Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: po únor 27, 2006 11:51 pm Předmět: |
|
|
tak toto je zly ftip
citace: |
viete preco boh stvoril Zem za 7 dni a ne za 6???.....lebo doplnoval manu.... |
_________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út únor 28, 2006 8:14 am Předmět: |
|
|
kód: |
Zajicek sedi na brehu reky a je vysmatej. Priplave k nemu bobr a pta se: "Zajicku proc ses tak vysmatej?
Ale hulim tady travu. Dejchni si a preplav reku pod vodou a pak vyfoukni. Bbudes taky vysmatej!"
Tak bobr Dejchne a podplave reku. Na druhy strane je poradne zhulenej a vysmatej. Kdyz jsde kolem medved a pta se:"Bobre, proc ses tak vysmatej?".
"Ale medvede. Na druhym brehu sedi zajicek a huli travu. Doplav si tam, da ti taky dejchnout". Tak medved doplave na druhou stranu. Zajic na nej vyvali oci: "BOBRE, UZ TO VYFOUKNI!" |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út únor 28, 2006 9:39 am Předmět: |
|
|
kód: |
Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem vedle sebe babu v posledním modelu BMW, ktera si to frčela 150, a přitom si ve zpětnem zrcátku soustředěně malovala oční linky.
Na chvíli jsem se zadíval jinam, jestli se mi to jako nezdá, a když jsem se po ni znova ohlědl, byla ta baba napůl v mem jízdnim pruhu – a pořád si cosi malovala na ten ksicht!
Já teda něco vydržim, ale tohle mě fakt vyděsilo.
Leknutím jsem upustil holící strojek, který mi při pádu vyrazil z pravé ruky koblihu. Strojek ten něco vydrží, což o to, ale jak jsem se v tom zmatku snazil vycentrovat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyrazilo mi to samozřejmě mobil od ucha, a ten spadl přesně do kelímku s kávou, ktery jsem mel mezi nohama.
Kafe se vylilo, pálilo jak čert, zničilo mi mobil, a přerušil se mi tak velmi důležity hovor.
Zatracené baby za volantem! |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: út únor 28, 2006 4:31 pm Předmět: |
|
|
tento link nie je vtip ale ma to myslianku tak sa s vami o to chcem podelit.
http://www.bozzetto.com/freedom.htm _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: út únor 28, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
http://www.metacafe.com/watch/76562/always_look_on_the_bright_side_of_life
takhle jsem se dlouho nenasmal |
som si to musel pustit aspon 10 krat Uplne najlpesie je ako tam rozhodca zotne hraca a ten druhy hrac da rozhodcovi cervenu a ty montypytons do toho... no super  _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku