Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

WMicky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Miar
Lizardman

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No aspon je to uprimne aj ked s trochou fantazie sa da popisat aj to makrovanie lumberjackingu zaujimavym a citatelnym stylom. V mojich ociach je napisanie pribehu skor nieco ako testik, kde mozu ostatni vidiet ake su recnicke a vyjadrovacie schopnosti uchadzaca a nakoko je schopny roleplayingu. Aspon tak som to vniml ked som pisal svoj pribeh a ked som cital pribehy inych... Taky pribeh casto povie o cloveku viac ako tucty dotaznikov.

mimochodom dik za bejvacek Smile trochu nam zatekalo ale to sme hned spravili a teraz tam byvame s kamosmi nahromadce Smile vtedy ma ani nenapadlo ze clovek co mi predava byt sa bude o chvilku hlasit do spolku.

Naposledy upravil Miar dne po leden 23, 2006 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidíš... a přeci jsi mě pomali před tím Ty jako první odsoudil.....Smile co na to říci? Je to stejné ....... neděláš co ti nařizují a je to zlé... a při tom chceme všichni to samé.... bo se pletu? Sakryš.. lidi.. každej toho pivsona chlemtáme.. ale jen někdo o tom mluví... už vidím.. jak někdo řekne... Chlapi.. jdu na mlíko... Smile sedněte na zadek a a dejte si v knajpě mlíko...Smile Dobrej pokus....Smile ale hustota.....Vím že Vám to tu asi tím to rozvracím... ale.. proč se nebavit ve hře zabíjením draků a všeho zla... než tím jestli budu určovat kdo je in.. a kdo nesmí za nás kopat... no ale .. jak je řečeno.. Vy jste šéf...... Rolling Eyes
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekná myšlienka ale neplatí to o každom Smile inak by tu nebolo toľko problémov *pozrel na prasiatka čo sa kŕmia banánikmi* ...
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš.. někdy je lepší vystrčit hlavu z vody než se utopit jako ostatní i když s jistotou víme že to funguje.... pro ty co chápou.-... pro ty co ne... vystrkuju hlavu Wink
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZAMITNOUT. Ocividne jsi nepochopil proc tu jsme. A co horsiho nechces to pochopit. Doporucuji precist si alespon nas kodex + informace pro zadatele a pokud se stale budes chtit mezi nas pridat, tak si podat.... prihlasku.

Diky za pozornost
Deathless
Gazer

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš zájem u nás být, musiš respektovat ta pravidla, která máme. Začal bych opravou přihlášky a nejdříve, jak napsal Gatekeeper, přečtením kodexu a informací ohledně adeptství.

http://deathless.cz

Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo z nás hned neuměl hrát podle RP. Ale všichni kdo tu jsme se o to alespon pokousime. Já jsem taky nevěděl co to vůbec Rp je. Pak jsem potkal Františka . . .

Pokud jsi si neprečetl pravidla a kodex, jak jsem tak z tvých dopisů pochopil, potom to vypadá že si z nás asi děláš srandu.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 6:52 pm    Předmět: Závěrečná řeč... Odpovědět s citátem

Chápu.. odepsán.. mám tolik cti že odcházím bez jakéhokoliv přemlouvání Vás.. jinak co se týče RP... nikdy jste mě neviděli v akci .. nikdy jste s postavou nehodili řeč a přesto říkáte že nehraju RP.. nesmyslné.. jinak co se týče mne.. už chápu proč o Vás jiní tvrdí že jste divní....Sad odepíšete člověka aniž vůbec víte co je zač.. .. Ale mám alespoň jednu zkušenost.. lidi jsou stejní i na UO.... no až jednou potkáte v Homare jednoho negra dřevorubce co Vás bude zdravit jménem těžařské společnosti... buď te tak hodní.. a jednejte podle toho co tu píšete.. protože psaní příběhů je podle Vás asi přednější než samotná zábava v kolektivu... mno.. přeji Vám příjemnou zábavu a děkuji za ztracený čas který jste semnou měli... jinak naposledy píšu.. nebudu si vymýšlet něco co jsem nikdy neprožil a jestli Vy to tak děláte... pak to nemá s RP nic společného....Smile Mějte se bezva přátelé... i když jsem neprošel sítem .. nezlobím se ..Smile ne každý je vyvolený.... Nashle...
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zivot postavy urcuje jeho zivotni zkusenost. Nekdo se boji psu zkratka jen proto, ze ho kdysi nejaky pokousal.
Do sveta Temneho raje se ale nikdo nerodi jako dite, ktere se postupne uci a uci a tak formuje svuj pohled na svet. Vsichni vstupuji uz jako dospeli.
A vsichni jiz pri vstupu maji svou osobnost.

Zivotni pribehy, ty, ktere nazivas smyslene, slouzi k pochopeni teto osobnosti. Toho, co nikdo nemohl zazit, protoze to vzniklo pred tim, nez ses objevil na svete.

Proto je dulezite to, jak se uvedes, jak vysvetlis to, co te zformovalo do te podoby, ve ktere te ted budeme moci poznat. Hodit nekam naslepo odpovedi na nejake otazky neni zpusob, jak se predstavit.

Nemusis mluvit o stani u steny, vyvolenych, ci divnych. Pouze zkusit popsat, jaky jsi a proc takovy jsi, resp. proc tu tedy jsi a co od tebe kdo muze cekat.

To si neudelal.

Mel sis precist kodex, instrukce k podani zadosti a podle toho ji podat. Jak proste. To jsi neudelal.

Zkus zacit nejdrive u sebe, nez budes soudit jine.
WMicky
Skeleton

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím že veškerá vina je dána mně.. Ano nejsem bez viny ale pozor... jediní kdo soudíte jste byli celou dobu Vy...Smile Já jsem přece nikoho nesoudil.. a v tom je mezi námi rozdíl a nutit mě do psaní něčeho v co neumím popsat protože vymýšlení slohovek mi nikdy nešlo..by přece mělo pochopit i to malé dítě.. ale jak je vidět.. chcete to černé na bílém... mno.. a v tom to je.. popiš sebe sama .. budeš se vychvalovat jak děláš to či ono .. jak zabíjíš nestvůry jednu po druhé.. ale nakonec? Třeba by byla opravdu tuhá bitva a já bych se nezmohl ani na obyč skeletona.. a co Vy? Hned bych byl za lháře.. tohle se Vám snažím celou dobu vysvětlit.. ale Vy?? pořád chcete výmysli...!!!! Bohužel... kodex lží neuznávám... až porazím prvního draka.. pak Vám o tom vybásním.. ale dosud? .. bohužel.. ani nevím za kolik dává kill...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: