Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
S plným vědomím nebo ve vzteku? (možná jsi na to odpověděl, ale chtěl bych to slyšet jasně) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadowsong Ettin

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
ak to mam povedat 100% otvorene tak ten parchant ma neskutocne nasieral. (pardon). tiez mi potom doslo ze som si len hlupostou zarobil na problem ale rozliate mlieko mi nikto do flasky nevrati... _________________ Usstan tlun barra linath. usstan tlun senger d' oloth. usstan tlun sanguine lu' dos ph' ussta plyussq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 12:03 am Předmět: |
|
|
Stále jsi mi ale neodpověděl na otázku, chtěl bych vědět, jestli jsi to udělal s naprosto jasným úmyslem? (Prostě jdeš davem, vytáhneš zbraň, zamíříš na hlavu člověka a bam! Bez emocí, chladnokrevně.) Nebo jestli to bylo na základě Tvého naštvání a neovládal ses? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadowsong Ettin

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
tvoja otazka je trochu matouci, pretoze s pocitom vela vela hnev + vela bezmocnost som mu tam s jasnym umyslom uskodit hodil bladespirita. az ked hnev vyprchal som pochopil ze to bolo zbytocne a hlupe.
asi som ti zas neodpovedal tak ako si chcel ale rozhodne len tak nechodim po domoch a nehadzem do nich sumov. tiez ale nechcem posobit ako maniak ktory sa nevie ovladat, no...  _________________ Usstan tlun barra linath. usstan tlun senger d' oloth. usstan tlun sanguine lu' dos ph' ussta plyussq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so únor 14, 2009 10:28 am Předmět: |
|
|
Neberu tyhle věci jako ostatní, sám jsem se PvP trochu věnoval, ale zajímalo mě, jestli dokážeš v danou situaci odříznout emoce a prostě jednat, nebo jestli za Tebe jedná ten vztek. Vůbec Tě nesoudím, tak se neboj, prohřešek už stejně máš Pakliže dokážeš naprosto odříznout emoce, dokážeš jednat racionálně, dokážeš dělat ty věci, které doopravdy chceš dělat, ok, už Tě asi opravdu jen matu
Ještě jedna věc mě zajímá, dneska jsem po ránu nějak extrémně zvědavý, ale tu nejdřív vezmem přes PMky. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st únor 18, 2009 9:10 am Předmět: |
|
|
Opět jsem se přišel podívat na zprávy od našeho rakvího žadatele a vzpomněl jsem si, že jsem chtěl uzavřít minulou diskuzi. Nesoudím Tě podle toho nijak, jen jsem byl zvědavý, jestli jsi typ člověka, který v situaci, kdy se něco pokazí, jedná s klidnou hlavou nebo ne. Mimochodem dá se to naučit a hlavně na vrazích *usmál se*
A aby voda nestála, mám na Tebe rovnou další otázku, opět se dá pochopit různě, ale o to je odpověď hezčí. Zajímalo by mě, jestli vidíš nějakou spojitost mezi Aethanem, Izualem a jiným světem než je Temný ráj? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadowsong Ettin

|
Zaslal: st únor 18, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
vraj na zemi odkial prisli upiri boli akysi Boh a jeho padly anjel Diabol. avsak tam odkial som ja je bohov viac. o aethanovi a izualovi som vsak nepocul nic v spojitosti s inym svetom ako je tento crep brittanie _________________ Usstan tlun barra linath. usstan tlun senger d' oloth. usstan tlun sanguine lu' dos ph' ussta plyussq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
Shadowsong dnes úspěšně prošel pohovorem a stal se Adeptem! _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vitae Harpy
|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
Dovol abych ti jako první pogratuloval a přivítal tě do našich řad.
Krav s Tebou bratře! _________________ Lord Vitae hrdý člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bizon Liche
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|