Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
Já nehraju prakticky nic:-( ale nejvíc asi UO, a pak příležitostně Galactic Civilizations II, popř. TTD  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 2:18 pm Předmět: |
|
|
Ultimu =) _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Richard Burns Rally. |
helemese !
RBR su pre mna absolutne najlepsie auticka vsetkych cias
ach to uspokojenie, ked sa clovek prepleta lesikom podla rozpisu a NErozmlati auto na srot ....  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
NFS: UC, Crysis, Fallout 3, F.E.A.R. Perseus Mandate, Anno 1602, Anno 1701, World of Goo, Gears of War, The Witcher, Mass Effect.
Fallout, Fear, Crysis, GoW - dohraješ za pár hodin.
NFS, ME - dohraješ do dne.
Witchera dohraješ za trochu dýl, protože musíš pořád běhat po gigantické mapě, takže většinu času trávíš běháním a ne hraním.
WoG a NFS jsou fajn odreago hry.
Anno jsem si chtěl zahrát jako retro (1602 je tuším z roku 1989), něco jako TTD, prostě zlatá klasika, pak jsem si ale stáhnul 1701 a docela mě to chytlo. Sice mise jsou dětsky udělané (vedou tě za ručičku), ale pak samostatná hra je opravdová řežba a tím nemyslím jentak něco, ale fakt řežba, hlavně když jsi já, který než aby vybavoval loď zbožím pro ostatní hráče, raději naláduji loď děly a po zuby ozbrojenou posádkou
Kdybys chtěl některou z těch her, můžu ti jí upnout s tím, že pojedeš klidně 10 MB/s  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: út březen 03, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
Ach Bože, jsem geek - The Elder Scrolls IV:Oblivion _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: út březen 03, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
Mirrors Edge-taky na chvilku _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: st březen 04, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
Stalker - oblivion lost, Fallout3, Majesty, NWN2: Storm of Zehir a zase se chystam na Thiefa 3
Celkem nesouhlasim ze fallout3 dohrajesš za par hodin.. kdž tě bavi prozkoumavat pustinu tak je to celkem na dlouho. _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st březen 04, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
Valalaldur napsal: |
Stalker - oblivion lost, Fallout3, Majesty, NWN2: Storm of Zehir a zase se chystam na Thiefa 3
Celkem nesouhlasim ze fallout3 dohrajesš za par hodin.. kdž tě bavi prozkoumavat pustinu tak je to celkem na dlouho. |
U Fallu jsem myslel téměř čistý herní čas na přímé dohrání, jel jsem poprvé omylem jen ty hlavní úkoly a měl jsem to skoro hned. Jinak Fallout je opravdu úžasný, když Tě vypustí do světa a dělej si co chceš, všude něco nacházíš, všude bojuješ... ale arzenál malej a to jakože sakra malej  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: st březen 04, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Valalaldur napsal: |
Celkem nesouhlasim ze fallout3 dohrajesš za par hodin.. kdž tě bavi prozkoumavat pustinu tak je to celkem na dlouho. |
U Fallu jsem myslel téměř čistý herní čas na přímé dohrání, jel jsem poprvé omylem jen ty hlavní úkoly a měl jsem to skoro hned. Jinak Fallout je opravdu úžasný, když Tě vypustí do světa a dělej si co chceš, všude něco nacházíš, všude bojuješ... ale arzenál malej a to jakože sakra malej  |
Mas pravdu pustina je spickova ale zbranovy arsenal a ten "kolovej" system boje ma kruty nedostatky. Taky hlavni linka je uboha.
Jestli ma nekdo rad Stalkera mrknete na tohle http://plnehry.sector.sk/plnahra/8042/stalker_shadow_of_chernobyl__free_2004_version_.htm _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
Valalaldur : ake to je? normalna hra alebo len nejake tech demo. celkom rozmyslam ze to stiahnem  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|