Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st duben 05, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
Od neznámého občana Britainského,
dostalo se nám daru velikého,
100 tisíc zlatých a mapu pokladu,
přibylo Spolku do skladu.
Děkujeme. _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:03 pm Předmět: |
|
|
citace: |
Dne 1.5.06 proběhla výpravička ve složení Pallando, Verdilin, Ackerman, velká kočka Fleur a malinkatá kočička Souillon. Zizinek |
Výprava věnovala Spolku 10 tisíc zlatých a něco kostí :o) Děkujeme. _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: po červen 19, 2006 9:50 am Předmět: |
|
|
Od nejmenované výpravy do Terathaní tvrze Spolek získal 35 tisíc zlaťáků. Děkujeme. _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 12:04 pm Předmět: |
|
|
Od nebožtíka Serpina, dej mu Aethane klidného spánku, Spolek zdědil veliké, převeliké bohatství. Je těžké psát, že Spolek zbohatl na kamarádovi, kterého jsme měli rádi, ale slibuji, že obnos poputuje k uctění jeho památky ;o)
(Serpík věnoval Spolku 5 miliónů zlatých a své předměty) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
Komunikační krystal zablikal a zanedlouho se před Spolkem objevila postava v naleštěné zbroji ...
"Mám tu předat dar, dar Spolku. Na nic se mě neptejte, nic nevím." *postava se usmála*
"Mějte se!" _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
Komunikační krystal zablikal a zanedlouho se před Spolkem objevila postava v naleštěné zbroji ...
"Zdravím, mám tu předat dar, dar Spolku. Na nic se mě neptejte, nic nevím." *postava se usmála*
"Mějte se!"
... Pajadin stál a nechápal, o co se jedná. Nahlédl do pytlíku a vyndal přiložený dopis ...
neznámý napsal: |
Nezapomněl jsem.
-- přítel, jenž jest nehodný tohoto pojmenování |
... Pajadin se opět podíval do pytlíku a v něm ležel pergamen s věnováním jednoho miliónu zlatých Spolku ...
Tímto chci poděkovat a snad se časem dozvím, komu jsme dlužni poděkování za tento veliký dar ... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 2:03 pm Předmět: |
|
|
Opět jsem se setkal s neznámou postavou a převzal bedničku od "neznámého".
Spolek je o milion zlatých bohatší. Děkujeme. _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
* bojovnice ve stříbrné zbroji přijela ke Spolku a předala mi truhlici se vzkazem *
neznámý napsal: |
Majetek, jakož i peníze i hmotné
další statky podstatné nejsou.
Cíl jest jednou z věcí,
které důležitostí veliké nabývají.
Stejně tak i cesta,
po které se za cílem svým ubíráme.
Zde potom peníze slouží účelu dobrému.
M. |
Na dně truhlice ležel přesně jeden milion zlatých, za který Spolek moc děkuje ... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út únor 13, 2007 9:48 am Předmět: |
|
|
*neveri svym ocim* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 4:28 pm Předmět: |
|
|
*vzal do ruky husi brk a ve spechu zacala psat, aby to vse nezapomnel*
Víte, dnes se mi stala taková zvláštní věc. Michal sem si ve Spolku nějaké lektvary, když v tu chvíli nám někdo zaťukal na dveře. Bylo zrovna poledne a ostré slunce mi svítilo přímo do očí, takže jsem postvu ve dveřích téměř neviděl. Cizinec mě pozdravil a požádal jestli mohu Spolku předat tentto dar. Přijal jsem ho a než jsem mu stačil poděkovat, už byl pryč. Myslím, že jméno toho rytíře v lesklé zbroji začínalo snad na S ...
Když sem truhličku otevřel, vykoukl na mě ze vnitř zlatý deed.
E: krome te mrvoly (dead) tam samozrejme byl i deed:))) _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|