Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Osho Headless
|
Zaslal: čt březen 29, 2018 1:16 am Předmět: Osho |
|
|
Pochmurná noční obloha na krátkou chvíli prosvitla v lesku měsíce, v dáli plápolají světla loučen a za uši trhajícího skřípění podpalubních fošen se vynořuje malá drobná postavička spoře oděná do šedého hábitu, v ruce dřímajíc lesklý amulet pro štěstí. Netrpělivě vyhlíží, zda konečně připlouvá do svého vysněného cíle…je to již opravdu dlouho, nekonečná věčnost, kdy se prastarý Necromancer vydal do starozemí za novým poznáním, a nyní se po strastiplných devíti letech odloučení od světa všeho živého vrací do své milované domoviny *zamáčkl slzu štěstí*
Jen co lodička přirazila k polorozpadlému molu ze starého dubového dříví, vyskakuje netrpělivě přes palubu a běží k místnímu rybáři na druhé straně mola, aby se ujistil, že skutečně dorazil do trinsinckého přístavu. *Áh, jsem tu, konečně!* po chvilce radostného rozhlížení po návěstí se vydává směrem k místnímu lokálu, který velmi dobře poznává díky charakteristické pachové stopě zdejší vnadné šenkýřky Nataši *uummm, ta rybina linoucí se z podpaží, pomyslel si, nic tak krásně nevoní..ah sladký domov! * Rychle prohodí pár slov se zdejšími ochmely, kopne do sebe pár pint piva a potácí se ven, aby v zápětí naskočil na opodál uvázaného ocloca, který zprvu působí zbědovaným stavem, avšak zrazu se rozbíhá takovou rychlostí, že i kozí bradka vyžilého necromancera poletuje z jedné strany tváře na druhou, až se nakonec uchytí v nosní skořepině za ohambí.
Po dvou dnech cesty, kdy stařík dorazí konečně ke svému bývalému cechu, místu, kde se učil temné magii a zároveň zde strávil celé bujaré mládí, přepadne ho úzkost a smutek…*to nemůže být pravda* pomyslí si, když na dveřích zahlédne starý potrhaný pergamen, kde krví bizona napsáno jest, že všichni slovutní bojovníci, mágové, hraničáři, upíři i další členové zdejšího cechu, jsou již za branami tohoto světa. Po chvíli smutnění zavrtí hlavou, práskne do otěží a vyráží pryč, pryč odsud, z místa, kde ho váže tolik krásných vzpomínek, pryč, vstříc novým dobrodružstvím.
V současné době mám dvě zaměstnání (HR ve zdravotnictví a doprava), nejvíce se pohybuji v Praze a na jihu Čech, avšak často jezdím i do zahraničí, čas na hraní mám tedy nárazově, obvykle se mi podaří utrhnout jen na pár hodin týdně, srazy však velmi vřele vítám
Mezi koníčky patří lezení, hory, lyže ..no skoro všechny sportovní aktivity krom gymnastiky
Svět temného ráje sem začal poznávat kolem roku 2002, nejprve ve společenství Lost in Time, později když delšího času nebyl nikdo aktivní, sem se začal více družit se společenstvím Braterstva, kde byla taky skvělá parta lidí... tam jsem setrval až do opuštění temného ráje, které trvalo několik let. Až nyní je to pár měsíců, kdy se mi daří vyčlenit pár hodin týdně jako relax od práce. Také jsem hrával po boku Lorda Britishe, ikdyž velmi sporadicky, přeci jen to nebyla úplně moje doména.
Počas mé neaktivity jsem svěřil hlídání acců do rukou kamaráda z rl, který se o ně staral vzorně.
Prohřešek sem nikdy neměl, pk nevlastním, kodex i stránky jsem pročetl, a musím říct, že je to opravdu detailně zpracované a moc se mi to líbí včetně webových stránek, klobouk dolů!
Současné Postavy:
Osho - Necromancer
Arides - Cleric
Dřívější postavy:
Wilfrey - Paladin
Demogorgon - Vampire
Staré ICQ mi nejde nalogovat a při registraci nového to chce telefonní číslo a hlásí mi to hrozbu o nezabezpečených stránkách někde z Ruska, tudíž pokud je nějaké jiná alternativa, prosím, poraďte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray Charles Mummy
|
Zaslal: čt březen 29, 2018 8:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj a vítej.
Přihláška velice pěkná. Guildu Lost in time si lehce pamatuju a vím, že to vždy byla slušná guilda.
Dokonce mam pocit, že Menatron sem tam logne a zaplatí najem v britu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomCatus Mummy

|
Zaslal: čt březen 29, 2018 8:15 am Předmět: |
|
|
Vitej. Prihlaska krasna, verim ze u nas najdes to co hledas. _________________ TomCatus (gangrel)
Lonewolf Jr. (druid)
Vitoslav (ostrostrelec) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: čt březen 29, 2018 11:21 am Předmět: |
|
|
Ahoj Osho a vítej,
Přihláška pěkná a cením si i napsaného příběhu.
Ty tvé dřívější postavy (vamp a paladin) už nejsou mezi živými nebo je pouze neplánuješ hrát?
Co se komunikace týče, tak ICQ je poměrně důležité, jelikož ho používáme, společně s fórkem, jako náš hlavní komunikační offlino/online kanál. Bylo by dobré, pokud by sis ho stáhl a zaregistroval (myslím, že by to mělo být relativně bezpečné) - https://icq.com/join/cz
Bylo by také super, aby, pokud ho rozchodíš, sis nás postupně popřidával podle webových stránek - ideálně lidi ze sekcí Funkcionáři a Členové a napsal všem jednu krátku větu, kde by ses rychle představil.
Díky a sorry za "pruzení".
Brzy naviděnou v Temném ráji. _________________ Lorcan (Gangrel)
Godfrey (Iškariot)
Leoric (Rytíř magie)
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osho Headless
|
Zaslal: čt březen 29, 2018 11:25 am Předmět: |
|
|
Děkuji za přivítání, ICQ si tedy zaregistruji
Postava paladina odešla do věčných lovišť a upíra sem ponechal kamarádovi, který mi dříve hodně pomáhal, ale není vyloučené, že do budoucna nevytrénuji nového  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glum Lizardman

|
Zaslal: čt březen 29, 2018 3:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitaj,
musím konštatovať že si napísal prihlášku s pekným príbehom.Dúfam že u nás nájdeš to čo hľadáš a že sa čoskoro stretneme aj v Temnom raji a bok po boku pobijeme zopár príšer. _________________ Glum - guardian
Mithrandir - cleric
Jeremy - golem master
Petr V - gangrel
Mr.fail - vampír
Lisa - ostrostrelkyňa
Ratking - krysa
Darkman - shaman |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ackerman Mummy
|
Zaslal: čt březen 29, 2018 4:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vítej . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ramesse II Mummy

|
Zaslal: čt březen 29, 2018 6:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
Vítam ťa tu u nás. _________________ „Človek má tri veľké zážitky: zrodenie, život a umieranie. Nevie o tom, že sa narodil, trpí, keď umiera a zabúda, že žije.“
Jean de La Bruyere |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bizon Liche
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|