 2018 3:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mě by docela zajímala jména těch "mnoha guild".
Nevím proč, ale tvoje jméno je mi nějaké povědomé. Bohužel paměť už tak neslouží a nedokážu se rozhodnout, jestli to jméno je spojováno s tím dobrým, nebo s tím horším.
Možná právě výčet těch guild mi napomohl... _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarig Headless
|
Zaslal: po září 24, 2018 3:17 pm Předmět: |
|
|
Frantisek napsal: |
Ahoj, mě by docela zajímala jména těch "mnoha guild".
Nevím proč, ale tvoje jméno je mi nějaké povědomé. Bohužel paměť už tak neslouží a nedokážu se rozhodnout, jestli to jméno je spojováno s tím dobrým, nebo s tím horším.
Možná právě výčet těch guild mi napomohl... |
jo to chapu...
všechny asi nevyjmenuju tak napíšu ty co mě nejvíc ovlivnily:
CzH- první guilda na DP, moje i obecně, herní pravěk
CoNT-to už je taký dávno
DoHR-tam to bylo fajn dobrá parta
Strangers-tam jsem si přičichl k lepším dungům
CoP-moje srdcovka, asi nejlepší parta, Ackerman, který jak jsem z výpisu zjistil je u vás taky...by mohl povídat
Kačeři-to byla zřejmě jedna z těch posledních, hodně aktivních lidí...
snad to je takhle ok... _________________ Sarig |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út září 25, 2018 4:17 pm Předmět: |
|
|
Díky, tohle mi postačuje a vlastně i uklidňuje. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hugo Mummy

|
Zaslal: st září 26, 2018 1:40 pm Předmět: |
|
|
Vítej u nás ve spolku.
Měl bych na tebe dotaz ohledně toho PK. Z jakého duvodu jsi to PK udělal, kolik má kilů a koho jsi hlavně zabíjel? _________________ „Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec.“ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarig Headless
|
Zaslal: čt září 27, 2018 11:52 pm Předmět: |
|
|
Hugo napsal: |
Vítej u nás ve spolku.
Měl bych na tebe dotaz ohledně toho PK. Z jakého duvodu jsi to PK udělal, kolik má kilů a koho jsi hlavně zabíjel? |
ma jich dost vykoupit to neni mozny, hral jsem s nim kdysi takovyto cove pvp kdyz jeste hralo 200 lidi denne...ale nikdy jsem nikoho netejral ani nijak neprasil...ale ted uz tyhle veci tak nejak muzem probrat na mape kdyby bylo jeste potreba neco vyjasnit...
ps:dobra říše dneska...po strasne dlouhy dobe zase normalni dung a dobra zabava  _________________ Sarig |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ackerman Mummy
|
Zaslal: po říjen 01, 2018 1:46 pm Předmět: |
|
|
Zdar Sarigu,
Jak se daří ty stará vojno?
Vítám tě u nás. Přiznám se, že se celkem divím, že jsi dal přihlášku k nám.... popravdě by jsem spíš tipoval, že si jí dáš k MG (je tam Han, Mef, ...) a nějak v hlavě jsem měl uloženo, že jsi i v MG nakonec byl...
Co že jsi nešel tam ?
Díky a měj se!
BtW: Na mapě se asi jen tak nepotkáme...nějak nestíhám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarig Headless
|
Zaslal: po říjen 01, 2018 3:36 pm Předmět: |
|
|
Ackerman napsal: |
Zdar Sarigu,
Jak se daří ty stará vojno?
Vítám tě u nás. Přiznám se, že se celkem divím, že jsi dal přihlášku k nám.... popravdě by jsem spíš tipoval, že si jí dáš k MG (je tam Han, Mef, ...) a nějak v hlavě jsem měl uloženo, že jsi i v MG nakonec byl...
Co že jsi nešel tam ?
Díky a měj se!
BtW: Na mapě se asi jen tak nepotkáme...nějak nestíhám  |
MG jsou fajn ale rad bych do normalni guildy kde se chodi taky i mid dungy, holt uz taky neni cas tolik na UO jako bylo driv a kdyz jsem se tak nejak ptal lidi po icq kde je jakej kolektiv, vysel mi z toho Spolek jako nejlepsi alternativa...hrajes obcas? zavzpominame nekdy na TSku na CoP a na ten silenej sraz u vysokyho myta nebo kde to bylo  _________________ Sarig |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|