Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Shadowsong Ettin

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
www.pikachu.cz
emulator odporucam tgb dual _________________ Usstan tlun barra linath. usstan tlun senger d' oloth. usstan tlun sanguine lu' dos ph' ussta plyussq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 10:56 pm Předmět: |
|
|
Pokud to chápu správně a Pája se ptal na emulátor na mobil, tak ten co používám běhá pod Symbianem a jmenuje se vBag (aktuálně ve verzi 1.25, ale já mám 1.20) a vše se o něm se dozvíš TADY. Mimochodem emulátor starších gameboyů se jmenuje vBoy.
Pokémony si stáhneš TADY a přečteš si o nich TADY.
Existuje i konverze těhle Pokémonů přimo do Javy, když na tom N73 fóru zadáš do vyhledávání "Pokemon", najdeš je. Ale na mé N73 se to dost sekalo, chce to mít telefon s větší RAM. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 1:44 am Předmět: |
|
|
Super, díky moc, já je hrál ještě na starším GB, ještě před GB Color :o) Tak tohle bude paráda .. _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|