Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Walthemor Skeleton
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 1:46 pm Předmět: Cesta kolem... |
|
|
''Cesty učení jsou nevyzpytatelné!''...jednou pravil můj učitel boje s bodnými zbraněmi. A měl pravdu...
Jak jsem již naznačil, má cesta za učením mě zavedla do blízkého kraje. A proto sem se rozhodnul se na pár dní ukázati zde.A jak vidím, cesta sem se vyplatila.
S úsměvem na tváři...což u mě nebývá velmi časté...jsem svižným krokem chvátal k nástěnce abych si přečetl něco nového. V tu ránu mi úsměv na tváři zamrznul...
Pánové.Abych hned nakousnul krajíc. Kdybych se mohl ke zvířeti přirovnati, určitě bych volil kočku. Kočka je dravá a je velmi charakterní. Ráda o sebe nechá pečovat a ráda občas žije sama. Avšak, a to je nejdůležitější, občas dokáže být velmi zlá.
Abyste pánové věděli, já jsem upír, který se upírem stal nedobrovolně. I přesto sem svůj osud vzal do hrsti a pevně ho uchopil s rozhodnutím, že se jako upír chovat budu! Mé působení na tomto světě nemá býti příjemné a to je mé rozhodnutí. Avšak jistý útok na toho zanedbatelného chudáka byl jen součástí budování mého charakteru. Stejně také chování v jiných situací. Například rád oživuji vrahy a pomáhám jim, když vidím, že normální občané tohoto světa se k nim chovají hůře než já k tomu mladému vampíkovi, kterého jsem pouze strašil. Stejně tak nevraždím jejich koně a neobírám jejich mrtvoly. Občas se dokonce stane, že jsem za to linčován.
Jak vidíte, je mé chování velmi výstředné, a občas zlé. Dokáži podat pomocnou ruku a dokáži obětovat svůj život za život jiného a přesně to jsou důvody proč na tomto světě stále jsem. A pokud se to nějakým pánům bude zdát špatné tak budiž, ale pak se nezalekněte kdzž se vašim rozlišným názorům budu jenom smát.
Budiž ti krev silným pomocníkem.
S pozdravem Walthemor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Walthemor Skeleton
|
Zaslal: po leden 07, 2008 11:28 am Předmět: |
|
|
Pod kabátem husté tmy, kde teď stíny spí a zlá stvoření své pikle kujou, Walthemor k nástěnce spěchá. Popsaný pergamen v ruce držíc rychlým krokem. Pak už jen pár spěšných pohybů a jediné co zbylo je nová zpráva říkajíc:
Inu vzdělávání volá a já se opět vydávám na další a delší cestu za poznáním. Vzdávám hold všem statečným studentům, kteří si již toto prošli a tím bych také rád popřál co nejvíce štěstí milému Shadowsongovi, který má před sebou také těžké studijní období. Ať ti vše dopadne tak jak si přeješ a ať následná oslava bude vhodna tvému úspěchu!
Budiž vám Krev silnou oporou v nesnázích. Váš oddaný Walthemor... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Souillon Skeleton
|
Zaslal: po leden 07, 2008 12:27 pm Předmět: Re: Cesta kolem... |
|
|
Walthemor napsal: |
...Abych hned nakousnul krajíc. Kdybych se mohl ke zvířeti přirovnati, určitě bych volil kočku. Kočka je dravá a je velmi charakterní. Ráda o sebe nechá pečovat a ráda občas žije sama. Avšak, a to je nejdůležitější, občas dokáže být velmi zlá.
Abyste pánové věděli, já jsem upír... |
*Přitoulá se k nástěnce, packama pristrčí vedlejší truhlici blíž, vyskočí na truhlu a čte*
...
Eště že se pouze přirovnává ke kočce, ještě by mi přebral všechny ty lidičky, co mě tak hladí a starají se o mne.
*Usmál se pod vousky, seskočil z truhly a pomalu se vydal pryč. Po pár krocích otočil hlavu a zadíval na posunutou truhlici,... šibalsky se usmál a odběhl do pelíšku* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Walthemor Skeleton
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
Ticho a klid kolem nástěnky přerušily kroky neznámého. Ten jen spěšně přidělal zprávu na nástěnku a bez jakýchkoliv zájmů o obsah zas odkráčel.
Milí spolkovníci.
Tuto zprávu zasílám z dalekých krajů kde teď trávím svůj čas. Přes jednoho známého jsem se dozvěděl o vašich činnostech, kterých bych se velmi rád tento víkend také zůčastnil. Samozřejmě za předpokladu, že by se nějaká výprava konala. Prosím kontaktujte mě na můj komunikační kámen.
Walthemor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Walthemor Skeleton
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
*Pred všemi zraky zastřená, rychlým krokem spěchá vysoká, hubená a nezdravě vyhlížející postava mladíka k nástěnce. Plaše připíná svou zprávu mezi ostatní pergameny a stejně rychle jak se objevila, mizí mezi baráky tak, aby ho ani bystrý strážník nespatřil.*
Ve jménu Noci a Krve Vás milí spolkaři zdravím.
Za mého bídného života, zde v Britanii, jste mi vždy byli bližší nežli kdokoli jiný i přestože jsem Vás znal povětšinu jen z vyprávění a jen s pár se znal osobně. Proto bych Vás tedy rád informoval o mém návratu k životu, který jsem zde kdysi započal. Za dne nenápadný občan, v noci nemilosrdný syn Pána krve.
Musím Vám však taktéž oznámit mé zklamání. Nedostalo se mi žádné odezvy z Vaší strany při pokusech o navázání konverzace přes komunikační krystal a zároveň o nečinnosti ohledně mého pokusu o přijetí do Vašich řad, o které stejně již nemám zájem.
I přesto doufám, že i nadále k Vám budu moci vzhlížet jako můj ideál společnosti a rodinu za kterou bych byl schopný padnout.
Rád bych se s Vámi někdy shledal a podělil se o příjemné chvilky a dobrodružství.
Váš věčný přítel
Walthemor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ctěný Walthemore,
je mou smutnou povinností zareagovat na tvůj návrat. Smutnou proto, že jsme zklamali tvůj elán a nebyli jsme schopní věnovat ti tolik času, kolik bezesporu zasluhuješ. Je zřejmé, že naše společenství sestává se již zejména ze starých kmetů a dědek není jediný, kdo svým věkem a zkušenostmi přešel hranici, kdy se z nadšení stává únava a společenských aktivit senilní žvatlání.
Věř však, že občas je stále možné některé z nás při prouzdání světem potkat a můžeš se jistě spolehnout na naše přátelství. Pakliže se najde někdo z nás a opráší pavučiny ze svých rouch, dozajista můžeš počítat s jeho podporou nejen zde na našem nemrtvém fóru.
Pokud bys chtěl nějaký bližší kontakt se Spolkem v budoucnu navázat, jsme ti otevřeni, leč strati které ti budou stát v cestě z hlediska naší zkostnatělosti jsou nepřehlédnutelné a neřešitelné z naší strany. V našich žilách pomalu přestává proudit krev a bez krve to nejde, jak ty sám dozajista moc dobře víš. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|