Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 9:15 am Předmět: |
|
|
Fleur napsal: |
Už brzy se vrátí do svých pelechů... |
Aby se nahodou nevratili do Tvyho pelisky a ty pak nezkoncuila nejkde pod Britanskym mostem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 12:39 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
Aby se nahodou nevratili do Tvyho pelisky a ty pak nezkoncuila nejkde pod Britanskym mostem... |
Pri nejhorsim mam doma jeden vicemene volny pokoj, takovy maly kocici bezdomovec by se tam urcite zabydlel.*smeje se* _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
Uteklo to? Přede mnou?
Potkal jsem dnes Dark Panthera, nevěděl o mně, byl jsem schovaný ve stínech, ale rozhodl jsem se mu postavit. Moment překvapení mi byl výhodou, ač proti tomuto stvoření nemám až tak velké šance. Bojovali jsme, nepříliš dlouho, snažil se mě víceméně dostat do pozice, ze které bych se jen obtížně dostával, zkoušel mě paralyzovat a zazdít, avšak jeho taktiku jsem dobře odhadl a bránil se zuby nehty, semtam si vyléčil škrábance, které utržil od mé kuše, ale pak, pak udělal něco, co jsem nečekal, vzdal to! Zbyl po něm jen obláček kouře, jak se teleportoval do brlohu.
*vítězně se zašklebil* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
Eh, tak mě nakonec sundal, bandáže mi pomáhali asi tak, jako kdybych na sebe házel bylinky. A věci, co jsem měl v batohu od určité chvíle nešly používat ač jsem paralyzovaný nebyl *směje se*. Zabít tohle zvíře bude asi hodně těžké, ale nenechat ho utéct je snadné. Třeba příště.
[na věci pak pomohl Dclick na batoh] _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|