Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 3:25 pm Předmět: Blood Bowl |
|
|
Nehrajete někdo Blood Bowl (v elektronické podobě)? Jsem čerstvým šťastným majitelem originálky (Blood Bowl: Legendary Edition) a začínám s tím.
Jsem nakloněný hře přímo přes Direct IP, ideálně však po netu (nutná originálka, 500 Kč).
Pro ty co nevědí, Blood Bowl je hra ze světa Warhammeru. Jde vlastně o jistou mutaci amerického fotbalu ve stylu šachů, kdy po herní ploše pohybujete svými hráči za účelem vítězství v zápase. Máte svůj tým (20 odlišných ras na výběr), hráči získávají zkušenosti a zlepšují se atd. Počítačové provedení je velmi věrné originálu. Jedna hra trvá cca 45-60 minut. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 4:02 pm Předmět: Re: Blood Bowl |
|
|
Hellmaster napsal: |
Nehrajete někdo Blood Bowl (v elektronické podobě)? Jsem čerstvým šťastným majitelem originálky (Blood Bowl: Legendary Edition) a začínám s tím.
Jsem nakloněný hře přímo přes Direct IP, ideálně však po netu (nutná originálka, 500 Kč).
Pro ty co nevědí, Blood Bowl je hra ze světa Warhammeru. Jde vlastně o jistou mutaci amerického fotbalu ve stylu šachů, kdy po herní ploše pohybujete svými hráči za účelem vítězství v zápase. Máte svůj tým (20 odlišných ras na výběr), hráči získávají zkušenosti a zlepšují se atd. Počítačové provedení je velmi věrné originálu. Jedna hra trvá cca 45-60 minut. |
Hrál jsem, ale hodně rychle mě to omrzelo. HoMaM 3 by možná zlákalo víc lidí  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 4:38 pm Předmět: |
|
|
Tak HOMAM3 považuji za takovou klasiku, ze bych si po siti i zahrál
Jinak všem hodně úspěchů (nejen herních) v příštím roce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 6:05 pm Předmět: Re: Blood Bowl |
|
|
Leny-m napsal: |
Hrál jsem, ale hodně rychle mě to omrzelo. HoMaM 3 by možná zlákalo víc lidí ;-) |
Je potřeba dát tomu trošku trpělivosti a opravdu pochopit pravidla (včetně souvislostí, což si chce trošku zažít). Zároveň pak proti lidským hráčům to má úplně jiný rozměr než proti počítači (proti tomu je to nuda, protože počítač dělá/nedělá pořád stejné chyby, stejně riskuje atd.).
Výhoda Blood Bowlu oproti jiným tahovým hrám je v tom, že jedna hra netrvá příliš dlouho (tzn. lze si říct "jdem si zahrát" někdy večer a stačí hodinka času) a zároveň tu existuje jistý vývoj (možnost uspořádat turnaj, RPG prvky u týmu). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 7:15 am Předmět: |
|
|
Kdysi jsem hrál s figurkami a to by mě asi lákalo víc, jak PC hra.. .-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Kdysi jsem hrál s figurkami a to by mě asi lákalo víc, jak PC hra.. .-) |
Nojo, to už je pro mě bohužel moc velkej krok spojenej s mnoha komplikacemi. A navíc pak asi celá hra trvá mnohem déle, že? (což není špatně, jen už to bohužel opět nesplňuje moje požadavky :o( _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Tak mi zaplesalo srdce, ze hrajete v Bloodovi fotbal s ustrelenyma hlavama ... a ono ne:/ _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|