Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
JoeBrabenec napsal: |
Valalaldur : ake to je? normalna hra alebo len nejake tech demo. celkom rozmyslam ze to stiahnem  |
jeste nevim dozitra se na to mrknu tak pak dam vedet _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
Já pařím na mobilu Pokémony pro GameBoy Advence . Oto to sice vypadá jako strašná blbina, ale je to jedna z nejnávykovějších her, jaký jsem kdy hrál. Zatím mám herní dobu nějakých 40 hodin a ješě pořád nejsem na konci  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vitae Harpy
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:22 am Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Já pařím na mobilu Pokémony pro GameBoy Advence . Oto to sice vypadá jako strašná blbina, ale je to jedna z nejnávykovějších her, jaký jsem kdy hrál. Zatím mám herní dobu nějakých 40 hodin a ješě pořád nejsem na konci  |
Jo tuhle pařbu sem taky dlouho hrál ,fakt to nevypadá,ale je to návykový.Jinak to existuje i na pc,teda přes emulátor gameboye;). _________________ Lord Vitae hrdý člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
Já pařím na mobilu Pokémony pro GameBoy Advence . Oto to sice vypadá jako strašná blbina, ale je to jedna z nejnávykovějších her, jaký jsem kdy hrál. Zatím mám herní dobu nějakých 40 hodin a ješě pořád nejsem na konci  |
úplně tě chápu, mám na mobilu ještě dosovský lemmingy  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
Valalaldur napsal: |
Valalaldur : ake to je? normalna hra alebo len nejake tech demo. celkom rozmyslam ze to stiahnem  |
jeste nevim dozitra se na to mrknu tak pak dam vedet |
Tak bohuzel to neni ani demo ale ukrutna betaverze.. muzes se tam mrknout jak to melo asi vypadat. Hrac je tam nesmrtelnej tak muze dojit i na mapy ktery v plny verzi nejsou pokud mu to teda po ceste nespadne. Rozhovory jsou rusky. Kazdopadne to vypada ze Stalker mel bejt vetsi maso nez nakonec byl... od udesnych zvuku na kazdem kroku po hejna krys a skupinky zombiku. Jo a hra se neda savovat.. nebo mozna da ale ja nemel chut zkouset vsechny klavesy, protoze to pri kazdy druhy spadne.
http://www.youtube.com/watch?v=yU3BRnLfPP0 pekny video o tom co ten build obsahuje  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
Valalaldur : hehe, vyzera to vtipne, tusim to stiahnem.
len dufam ze to ma mensie naroky nez normalny stalker, pretoze ten mi isiel dost problematicky..  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadowsong Ettin

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
Vitae napsal: |
Jo tuhle pařbu sem taky dlouho hrál ,fakt to nevypadá,ale je to návykový.Jinak to existuje i na pc,teda přes emulátor gameboye;). |
ja som cez ten emulator prave zacal hrat pokemon yellow. worth trying it ( _________________ Usstan tlun barra linath. usstan tlun senger d' oloth. usstan tlun sanguine lu' dos ph' ussta plyussq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:54 pm Předmět: |
|
|
len dufam ze to ma mensie naroky nez normalny stalker, pretoze ten mi isiel dost problematicky..  |
Já myslim, že je to stejne debilne optimalizovany jako normalni stalker.. navic tam neni moznost tu grafiku nejak jednoduse upravit.. nema to zadny menu  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
Valalaldur napsal: |
len dufam ze to ma mensie naroky nez normalny stalker, pretoze ten mi isiel dost problematicky..  |
Já myslim, že je to stejne debilne optimalizovany jako normalni stalker.. navic tam neni moznost tu grafiku nejak jednoduse upravit.. nema to zadny menu  |
Im dooomed !
stalkera som musel dost osekavat, aby som vobec bol schopny vyjst z toho zaciatocneho podzeneho krytu. tak jo, nic sa stahovat nebude _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
Wolfíku, můžeš mi dyštak na ajsku písnout co máš za emulátor, případně to někam celý i s těma Pikačama někam zabalit? Já je hrál na gameboy a na pc a pro mě je to nejlepší série pro přenosný věcičky  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|