Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Legolas Headless
|
Zaslal: st červen 14, 2006 10:09 pm Předmět: Zádost o přijetí |
|
|
Jmeno postavy je Legolas (ranger)kterým chcu jít do Gildy pak mám ešte jednu a to je Man Lords (Vampír)
Dungy sem sel Homore, Jesle,ICe,Vesper, Cove,a novou mapu.
Řeknu vam ty nejduližetejší:archeny 75, tatical 50 mgr:19 hiding 48, healing31na další odpovim .....
Snad v gildě budu smešný a pomáhat v dungu atd..
Od gildy cekam že budem chodit dungy a přatelské přijetí..
V jiné gildě jsem zatím nebyl , snad to nevadí
Spolek se my líbý že je vtipna a jeden člen nebo adept my pomohl
Bydlím v Brně jemi 14 let hraju asi 1rok moje Icq:210.917.095
K Uo jsem se dostal přes kamoše že mi řikal že je good takže Gambit mi říkal co mám délat jak co mam zabíjet atd.....
Ted´nemám moc rád ICE
Mám nejrači spíše Jesle
Moje vybava je 2K šipu , manu, ress svitky, regy,toulec občas a hlavě podletoho co deme s
POzdravem Legolas
PS:jak to ma být napisu zítra to je jen taková mala informace  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Legolas Headless
|
Zaslal: st červen 14, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
Ostatní věci napíšu zítra porminte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deathless Gazer

|
Zaslal: st červen 14, 2006 10:23 pm Předmět: |
|
|
Zdravím. Prosím, přečti si pravidla týkající se žádosti o členství a pak podle nich uprav svoji přihlášku. Doporučuji pozorné přečtení jak tohoto fóra, tak i našeho webu. _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: st červen 14, 2006 10:28 pm Předmět: Re: Zádost o přijetí |
|
|
Legolas napsal: |
Spolek se my líbý že je vtipna |
Spolek je vtipna? v tom pripade jsem pro okamzite prijeti za clena  _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st červen 14, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|
*chytá se za hlavu*
Prosili mne, abych to tu zamknul až zítra, tedy budiž... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st červen 14, 2006 10:42 pm Předmět: |
|
|
O to iste prosili aj mna Ale ja uz tu davno niesom ruka zakona. Hlavne ze sme vtipny  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: čt červen 15, 2006 12:32 am Předmět: |
|
|
Legolasi, Legolasi ... neni nad to udelat kvalitni prvni dojem. Doporucoval bych Ti stahnout prihlasku zpet, nejprve si velmi dukladne procist prislusnou cast fora a webu a zkusit to znovu a tentokrat poradne.
Mimochodem nemuzu se zbavit dojmu, ze prihlaska je napsana podle jine sablony (ze by jsi to zkousel zaroven i nekde jinde?)
add Gambit - Velmi pokorna zadost o trvaly ban dorucena kolegovi Paridovi. Po delsi porade bylo rozhodnuto, ze zadosti bude vyhoveno, i pres jiste procesni nesrovnalosti (zadatel si zjevne spletl, jakeho pohlavi je GM Paris) ... tak jen doufam, ze nejdes ve vsem v jeho slepejich!! _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Legolas Headless
|
Zaslal: čt červen 15, 2006 6:02 am Předmět: |
|
|
Stillwater napsal: |
Legolasi, Legolasi ... neni nad to udelat kvalitni prvni dojem. Doporucoval bych Ti stahnout prihlasku zpet, nejprve si velmi dukladne procist prislusnou cast fora a webu a zkusit to znovu a tentokrat poradne.
Mimochodem nemuzu se zbavit dojmu, ze prihlaska je napsana podle jine sablony (ze by jsi to zkousel zaroven i nekde jinde?)
add Gambit - Velmi pokorna zadost o trvaly ban dorucena kolegovi Paridovi. Po delsi porade bylo rozhodnuto, ze zadosti bude vyhoveno, i pres jiste procesni nesrovnalosti (zadatel si zjevne spletl, jakeho pohlavi je GM Paris) ... tak jen doufam, ze nejdes ve vsem v jeho slepejich!! |
Jj vím si to neak pokazil ale on to stejně nehra je on hraju tu WoW
jak sem psal napisu dnes  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: čt červen 15, 2006 6:50 am Předmět: |
|
|
Legolas napsal: |
jak sem psal napisu dnes  |
to je prave to, u nas ve Spolku neni zadny spech, spise se oplati trpelivost, tudiz si myslim ze bylo lepsi si prostudovat prislusne materiali a prihlasku dat az trochu lip, pripadne jinak, kdyz tak se zkus mrknout jakym stylem jsou psane ostatni prihlasky, protoze zatim co jsi napsal, je opravdu nedostacujici _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: čt červen 15, 2006 8:38 am Předmět: |
|
|
klikni si na niektoru inu prihlasku, ktora tu je, a skus porovnat v com sa lisi od tvojej. _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|