Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Jak se chová liche?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: so květen 01, 2004 9:28 pm    Předmět: Jak se chová liche? Odpovědět s citátem

Tenhle topic je vysvětlení Gatemu, které mu dlužím z výpravičky pro NB runu, ale přišlo mi to zajímavé a tak to píšu sem.

V poslední době jsem studoval, jak se chová liche (tentokráte ten nepřátelský). Hlavně jsem se zajímal o to, jak si vybírá svůj cíl. Vedl mě k tomu poznatek, že si ho vybírá. Došel jsem k několika závěrům:
    Licha, stejně jako toho vyvolaného, upoutá přikládání bandáží nebo zakouzlení podpůrného kouzla.

Licha upoutá útok na něj, který mu způsobí zranění.

Liche si vybírá cíl (není-li upoután) z cílů okolo sebe a to do vzdálenosti asi čtyř nebo pěti políček.

Liche si za cíl raději vybírá summony, není-li upoután. Čím pomaleji se summon pohybuje, a čím více životů má, respektive čím větší je to "tank", tím více licha upoutává.

A co z toho plyne? Že jsem začal kouzlit mumii do vzdálenosti čtyř políček od licha, což velmi často upoutá jeho pozornost natolik, že jde do mojí mumijky a ostatní do něj mohou v klídku mlátit. Ostatní summoni tolik nezabírali.
Samozřejmě upozorňuji, že jde o mé soukromé pozorování a pravidla jsem si víceméně z pozorování domyslel a proto můžou být chybná. V každém případě to ale dost častu funguje.

Takže proto ta mumie. Vím že na licha "summony NE".
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2004 2:06 am    Předmět: Re: Jak se chová liche? Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Tenhle topic je vysvětlení Gatemu, které mu dlužím z výpravičky pro NB runu, ale přišlo mi to zajímavé a tak to píšu sem.

V poslední době jsem studoval, jak se chová liche (tentokráte ten nepřátelský). Hlavně jsem se zajímal o to, jak si vybírá svůj cíl. Vedl mě k tomu poznatek, že si ho vybírá. Došel jsem k několika závěrům:
    Licha, stejně jako toho vyvolaného, upoutá přikládání bandáží nebo zakouzlení podpůrného kouzla.

Licha upoutá útok na něj, který mu způsobí zranění.

Liche si vybírá cíl (není-li upoután) z cílů okolo sebe a to do vzdálenosti asi čtyř nebo pěti políček.

Liche si za cíl raději vybírá summony, není-li upoután. Čím pomaleji se summon pohybuje, a čím více životů má, respektive čím větší je to "tank", tím více licha upoutává.

A co z toho plyne? Že jsem začal kouzlit mumii do vzdálenosti čtyř políček od licha, což velmi často upoutá jeho pozornost natolik, že jde do mojí mumijky a ostatní do něj mohou v klídku mlátit. Ostatní summoni tolik nezabírali.
Samozřejmě upozorňuji, že jde o mé soukromé pozorování a pravidla jsem si víceméně z pozorování domyslel a proto můžou být chybná. V každém případě to ale dost častu funguje.

Takže proto ta mumie. Vím že na licha "summony NE".

*s naprostým údivem si začal zkoumat svoji sekerku*
Všiml jsem si, že když se do majitele zbraně dostane jistá esence, známá mezi širokou veřejností jako víno, zbraň velmi často vůbec zacílit nedokáže... Laughing
A teď vážně. Helle, máš můj obdiv...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Trakat
Mummy

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2004 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi zajimava studie trochu jsem ji overoval a potvrdila se mi. Diky Ti za pomoc v boji proti nemrtvym.... Smile
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2004 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lich nema rad sumiky a taktika s hozenym sumikem je fajn a pouzivame ji take. Skorp, mumka - vynikajici je i clerduv pomelaj sumik (angel spirit - edited by Vilgerius). Pozor ale na to vysavani...

Naposledy upravil Retromancer dne st květen 05, 2004 1:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2004 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Lich nema rad sumiky a taktika s hozenymsumikem je fajn a pouzivame ji take. Skorp, mumka - vynikajici je i clerduv pomelaj sumik (angel spirit - edited by Vilgerius). Pozor ale na to vysavani...

On ten liche je asi i přes sílu jeho mindblastu docela pako a nezvládá složitější myšlenkové pochody:
"Umím útokem vysávat summony a je to pro mě výhoda => jakmile uvidím summona musím na něj útočit."
Ale zároveň:
"Jsem velmi silný čaroděj a slabý válečník => budu-li ně někoho útočit, použiji raději kouzla než hrubou sílu."

Bohužel už mu nejde dát si to dohromady tak, aby to pasovalo...
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2004 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechceš to spojit s Příručkou pro nekromanty
jako rozšířené vydání?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To by nebylo urcite naskodu prihodit to k prirucce.
*Hluboky smich byl slyset do daleka ztracejic se ve tme*

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nooo, nejsem si jist, jestli se lich ( ostatni zrouti sumu )choval jinak nez ostani carodejove

* vzpomina *

Ja pokazde hodim do urcite vzdalenosti od silneho monstra suma.. i kdyz ostani bojuji. Sum velmi casto upota nejsilnejsi kouzla( KVF ) a tak odlehci ostatnim. Mozna ze Viper je timto lepe vyuzit, nez pri utoku..
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
Nechceš to spojit s Příručkou pro nekromanty
jako rozšířené vydání?

Nevím. Přeci jen je to "vychytávka" a je zábava na ní přicházet. Myslím, že bude lepší když to zůstane jen tady na fóru.
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na "odlakani pozornosti" je preci jen na miste uzit neceho opravdu pomaleho, tedy u magu Skorpion a u nas necru asi Mumii, jinak riskujeme o neco vetsi sanci toho, ze se sum na dotycneho liche rozbehne a bude pohlcen Smile

Smrt je jediná životní jistota!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: