Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: so květen 08, 2004 9:09 pm Předmět: |
|
|
Pokud to nebude druhe dp2, klidne pujdu take _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 5:39 am Předmět: |
|
|
A pokud tam pujde cely spolek nezbude mi nic nez nasledovat.....
ten novej sem hral a je to takovy divny zadny lagy sejve worlds je za 2 vterini ale hrazi maji za jmenem napisi jako Flek[level 2 ]
a to je prave divne ale jinak vcera sem tam kosili PK to byly lamky jinak nejsou tem zatim dobre veci ale limi se mi priroda panteri tam chodiy a kolem mesta sou vsichny takovy slaby a navic se mi to libi docela ale dp je dp ale pripada mi to vetsi RP tam je malimky mesto a myslim ze vic ne alu urcite tam neco bude ale mesta sou strasne maly a to prave pripomina RP vice nez Dp jede je naflakanej dum na domu v meste je domu strasne ale budu na dp porad estate je docela dobrej server ale nebudu to rozmazavat podle me nema cenu prechazet servery
nejprve se naucte poradne RP a vytrenujte postavu ( nemluvim o tech co maj vse GP ) a server mente v pripadech kdy vas trba Dp nebude zajimat _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 8:13 am Předmět: |
|
|
Skusal som to spojazdnit,ale nic.Moze to byt tym,ze mam Uo:Age of Shadow? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 8:28 am Předmět: |
|
|
ty nemas UO second age ? je to mozny co ti to dela ? _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 8:45 am Předmět: |
|
|
FLeku naucit se RP na DP a na tohle si prisel jak? _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 2:27 pm Předmět: |
|
|
FLEK napsal: |
ty nemas UO second age ? je to mozny co ti to dela ? |
Nie ,mam Uo:age of Shadow a po vytvoreni postavy mi nejde postupit do sveta.stale mi to generuje svet. a ani po polhodine nic.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 2:56 pm Předmět: |
|
|
No mě už dělá ohrmoné problémy registarce accountu na Estatu, pokaždé mi to napíše Account vytvořen a nic dál ani e-mail, který by měl přijít nepřijde.
Edit: Beru zpět, ta registrace jde okamžitě, ale když máte odkaz Registrace a pod ním je malým písmem napsáno Sign Up, tak na jyký byste klikli při registarci acc ? No samozřejmě na Sign Up že :ppp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po květen 10, 2004 12:00 pm Předmět: |
|
|
Archandel2 napsal: |
FLEK napsal: |
ty nemas UO second age ? je to mozny co ti to dela ? |
Nie ,mam Uo:age of Shadow a po vytvoreni postavy mi nejde postupit do sveta.stale mi to generuje svet. a ani po polhodine nic.  |
Age of Shadows je nepouzitelna verze.Minimalne Second Age, lepe Reinessance(nevim, jak se to pise). Ale u Third Dawn uz nevim...
E: Tady sjem napsal peknou blbost, nectete to:)
AoS je nejnovejsi, a proto nefunguje na dp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dargor Ettin
|
Zaslal: po květen 10, 2004 1:03 pm Předmět: |
|
|
Third Dawn zadarmo nejde nikde. _________________ Angels, they fell first but I'm still here
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po květen 10, 2004 2:19 pm Předmět: |
|
|
Ja mám Second Age a ještě Lord Blackthorn´s Revenge, ale ten nejde nikde asi:-) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|