Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 10:30 pm Předmět: Obrázek avatara |
|
|
Nemáte problémy s výměnou obrázku avatara na foru? Mám tu jisté obtíže technického rázu, které, jak se z minulých zkušeností domnívám, jsou na straně fora.
"Obrázek postavičky musí být typu .jpg, .gif nebo .png"
- tohle je hláška kterou to hází - nic nedbaje toho že tohle (spolu s parametry 80x80 a velkosti) spňuje - nebere dokonce ani moji současnou, pokud bych mu jí nabízel.
Nebo
"Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 177
File : usercp_avatar.php"
- Pakli že ho zadám z venkovní URL.
Tak moc moc prosím nedalo by se stím něco dělat? Sem z toho nevrlej, že vám nemůžu ukázat jak pěkně mi svítí vous
Nemluvě o tom, jak na to musí trpět Hellmaster, když se musí trpět v tý utrápený podobě  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 11:56 pm Předmět: |
|
|
potvrzuji take mam ten problem
Ruzne jsem ty obrazky premontovaval na jiny format a ani jeden to nevzalo. _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 17, 2006 9:45 am Předmět: |
|
|
Hoj,
rovnou tedy reaguji na icq nekolika clenu Spolku... osobne toto svadim na chybu ve foru PHP vyskytujici se pri nejak nastavenem php.ini, coz nemam chut ani cas zkoumat. Posledne jsem to opravoval primym zasahem do kodu fora, jenze z bezpecnostnich duvodu jsem po nejake dobe musel phpbb forum upgradovat a chyba je tu znova. Stare patche aplikovat nejdou, protoze v nove verzi se v danych souborech objevily dalsi chyby... takze jedina sance je vzit ty patche, diffnout si je s aktualni verzi skriptu a a zkusit aplikovat. Coz je vec, do ktere se mi 2x nechce i s tim, ze do mesice urcite vyjde nova verze phpBB a budu to muset delat znova  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:13 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Hoj,
rovnou tedy reaguji na icq nekolika clenu Spolku... osobne toto svadim na chybu ve foru PHP vyskytujici se pri nejak nastavenem php.ini, coz nemam chut ani cas zkoumat. Posledne jsem to opravoval primym zasahem do kodu fora, jenze z bezpecnostnich duvodu jsem po nejake dobe musel phpbb forum upgradovat a chyba je tu znova. Stare patche aplikovat nejdou, protoze v nove verzi se v danych souborech objevily dalsi chyby... takze jedina sance je vzit ty patche, diffnout si je s aktualni verzi skriptu a a zkusit aplikovat. Coz je vec, do ktere se mi 2x nechce i s tim, ze do mesice urcite vyjde nova verze phpBB a budu to muset delat znova  |
Po 2 nebo více měsících konečně odpověď, haleluja!  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Po 2 nebo více měsících konečně odpověď, haleluja!
|
promin, ale soukromy mail ani soukrome icq skoro nezapinam/nectu/neodpovidam - nemam cas. poslednich par mesicu jsem nestihal doma ani zapinat pocitac -treba 2 tydny v kuse jsem se doma nedostal k pocitaci, takze... 2 nebo vice mesicu vlastne neni zase tak moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po únor 27, 2006 4:31 pm Předmět: |
|
|
Vile hoď na složku images a její podsložky (teda až tam kde sou avatars) atributy 777 a měl by upload fungovat. _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po únor 27, 2006 7:26 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Vile hoď na složku images a její podsložky (teda až tam kde sou avatars) atributy 777 a měl by upload fungovat. |
ahoj, nene, v pravech to neni posledne to narazelo na spatne urceny content-type tusim.. a nejake souvisejici kontroly. Prava jsou dobre. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út únor 28, 2006 2:01 pm Předmět: |
|
|
Pak druhá věc je že se chybuje v příponě, kerá musí být malými písmeny... .jpg a ne .JPG
A jestli ani to ne, tak pak je poslední možnost a tý nerozumím  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: st březen 01, 2006 3:14 pm Předmět: |
|
|
No ja pouzivam u sebe na serveru phpBB ale po pravbde nemam jediny problem s nahravani obrazku uzivatelu a to mam taky posledni verzi tohoto fora. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st březen 01, 2006 3:31 pm Předmět: |
|
|
absolom napsal: |
No ja pouzivam u sebe na serveru phpBB ale po pravbde nemam jediny problem s nahravani obrazku uzivatelu a to mam taky posledni verzi tohoto fora. |
Viz muj predchozi post, ze se jedna o nastaveni serveru/php.ini, ne o forum. Poradne cti. Mam sice opravny patch file, ovsem pro starsi verzi a nemam cas ho upravovat na tuto soucanou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|