Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po duben 24, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
Ja bych sem radsi zadnou politiku netahal, protoze me to uz davno neprijde k smichu Kdyz se nad tim totiz clovek jenom trosku zamysli, je mu z toho nanic. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po duben 24, 2006 2:30 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Ja bych sem radsi zadnou politiku netahal, protoze me to uz davno neprijde k smichu Kdyz se nad tim totiz clovek jenom trosku zamysli, je mu z toho nanic. |
Proto je lepsi se tomu jen smat a na vyplatni pasce nekoukat na rozdil mezi "naklady na zamestnance" a "cista mzda"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po duben 24, 2006 7:12 pm Předmět: |
|
|
citace: |
Přijde Michal na návštevu k Frantovi, který je na vozíku. Sedí, povídají a když už k večeru začíná být zima, Franta Michala poprosí, zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory. Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, kde najde dvě Frantovy dcery jenom v kalhotkach, které jsou v nejlepších letech. Jedné je 17 a druhé 19. Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam děla, jim odpoví: "Váš otec mi řekl, že vás můžu přefiknout."
Vyděšeně se na něj podívají a říkají: "To určitě není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!!"
"Tak vy mi nevěříte?" ptá se a otevírá dveře: "Franto, obě?" zavolá a ze zdola se ozve: "Jo, jo, Michale, obě! |
Na pánské toaletě stojí tři u pisoáru.
První dokončí své dílo a jde si umýt ruce. Na osušení rukou použije papírové utěrky. Spotřebuje jich asi deset, dokud z rukou neutře každou kapičku vody. Otočí se k ostatním a říká "My z Philipsu jsme vedeni k tomu, abysme všechno dělali extrémně dokonale."
Druhý již také skončil a také si umyje ruce. Utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, využívajíc každý milimetr čtvereční volné plochy.
Otočí se a povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně."
Třetí skončí svou práci a odchází. Cestou ke dveřím přes rameno prohodí: "My chlopi z Třineckych železaren si nechčijeme na ruce." |
Jde policajt po ulici a najednou slyší volání.Tak vběhne do dvora ze kterého se to ozývá a spatří chlapečka, jak sedí na okraji žumpy a naříká:"matka, matka".Policajt se ho urychleně zeptá:"tobě tam spadla matka"?"jo"odpoví chlapeček.Policajt se svlékne a hop do žumpy.Chvíli se tam hrabe v těch sračkách a potom řekne:"vždyť tady nic není"!A chlapeček řekne."No tak to je mi ten šroubek na hovno"!!! |
Doktor se skupinou mediků jde na vizitu. Vejdou do pokoje, tam pacient onanuje pod peřinou. Doktor taktně vyvede mediky a povídá jim: "To je tady obvyklý problém - přetlak semene, holt si pacient musí občas takhle ulevit."
Vejdou do druhého pokoje, tam pacient ruce za hlavou, krásná sestřička mu poskytuje orální sex. Doktor ke studentům: "Stejný problém, jiná pojištovna..." |
_________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st duben 26, 2006 1:48 pm Předmět: |
|
|
kód: |
Pluje Cech, Nemec a Rus na lodi, ztroskotaji na ostrove. Zajmou je lidojedi a saman rika: "Dam kazdymu z vas 2 skleneny koule a zavru vas na tyden do chatrce, kdyz mi s tema koulema ukazete neco, co jsem jeste nevidel, tak vas nesezerem". Po tejdnu prijde k Rusovi, tan sedi uprostred chatrce a koule se mu vznasej nad hlavou. Saman rika: "To uz jsem videl - sezrat". Pak jde k Nemci, tomu litaj koule po cely chatrci.
Saman rika: "To uz jsem videl - sezrat". Nakonec jdou k Cechovi, za chvilku vyjde saman z chatrce ven a rika: "Tak to jsem jeste nevidel, ten debil jednu ztratil a druhou rozbil." |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wlad Taltos Harpy

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st duben 26, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
To je cool. Co to je? Resp. aky jazyk alebo co to...  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: st duben 26, 2006 9:45 pm Předmět: |
|
|
takze nejaka finska kapela Loituma. a je to fakt dobree :))) _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Avogadrus Ettin

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 20 Bydliště: The Rusty Anchor v Trinsicu.
|
Zaslal: st duben 26, 2006 11:16 pm Předmět: |
|
|
Ona je ktomu jeste animacka http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf _________________ V pivu je vitamínů málo proto se ho musí pít hodně
Je nejisté, kde tě čeká smrt, a tak ji očekávej všude. L. A. Seneca |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 9:24 am Předmět: |
|
|
tieto uzasne internetove skratky nemam rad, ale nemozem inac
ROFL _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|