Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Infidlo Orc

|
Zaslal: po květen 22, 2006 10:00 pm Předmět: |
|
|
Milý chlapče, na to máš ještě dosta času
Též se přidávám do řady gratulantů. Je to moc fajn, ale je třeba si taky uvědomit, že maturitou vše právě začíná ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út květen 23, 2006 4:32 am Předmět: |
|
|
*stoupl si do řady granulovaných gratulantů* _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: út květen 23, 2006 6:44 am Předmět: |
|
|
Také gratuluju .
Infidlo napsal: |
Též se přidávám do řady gratulantů. Je to moc fajn, ale je třeba si taky uvědomit, že maturitou vše právě začíná ... |
To máš pravdu .
Na gymnáziu jsem si říkal, že se toho učí nějak moc. Teď jedu od rána až i přes půlnoci a přesto nestíhám. Už aby bylo po zkouškách a začaly prázdniny nebo se z toho zbláznim .. _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patejl Spider King

|
Zaslal: út květen 23, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
A na jake ses vlastne skole? Ja teda mam na gymplu zatim pohodu, ale to se asi pristi rok, kdyz budu maturavat, zmeni
A abych nebyl uplne off topic, tak ti Vale gratuluju este jednou  _________________ Patejl,
"prskavka v plechovým balení" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: út květen 23, 2006 3:58 pm Předmět: |
|
|
Patejl napsal: |
A na jake ses vlastne skole? Ja teda mam na gymplu zatim pohodu, ale to se asi pristi rok, kdyz budu maturavat, zmeni
A abych nebyl uplne off topic, tak ti Vale gratuluju este jednou  |
Chodil jsem na gymnázium U Libeňského zámku v Praze 8, teď se mi snad zadaří dokončit druhý rok na ČVUT elektro fakultě, obor výpočetní technika. Pokud už člověk předtím nějak programoval, tak to pro něho zas tak těžké není, ale já všechno začínal pěkně od začátku, takže žádná sranda .. _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út květen 23, 2006 4:32 pm Předmět: |
|
|
Tomu nevěř. Já čtvrťák považuju za nejjednoduší rok na na gymplu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patejl Spider King

|
Zaslal: út květen 23, 2006 4:43 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Tomu nevěř. Já čtvrťák považuju za nejjednoduší rok na na gymplu. |
I presto, ze sem celych 7 let vicemene nic nedelal?
Z literatury si nepamatuju skoro nic, angliny se nebojim, matika by snad nemusela byt az tak hrozna(tridni nam da priklady), a zsv se obkeca...
no nevim, snad to fakt tak hrozny nebude  _________________ Patejl,
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út květen 23, 2006 4:48 pm Předmět: |
|
|
Já tam teda nic nedělal jen 3 (teď už vlastně 4) roky. Jediné, co jsem udělal - občas jsem si přečetl učivo na danou písemku.
Češtinu si stačilo připomenout, v anglině stejně u matury nezúročíš nic z toho, co tam ty 3 roky děláš (ten 4. se pak berou ta témata), informatika se nějak obkecá a dějepis? Do konce třeťáku jsem si myslel, že budu maturovat z matiky a nakonec jsem dopadl takhle. Málem jsem nenašel ani ty sešity, natož abych si něco pamatoval.
Ne, vážně gympl (alespoň ten náš) mi příjde v pohodě, jen podotýkám, že čtvťák jsem projel s průměrem 1,33 a 1,16, takže to nebylo, že jsem se flákal a oni mi dali 4 s tím, že je mi to jedno. Prostě ten rok je jednoduchý a moc se po tobě nechce - výjma maturitních předmětů, které ale nějak zvládneš. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dargor Ettin
|
Zaslal: čt květen 25, 2006 7:13 pm Předmět: |
|
|
Tak som to dal.  _________________ Angels, they fell first but I'm still here
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patejl Spider King

|
Zaslal: čt květen 25, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
tak to musim zase pogratulovat  _________________ Patejl,
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|