Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: ne květen 23, 2004 10:55 pm Předmět: modra postava Magius - klerik |
|
|
znate ho nekdo? co je zac?
momentalne podezrely z vyzrazeni nasi vypravy pk, zrejme postava vraha thoukou _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: po květen 24, 2004 12:18 am Předmět: Re: modra postava Magius - klerik |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
znate ho nekdo? co je zac?
momentalne podezrely z vyzrazeni nasi vypravy pk, zrejme postava vraha thoukou |
Neznam a proto s cizejma zasadne nikam nechodim...
A doporucuju vam netahat s sebou na vypravy Clerica jmenem Herkules, tak neukazneneho a lamiciho cloveka jsem jeste nevidel  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po květen 24, 2004 4:36 am Předmět: |
|
|
Neznam ho ale kdyz jsme umrely vsichni tak oni rikaly at priste neberem na vypravu Praskace.....
.....Ale potom mi jedno z vrahu reklo ze nepraskal nevsiml jsem si ze by nas cleric lecil a taky jesm od nej nodstal ani jeden band
pozorne jsem ho pozorval pri tom utoku mel plny zvot a porad kricel :
In WAs Mani.
potom zemrel ale to jsem nevidel snad neutekl
Videl tady nekdo jeho Smrt ? _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 24, 2004 7:18 am Předmět: |
|
|
Na tohoto cloveka mi dal kontakt Hellmaster a povidal ze pise zkrz DoHR ze se chysta vyprava jestli se nechceme pridat. Myslel jsem ze se tedy jde s DoHR, ale jak je znamo DohR nesel.
1] Nevidel jsem jeho telo nikde lezet.
2] Nevidel jsem ze by nekoho nekdy lecil.
3] Nevidel jsem ze by s vrahama bojoval.
Je to ten samy clovek co ma postavu Wox[DoHR]. Jestli ma Thoukou nevim, ale mohl nam pomoci v bojiproti vrahum a dali by jsme je. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: po květen 24, 2004 10:38 am Předmět: |
|
|
hm, potom si s Woxem musim promluvit!
byl s nami jednou v CV, nicmene po 5 minutach se zkratka portl pryc... _________________
Žlutý andílek
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po květen 24, 2004 11:40 am Předmět: |
|
|
Kdyby se neportl, tak by si ani neškrtly...teda spíše neškrtl:-)
ale to mu nemám za zlé...je to právo každého, když přijdou vrazy, tak utéci...ale pravda je, že jich bylo málo...no to je jedno...
Co jsem chtěl říct, že už to řeším...právě se mi ozval člověk, který ho zná a je s ním v guildě, tak se to pokusím vyřešit...a kromě toho všeho má polovičku lootu, tak jsem zvědaví, zda se s ním přihlásí...to bude pro mě osobně rozhodující... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po květen 24, 2004 12:00 pm Předmět: |
|
|
Takže mám zde citaci, co napsal Magius mému příteli K.Bryantovi:
citace: |
Jeho problem kamos mi rek at du deceit a sli sme to v 6 na to se jim muzu vysrat a pak je tam zachranuju pred PK a voniani nehodej helproom a ja prisel o bloodrock dvojitej robu of healing +9 mace stining war mace a robu of healing |
Pravda je,že by nás help zachránil, ale nevěděl jsem o tom...nejsem prostě tak zkušený...ale stejně mohl nám pomoct a útěkem moc nepomohl... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: po květen 24, 2004 12:06 pm Předmět: |
|
|
helproomem zdrhat? to se dela, kdyz nemas sanci, treba takovy ferovky jako vamp vs 2-3 magove
sme je tam pobili, proc bychom zdrhali helproomem, kdyz jsme si predtim jasne rekli, ze vrahy zabijem
k te zprave) to snad ani nepotrebuje komentar _________________
Žlutý andílek
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 24, 2004 12:27 pm Předmět: |
|
|
Takze jsem mluvil s Magiusem a rekl mi ze nas nepraskl a ze se nas snazil zachranit. Loot nedonese protoze udajne zemrel. Dneska mi psal jestli nechci jit na vypravu tak jsem rekl ze ano a to z duvodu ze si ho otestuju jestli vrahy zavola. Nacez mi napsal Timeo a rekl ze to je blbost a ja si to sam pozdeji uvedomil. Je to hloupost ktere jsem se dopustil a jestli me za to budete chtit potrestat tak sam rezignuji. Nevedel jsem ze by to mohlo ohrozit moje adeptstvi. Nicmene z dungu jsem odesel a nechal ho tam. Kdyz se budete chtit zeptat na neco tak mi napiste popripade to vysvetlim znovu. Je mi to lito. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po květen 24, 2004 3:08 pm Předmět: |
|
|
Par zasad, ktere dopomahaji nasi guilde se maximalne vyhybat PK v dungach - mozna to moc nepomuze, je to velice vseobecne mysleno a take to u vasi guildy nemusi fungovat na 100%. Rozdil je v predevsim v rozporu Sanct Lor jako guildy, ktera novacky skoro nenabira a ostatnich guild, ktere jim sveruji vesmes velkou duveru (at uz informacni, nebo jine zabezpeceni).
Takze ty zasady :
- Absolutni infomacni embargo ve hre - nikdo z guildy nemluvi primo ve hre o chystane vyprave, nebo dokonce o dungu kam jdeme, ale ani o nejake specialite dungu (napriklad kdyz nekdo s guildou za jmenem[Sancl Lor] zacne na trhu shanet rychle kozich, je to vsem jasny... nebo treba zminka o obetinach, klicich...)
- Kazdy z guildy muze napsat na ICQ jen lidem, kterym veri (tj treba ja bych napsal treba nekomu z vas, ale s upozornenim, ze uz nesmi brat nikoho jineho - pak by se treba mohlo stat ze by slo s nami 5 lidi od vas, ale nevedeli by jste o tom, dokud by sjte se u nas nesesli . Lide kteri s nami pujdou se navrhuji na mape, ne ve hre. Pokud nekdo z prizvanych nekoho pozve bez dotazu uz nikdy s namo nejde.
- Gate se hazi, kdyz neni pobliz nikdo kdo by do ni mohl skocit.
- Pred vschodem do dungu vzdy tracking - pokud tracknem ducha, kopem (duch v journalu zjisti pocet lidi a prizpusobi pocet PK) - mozna PAGE. Po vstupu do dungu opet tracking.
- Pokud nas v dungu dozene single PK (nebo tandem) je to taky vetsinou na KOP. I kdyz je sundame, prijde jich vic.
Mno to je tak nejak vseobecne - hlavne nezapominat na tracking a zvani cizich lidi na vypravu. Nase guilda je ovsem straslive uzavrena (jak si mozna nekteri vsimli) a spis chodi lide od nas s jinymi guildami, nez cizi hraci s nami. Situlace okolo adeptu je jasna a mam dojem, ze vlastnim lidem se proste verit musi.
Hlavne nezapominat na tracking, pripadne detect hidd, duch je sice trestny ale PK ranger trackujici v dosahu vchodu uz trestny neni, takze trackovat by mel rang s GM trackem...
NEzapominat na to , ze nektere dungy se objizdeji pravidlene (destard, deciet, wrong, zacatek pride) a tak sance ze se tam narazi na tandem PK je dost velka. (jak jiste potvrdi harvesteri)
Mno trosku jsem se rozepsal, ale snad to trosku pomuze.. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|