Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Glum Lizardman

|
Zaslal: st srpen 09, 2017 5:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitaj,dúfam ze u nás nájdeš to čo hľadáš.K tvojej prihláške mám mám len jednu výhradu a to že my sme TOP guilda,možno nie skillmi ale určite ľudmi áno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cup Skeleton
|
Zaslal: so srpen 12, 2017 12:07 pm Předmět: |
|
|
Glum napsal: |
Ahoj a vitaj,dúfam ze u nás nájdeš to čo hľadáš.K tvojej prihláške mám mám len jednu výhradu a to že my sme TOP guilda,možno nie skillmi ale určite ľudmi áno. |
Ahojky Glume,zname se z dungu z map a tak aspon ja si te mapatuji....hledam uz jen klid a pohodu,partu lidi se kterou si zajdu cokolvek,jen at je sranda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cast Skeleton

|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 12:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kubajsi,
hele hodne zdaru, bude asi docela potrebne aby si presvedcil lidi ve Spolku, ze to cos napsal do prihlasky myslis i vazne.
Ja to tak nejak vnimam za posledni obdobi, ze si si odnesl tresty za sve spoluhrace. Taky si te ale pamatuju jeste z dob drivejsich jako takoveho neposedu, viz. porhresek prudic z roku 2009. Verim, ze ses od toho uz posunul dal..
Proc si ale nezustal u kaceru? Kdyz ti gmka zrusili ban a zacal si s novou postavou si mohl klidne pokracovat u nich, ne?
Jo a takovej tip odemne.. u ostatnich guild, hlavne teda tech vecsich, sem videl, ze nekteri hraci maji vecsi ego nez zajem spolupracovat a byt uzitecnym pro partu. Nemusi to byt tvuj pripad a taky si to nemyslim, ale tady na to treba zapomenout, spis se snazit spolupracovat, bavit se a zapomenout na to jak se spravaji top skilleri u Kaceru nebo MG kteri vsemu rozumi a za neuspech vini ostatni spoluhrace.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cup Skeleton
|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 11:31 pm Předmět: |
|
|
cast napsal: |
Ahoj Kubajsi,
hele hodne zdaru, bude asi docela potrebne aby si presvedcil lidi ve Spolku, ze to cos napsal do prihlasky myslis i vazne.
Ja to tak nejak vnimam za posledni obdobi, ze si si odnesl tresty za sve spoluhrace. Taky si te ale pamatuju jeste z dob drivejsich jako takoveho neposedu, viz. porhresek prudic z roku 2009. Verim, ze ses od toho uz posunul dal..
Proc si ale nezustal u kaceru? Kdyz ti gmka zrusili ban a zacal si s novou postavou si mohl klidne pokracovat u nich, ne?
Jo a takovej tip odemne.. u ostatnich guild, hlavne teda tech vecsich, sem videl, ze nekteri hraci maji vecsi ego nez zajem spolupracovat a byt uzitecnym pro partu. Nemusi to byt tvuj pripad a taky si to nemyslim, ale tady na to treba zapomenout, spis se snazit spolupracovat, bavit se a zapomenout na to jak se spravaji top skilleri u Kaceru nebo MG kteri vsemu rozumi a za neuspech vini ostatni spoluhrace.. |
Ahoj Caste,az me poznas vice a znova tak zjistit ze jsem uplne new clovek..Proc zustavat nekde,kde ti nikdo do zacatku nepomuze a tak sem se rozhodl podat si prihlasku do spolku kdyz me od vas nekdo pomohl.CCo pisu v prihlasce myslim vazne a ja vam to dokazu.Nejsem egoista a snazim se pomahat a kdyz nekdo neco nezna rad mu pomuzu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: so srpen 19, 2017 6:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Cupe,
ještě jsme se neměli tu čest úplně poznat, nicméně jsem s tebou už provedl pár obchodů a jednal jsi se mnou vždy férově. Více posoudit nemohu, ale předpokládám, že čas ukáže .
Zatím přeji hodně štěstí.
PS: Za tu větu o TOP guildě máš u mě jedno bezvýznamný mínus  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cup Skeleton
|
Zaslal: st srpen 23, 2017 3:18 am Předmět: |
|
|
Stasne moc vam dekuji ze jsem ziskal aspon trochu duvery a dostal pristup na mapu moc si toho vazim..
Take bych chtel rict,ze jsem vytrenoval paladina (Grup) a budu z nej delat iska casem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cup Skeleton
|
Zaslal: so srpen 26, 2017 5:45 pm Předmět: |
|
|
nove informace ....
- Udelal jsem si Iska (zbrane special mam)
- Zrusil jsem ostra a udelal shamana (ostro bez tamingu k prdu)
- Trenuji wampa (pak casem udelam gangrela) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cup Skeleton
|
Zaslal: pá září 01, 2017 4:16 pm Předmět: |
|
|
Tak co pratele,dlouho se tu nic nepsalo... Chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake vytky co mam zlepsit a tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cup Skeleton
|
Zaslal: ne září 10, 2017 11:15 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhem psani s Calebem minuly tyden na icq bych poprosil a lock prihlasky...
Caleb si bohuzel nepreje abych byl adeptem/zadatelem takze nechci rozvracet vase vztahy a rodinnu harmonii... Kazdopadne rad pomuzu v dungu kdyz budete chtit aj mimo dung... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: po září 11, 2017 9:26 am Předmět: |
|
|
Cup napsal: |
Po dlouhem psani s Calebem minuly tyden na icq bych poprosil a lock prihlasky...
Caleb si bohuzel nepreje abych byl adeptem/zadatelem takze nechci rozvracet vase vztahy a rodinnu harmonii... Kazdopadne rad pomuzu v dungu kdyz budete chtit aj mimo dung... |
No rikas to velmi okuletne, ale toto neni guilda jednoho cloveka. Co si preju nebo nepreju, neni rozhodujici.
Myslim ze takto ti to ani z me strany nebylo formulovano. Takze rad uvedu na pravdou miru, duvod sveho NAZORU, ktery sem ti sdelil.
Strucne, jiste si se drzel na uzde, ale verim ze bys casem mohl na Spolek vrhnou spatne svetlo svym stylem hrani, kte kteremu se casem vratis.
Napsal sem ti to za sebe, nikoli jako stanovisko Guildy a i kdyz nejsi typ cloveka, se kterym bych byl super kamos, tak kdyby te ostani prijali za sveho, nemam stim problem, dokud by ses nezacal vulgarne nebo utocne vyjadrovat vuci ostatnim na TeamSpeaku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|