Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st únor 15, 2006 9:55 am Předmět: |
|
|
Deathless napsal: |
Ursus napsal: |
Adosh napsal: |
2ursus: jo tag tuhle upravu fotecek se ucime na skole nic težkyho to neni  |
? |
Já bych to nesved ani omylem Že to jde lehce? To bych rád viděl jak se to dělá. Každopádně je to drsný  |
nahrazeni par barev, zesvetleni nekterych casti, vyhlazeni jinych.. jde to kdyz mi bratranek vypravel, jak upravoval fotky Vitove, ktera mi pri tom koukala pres rameno a mohutne ho povzbuzovala k "hubnuti".. neverim zadne fotce krome tech, ktere jsem si sam zfalsoval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: st únor 15, 2006 10:02 am Předmět: |
|
|
ty uhříky normálně vyretušuješ paq si vyřízneš pozadí naplácneš tam nákou třeba louku zesvětlíš tu bábofku nalíčíš jí a je to hotovo
 _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deathless Gazer

|
Zaslal: st únor 15, 2006 10:20 am Předmět: |
|
|
Adosh napsal: |
ty uhříky normálně vyretušuješ paq si vyřízneš pozadí naplácneš tam nákou třeba louku zesvětlíš tu bábofku nalíčíš jí a je to hotovo
 |
Tož zní to jednoduše  _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st únor 15, 2006 12:01 pm Předmět: |
|
|
Mno von photoshop sám o sobě má retušovací štětec, teď sem pár fotek retušoval kámošce a ty rozdíly sou fakt poznat a přitom to okem ani nejde poznat :o) jináč bysme s tímhle tématem asi měli jít jinam :o))) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st únor 15, 2006 12:46 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Mno von photoshop sám o sobě má retušovací štětec, teď sem pár fotek retušoval kámošce a ty rozdíly sou fakt poznat a přitom to okem ani nejde poznat ) jináč bysme s tímhle tématem asi měli jít jinam ))) |
jojo,prave jsem vedl debatu s otcem, proc pouziva kradeny software v cene 20 tisic, kdyz by to same mohl delat v legalnim za par stovek/tisic - retusovaci stetec napriklad je jak v PSP, tak i v Pixelu apod
Aby ten muj prispevek mel pravo na preziti v tomto topicu, pridavam k dobru -
kód: |
Ako informuje svetová odborná archeologická tlac, americkým
geológom-naftárom sa nedávno podaril velmi zvlástny, mimoriadne
nezvycajný objav: Nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi
neznámu arabskú krajinu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st únor 15, 2006 3:00 pm Předmět: |
|
|
Mě to nevysvětlujte, já to znám. Ten otazník byl k tomu, proč to Adosh směřoval na mě, když já nic k tomu obrázku neřekl ani jsem ho sem nedal.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st únor 15, 2006 8:18 pm Předmět: |
|
|
http://www.molvania.com/video_medium_2.html
Pozrite si to cele,stoji to za to. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: st únor 15, 2006 11:11 pm Předmět: |
|
|
teda netusim ci to tu patri ale je to skor do placu http://www.slovensko.com/about/food/ a odporucam preklikat a precitat _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: st únor 15, 2006 11:35 pm Předmět: |
|
|
nerozumiem... nenasiel som tam jedinu vec ktora by bola smiesna a jedinu vec po ktorej by mi malo byt do placu. Je to velmi pekne napisany sprievodca po slovensku pre zahranicnych turistov, snazi sa byt co najpresnejsi, nic nehani nic nepriklasluje. Skrata aby taky britsky turista co najlepsie vedel kam ide, co moze ocakavat, ako vyzeraju peniaze, ci ho tu nezmlatia lebo nieje beloch, akymi jazykmi sa najlepsie dohovori atp atp.... _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|