Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Divine Touch Headless
Založen: 21. 01. 2015 Příspěvky: 6 Bydliště: Tam hluboko v díře
|
Zaslal: pá leden 23, 2015 10:01 pm Předmět: Divine Touch |
|
|
Kapitán lodi seděl na hlavní palubě. Jako téměř všichni na palubě měl i on karmínově rudý plášt s šerpou a modrý šátek-byli to žoldnéři svobodného bratrstva. Vedle kapitána seděla uplně jiná postava, která sem, soudě podle tmavě modré róby, plátového brnění a těžkého palcátu vůbec nepatřila, byl to clerik, před nedávnem ještě královský clerik- Divine Touch.
"Ta země ve které Vás vyhodím je dost vzdálená na to, aby Vás tu někdo z Nového kruhu hledal. Neznám ji moc, občas tam pašuju chlast" kapitán si sundal šátek a jeho pleš se na slunci zaleskla. "tamní lidi moc neznám, ale slyšel jsem, že většina z nich sou fajn... Prej sou tam nějaký infantilní hlupáci, kterým se do rukou dostala moc ani nevím jak, ale na ty bych kašlal." Clerik dopil sklenku vína a podíval se na kapitána. "Vím, vím, něco jsem o ní zaslechl, žije tam můj kamarád, Altieravin, znáte?" Kapitán se zamračil jako by vzpomínal. "Něco jsem o něm slyšel, nějakej negr z jižního pobřeží říkal že je to čaroděj. zabývá se prej černou magií a kupoval černej lotos..."
Clerik se pousmál. "Ten starý vlk byl vždycky trochu podivín." Zapřemýšlel clerik. Přešl k okraji paluby a zahleděl se do dáli. Tmavě modré moře pokračovalo do nekonečné dálky. "jak sme daleko?" Zeptal se. "Den plavby" Odpověděl kapitán. "Du si lehnout, ještě mě bolí hlava po tom včerejšku." Řekl clerik a kapitán se ušklíbl.
Zdravím ve Spolek.
Jmenuji se David Tomeček a chtěl bych se přidat k Vám do guildy a také se zapojit do Vašeho kolektivu.
Bydlím nedaleko Příbrami kde pracuji jako IT v jedné malé firmě. Letos oslavím 31 narozeniny, momentálně jsem bez závazků. Mezi moje záliby patří sport všeobecně,
turistika, pc, četba a cestování.
Jinak k mojí UO historii nejvíce jsem hrál na shardu Kelevar asi 9 let, kde jsem působil v guildě Cerveza za postavu Ninja.
Na DP jsem začal někdy před rokem, kdy jsem byl pár dungeonů s gildou Sign a s pár klukama z Crusaders, pak jsem měl delší pauzu.
Vlastním 3 postavy clerika Divine Touch všechny hlavní skilly max, dále pak crafta Vulcanus se kterým si
kopu a craftím nějaký výrobky a poslední postava je warrior Spartacus se kterým jenom chytám ryby.
Zatím jsem nebyl v žádné guildě, ale už mě nebaví jen kopat a lovit mapy, rád bych si našel nějaký nový kamarády se kterýma bych pokecal na mapě
a nebo zašel nějakej dung a nebo mapu pokladů. Nemám zatím žádný prohřešek a PK postavu také nevlastním.
TeamSpeak mám a není problém používat to samé platí o mapě. KK: 651327999
S pozdravem mistr fáčů Divine Touch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bizon Liche
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Divine Touch Headless
Založen: 21. 01. 2015 Příspěvky: 6 Bydliště: Tam hluboko v díře
|
Zaslal: so leden 24, 2015 11:04 pm Předmět: |
|
|
Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po leden 26, 2015 8:24 am Předmět: |
|
|
Buď zdráv,
jsem rád, že je zájem rozšířit naše řady, i když tato cesta nebývá zrovna snadná. Inu, přeji ti, ať tě jen tak něco nezaskočí a vydržíš. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|