Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Walthemor
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Walthemor
Skeleton


Založen: 24. 12. 2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 1:46 pm    Předmět: Cesta kolem... Odpovědět s citátem

''Cesty učení jsou nevyzpytatelné!''...jednou pravil můj učitel boje s bodnými zbraněmi. A měl pravdu...

Jak jsem již naznačil, má cesta za učením mě zavedla do blízkého kraje. A proto sem se rozhodnul se na pár dní ukázati zde.A jak vidím, cesta sem se vyplatila.

S úsměvem na tváři...což u mě nebývá velmi časté...jsem svižným krokem chvátal k nástěnce abych si přečetl něco nového. V tu ránu mi úsměv na tváři zamrznul...

Pánové.Abych hned nakousnul krajíc. Kdybych se mohl ke zvířeti přirovnati, určitě bych volil kočku. Kočka je dravá a je velmi charakterní. Ráda o sebe nechá pečovat a ráda občas žije sama. Avšak, a to je nejdůležitější, občas dokáže být velmi zlá.
Abyste pánové věděli, já jsem upír, který se upírem stal nedobrovolně. I přesto sem svůj osud vzal do hrsti a pevně ho uchopil s rozhodnutím, že se jako upír chovat budu! Mé působení na tomto světě nemá býti příjemné a to je mé rozhodnutí. Avšak jistý útok na toho zanedbatelného chudáka byl jen součástí budování mého charakteru. Stejně také chování v jiných situací. Například rád oživuji vrahy a pomáhám jim, když vidím, že normální občané tohoto světa se k nim chovají hůře než já k tomu mladému vampíkovi, kterého jsem pouze strašil. Stejně tak nevraždím jejich koně a neobírám jejich mrtvoly. Občas se dokonce stane, že jsem za to linčován.
Jak vidíte, je mé chování velmi výstředné, a občas zlé. Dokáži podat pomocnou ruku a dokáži obětovat svůj život za život jiného a přesně to jsou důvody proč na tomto světě stále jsem. A pokud se to nějakým pánům bude zdát špatné tak budiž, ale pak se nezalekněte kdzž se vašim rozlišným názorům budu jenom smát.

Budiž ti krev silným pomocníkem.

S pozdravem Walthemor.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Walthemor
Skeleton


Založen: 24. 12. 2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pod kabátem husté tmy, kde teď stíny spí a zlá stvoření své pikle kujou, Walthemor k nástěnce spěchá. Popsaný pergamen v ruce držíc rychlým krokem. Pak už jen pár spěšných pohybů a jediné co zbylo je nová zpráva říkajíc:

Inu vzdělávání volá a já se opět vydávám na další a delší cestu za poznáním. Vzdávám hold všem statečným studentům, kteří si již toto prošli a tím bych také rád popřál co nejvíce štěstí milému Shadowsongovi, který má před sebou také těžké studijní období. Ať ti vše dopadne tak jak si přeješ a ať následná oslava bude vhodna tvému úspěchu!

Budiž vám Krev silnou oporou v nesnázích. Váš oddaný Walthemor...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Souillon
Skeleton


Založen: 28. 08. 2007
Příspěvky: 15

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 12:27 pm    Předmět: Re: Cesta kolem... Odpovědět s citátem

Walthemor napsal:

...Abych hned nakousnul krajíc. Kdybych se mohl ke zvířeti přirovnati, určitě bych volil kočku. Kočka je dravá a je velmi charakterní. Ráda o sebe nechá pečovat a ráda občas žije sama. Avšak, a to je nejdůležitější, občas dokáže být velmi zlá.
Abyste pánové věděli, já jsem upír...


*Přitoulá se k nástěnce, packama pristrčí vedlejší truhlici blíž, vyskočí na truhlu a čte*
...

Eště že se pouze přirovnává ke kočce, ještě by mi přebral všechny ty lidičky, co mě tak hladí a starají se o mne.

*Usmál se pod vousky, seskočil z truhly a pomalu se vydal pryč. Po pár krocích otočil hlavu a zadíval na posunutou truhlici,... šibalsky se usmál a odběhl do pelíšku*
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Walthemor
Skeleton


Založen: 24. 12. 2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ticho a klid kolem nástěnky přerušily kroky neznámého. Ten jen spěšně přidělal zprávu na nástěnku a bez jakýchkoliv zájmů o obsah zas odkráčel.

Milí spolkovníci.
Tuto zprávu zasílám z dalekých krajů kde teď trávím svůj čas. Přes jednoho známého jsem se dozvěděl o vašich činnostech, kterých bych se velmi rád tento víkend také zůčastnil. Samozřejmě za předpokladu, že by se nějaká výprava konala. Prosím kontaktujte mě na můj komunikační kámen.
Walthemor
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Walthemor
Skeleton


Založen: 24. 12. 2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2008 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Pred všemi zraky zastřená, rychlým krokem spěchá vysoká, hubená a nezdravě vyhlížející postava mladíka k nástěnce. Plaše připíná svou zprávu mezi ostatní pergameny a stejně rychle jak se objevila, mizí mezi baráky tak, aby ho ani bystrý strážník nespatřil.*

Ve jménu Noci a Krve Vás milí spolkaři zdravím.
Za mého bídného života, zde v Britanii, jste mi vždy byli bližší nežli kdokoli jiný i přestože jsem Vás znal povětšinu jen z vyprávění a jen s pár se znal osobně. Proto bych Vás tedy rád informoval o mém návratu k životu, který jsem zde kdysi započal. Za dne nenápadný občan, v noci nemilosrdný syn Pána krve.
Musím Vám však taktéž oznámit mé zklamání. Nedostalo se mi žádné odezvy z Vaší strany při pokusech o navázání konverzace přes komunikační krystal a zároveň o nečinnosti ohledně mého pokusu o přijetí do Vašich řad, o které stejně již nemám zájem.
I přesto doufám, že i nadále k Vám budu moci vzhlížet jako můj ideál společnosti a rodinu za kterou bych byl schopný padnout.
Rád bych se s Vámi někdy shledal a podělil se o příjemné chvilky a dobrodružství.
Váš věčný přítel
Walthemor
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death


Založen: 21. 10. 2003
Příspěvky: 4905
Bydliště: Bezhrobovec

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2008 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ctěný Walthemore,
je mou smutnou povinností zareagovat na tvůj návrat. Smutnou proto, že jsme zklamali tvůj elán a nebyli jsme schopní věnovat ti tolik času, kolik bezesporu zasluhuješ. Je zřejmé, že naše společenství sestává se již zejména ze starých kmetů a dědek není jediný, kdo svým věkem a zkušenostmi přešel hranici, kdy se z nadšení stává únava a společenských aktivit senilní žvatlání.
Věř však, že občas je stále možné některé z nás při prouzdání světem potkat a můžeš se jistě spolehnout na naše přátelství. Pakliže se najde někdo z nás a opráší pavučiny ze svých rouch, dozajista můžeš počítat s jeho podporou nejen zde na našem nemrtvém fóru.
Pokud bys chtěl nějaký bližší kontakt se Spolkem v budoucnu navázat, jsme ti otevřeni, leč strati které ti budou stát v cestě z hlediska naší zkostnatělosti jsou nepřehlédnutelné a neřešitelné z naší strany. V našich žilách pomalu přestává proudit krev a bez krve to nejde, jak ty sám dozajista moc dobře víš.
_________________
Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson (http://www.eddingschronicles.com). Stone textures by Patty Herford.