Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Salvakoor Headless
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 11:26 pm Předmět: |
|
|
Všech nákladů připravno jest, a nyní pouze čekati je třeba, kdy dorazí lodí vévody Smysla zdejších břehů.
Skládám svou důvěru v slovo pana Bizona, který pomoci a ochrany potřebné pro úspěch věcí všech mi přislíbil.
Pakliže se mnou větry námořní za jedno budou, mělo by se Nulmské plátno plachetní nad Britanií zatřepetati v pozdních hodinách odpoledních, dne tomu dnešnímu následujícího. _________________ Já i svět, máme mnoho žíl, já plné krve, on zas mytherilové, ty jeho jak ty moje vzácné, a proto se z nich kove.
Tu brnění to slušnosti štít, pro jeho i pro mne stojí se dnes bít.
Ro Oka Vlas
nadprospektor oborů rudných |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salvakoor Headless
|
Zaslal: so květen 31, 2008 11:18 pm Předmět: |
|
|
Flotila byla s úspěchem vybavena na svou dalekou cestu, i s veškerými artikly, které pan vévoda Smysl očekává.
Jeho jménem děkuji Vašemu společenství za pomoc, předně pak rytíři Bizonovi. _________________ Já i svět, máme mnoho žíl, já plné krve, on zas mytherilové, ty jeho jak ty moje vzácné, a proto se z nich kove.
Tu brnění to slušnosti štít, pro jeho i pro mne stojí se dnes bít.
Ro Oka Vlas
nadprospektor oborů rudných |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|