Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vermitras z Nulm Skeleton
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 6:09 pm Předmět: |
|
|
Cťený pan Hellmaster uvolil pro večer dnešní brány věže společenstva Vašich k snaze mé snad i poslední sebezachování skrz rituál Dálných dveří užít.
V tom prosím pánů a dam všech dvora Vašeho, by mi ku pomoci v tažením vůči nepřizni osudu, žel nejspíše i poslednímu, chtěli v soumraku bytí mého nadcházejícím. _________________ Zpráv písmeny slovy
poselství ctí činem
vše to poslům do úschovy
pro slova jednáme, pro činy hynem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vermitras z Nulm Skeleton
|
Zaslal: po červen 23, 2008 4:56 pm Předmět: |
|
|
Zavázán ode dne dnešního na věky budoucí jsem pánům třem následujícím, kterých vyslyšelo volání mého v nouzi nejvyšší:
Ctění rytíři světla Spolkovní pan Bizon a pan Pajadin, a dobrosrdečný pan Kovář stran Lorda Elrica, jemuž jakož i dvoru jeho službou jsem vázán.
Všech jich zde ještě o mlčenlivost v provedeném rituálu jakož i slovech mistra mého prosebně žádám, jak po listu jeho co, po probuzení se v zdraví svém nalezeném opět ráno dnes jsem u sebe našel, aspoň po pět dnů následujících. _________________ Zpráv písmeny slovy
poselství ctí činem
vše to poslům do úschovy
pro slova jednáme, pro činy hynem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|