Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt duben 29, 2004 11:21 am Předmět: |
|
|
Hmm, tak brnění, co jsem někomu darovala, on teď v zápětí prodává. Přestávám být hodná. Já myslela, že ho pro někoho má jako dar...
*s trpkým výrazem hladí svoji lamku a něco jí šeptá*
*svítí jí oči... slzy?* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johauna Headless

|
Zaslal: čt duben 29, 2004 8:11 pm Předmět: |
|
|
citace: |
Hmm, tak brnění, co jsem někomu darovala, on teď v zápětí prodává. Přestávám být hodná. Já myslela, že ho pro někoho má jako dar... |
Bohuzel se najdou i takovi bezcharakterni jedinci, kteri zneuzivaji dobroty ostatnich... ;( _________________ Johauna The Dash & Kir-Wan Jana
"Fear leads to Anger, Anger leads to Hate, Hate leads to suffering..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 11:10 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Vas rozhodl jsem se začít také přispívat do tohoto fóra
Ohledne Charity já odobně bych do té bendy nikdy nic nehodil radši bych si našel nekoho opravdu kdo to potrebuje ...jak uz bylo vyse napsano...ne ze bych Archovi a Slavovi neveril to ne ale chtel bych videt sam jejich radost v ocich a to ze jsi zapamatujou vase jmeno a pozdeji vas potkavaji a zdravi... je to opravdu dobry pocit a udelal jsem si takto uz hodne dobrych pratel...  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 11:28 pm Předmět: |
|
|
Trakat napsal: |
Zdravim Vas rozhodl jsem se začít také přispívat do tohoto fóra
Ohledne Charity já odobně bych do té bendy nikdy nic nehodil radši bych si našel nekoho opravdu kdo to potrebuje ...jak uz bylo vyse napsano...ne ze bych Archovi a Slavovi neveril to ne ale chtel bych videt sam jejich radost v ocich a to ze jsi zapamatujou vase jmeno a pozdeji vas potkavaji a zdravi... je to opravdu dobry pocit a udelal jsem si takto uz hodne dobrych pratel...  |
Trakate i to jsem zažil. Taky mi jako maličkému nováčkovi
něco tu a tam darovali, poradili atd, ale jména jsem si nikdy nezapamatoval . _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá duben 30, 2004 11:44 pm Předmět: |
|
|
Neber to tak doslovně, Wolfiku.
Něco vám povím. Lenka když ještě pořádně písknout neuměla, chodila po světě a jeden hodný pán jí kouzlil slepici, jeho přítel mi radil s magií a vrahy a zase jeho přítel se mi vždy zdarma nabízel a opravoval mé poničené měděné brnění. Pamatuji si jak jméno 1., 2. tak i 3. hodného pána...
Jednoho z těchto človíčků, v nichž jakoby hnízdil stejný duch, vítám v našem fóru. Pozdravuj taky své bratry, Trakate!  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|