Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: st září 21, 2011 6:59 am Předmět: |
|
|
nj nekteri zase nechapou proc musis ve hre tak tezko sbirat prachy a poradne brneni a nasledne o neho prijit behem chvilky v dungu to potom neni hra ale bud pokriveny simulator realneho zivota a nebo to uz neni hra u ktere se mas bavit ale jen makat ...
To byl taky jeden z duvodu meho odchodu na WoW, tam kdyz uz si tezce vydobudu brneni ci cokoliv jineho, zustava mi to a neprichazim o to, aby moje investice stale byla trvala a mohl jsem mit ze hry radost a ne se pri kazdem umreni nasrat ze mi mesic-e prace lezi na zemi a za 20min ci za jak dlouho zmizi. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st září 21, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
*feels the flame growing*
WoW a UO mají společná jen tři písmena - RPG
Když mi zaplatíte účet, klidně si s vámi zahraji  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: st září 21, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel, rad bych ti zaplatil WoW ale uz platim dva svoje ucty a to mi staci nad hlavu
Kazdopadne si myslim, ze kazdy kdo chodi do hospody aspon jednou za mesic na pivo si muze dovolit hrat i WoW tech cca 350Kc mesicne ho nezabije ani nezrujnuje ... _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st září 21, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
absolom napsal: |
Bohuzel, rad bych ti zaplatil WoW ale uz platim dva svoje ucty a to mi staci nad hlavu
Kazdopadne si myslim, ze kazdy kdo chodi do hospody aspon jednou za mesic na pivo si muze dovolit hrat i WoW tech cca 350Kc mesicne ho nezabije ani nezrujnuje ... |
Student odkojený piratebay asi ne ) Třeba se někdy v té hospodě potkáme  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
Kazdopadne si myslim, ze kazdy kdo chodi do hospody aspon jednou za mesic na pivo si muze dovolit hrat i WoW tech cca 350Kc mesicne ho nezabije ani nezrujnuje ... |
Toto je presne duvod.. a ono se to nekdy za ten customer support vyplati, nebo ne vyplati ale nenastve...
Jedinej problem je ta vstupni investice.... _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: čt září 22, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
NJN kazda sranda neco stoji
A ted si predstav, ze vse na vstupnich investicich musis kupovat 2x, protoze mas dva ucty a platis mesicne 2x za hru  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá září 23, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
Imho:
V rámci minimalistického žití
- 350 měsíčně stojí studenta internet (někdy míň, někdy i víc) = dá se říct, že je to dost
- 350 měsíčně v hospodě neutratím, většinou to vychází 70 na akci, když se slezeme společně doma, alkohol se koupí v Tescu a pak jdeme do vybraného podniku, kde se neplatí vstup (pozn. ve stavu, kdy bych si šel opravdu jen sednout do 'hospody' doufám ještě pár desítek let nebudu)
- více jak 4 x do měsíce nikam nejdu, většinou 2 x, záleží na škole/cvičení (jak moc jsem zničený)
^ Tohle všechno předpokládá, že akceptuji vaší logiku (WoW > RL, čti 350 za WoW a nikam nejdu)
Nicméně tu akceptuje málokdo, kdo si někdy WoW zahrál a ví, kolik času to vyžere ) Takže to ve finále vypadá na 350 za WoW + výdaje za akce, tedy jako kdybych jen začal platit extra  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: pá září 23, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
A ted si predstav, ze vse na vstupnich investicich musis kupovat 2x, protoze mas dva ucty a platis mesicne 2x za hru  |
pak nechapu proc ty dva acc mas, kdyz je stejne vsechno Horda
@Leny
Vsak te nikdo nenuti si to platit.... a rozhodne to neni o tom Hry>RL, je to jenom o tom ze proste platis lidem co tam pro tebe neco delaji...
Agrumentovat piratebay je nejvetsi blbost protoze kdyby to tak delal kazdej tak muzes propustit veschny vyvojare a muzes hrat tak maximalne strileni slepic.... nerikam ze jsme nikdy nic nestahl, ale i tak sou veci ktery stejne nestahnes tak aby byly jako original...
nebo nemusis hrat nic a budes na tom nejlip  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: pá září 23, 2011 11:53 pm Předmět: |
|
|
Mě spíš udivuje těch sedm pětek na akci v Práglu. Nedávno jsme se hecli, a zkoušeli najít náhradu za legendární "Bílou Paní" (69Kc, Billa), zkusili jsme asi 7 druhů bílých vín (50-70Kc) a na druhý den, jsme sotva lezli:) Nakonec jsme to zhodnotili tak, že bychom se ani moc nezlobili, kdyby jsme si příště dali víno zase pro změnu třeba z hroznů:p _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so září 24, 2011 4:31 am Předmět: |
|
|
Zizinek napsal: |
@Leny
Vsak te nikdo nenuti si to platit.... |
Narážím na vaší logiku pánové, tohle jsem přece ani nepsal
Zizinek napsal: |
Agrumentovat piratebay |
Definoval jsem sebe jako specifikum. Nezmiňoval jsem nic obecného. Podle mě jsi nepochopil, co jsem psal
Vodka + 2-3 x velký shock nás vychází na 70 Kč na hlavu. Většinou pijeme ve třech, někdy ve dvou.
Dneska jsme jeli ve třech vodka a čistě redbull (o hodně dražší než shock) a vycházelo to 150 + 35 * 3, což je zhruba 90 Kč na hlavu (byly tam čachry, že si jeden koupil větší redbull), se shockem není problém se vejít do těch 70 Kč i s "kvalitnější" (= nad 115 Kč) vodkou. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|